Kardesim aci bir haber benden sana telefona orjinali yukleyemeceksin ve brick.olacak.ama.endise etme. Telefonuna tekrar cwm flashla ve kendiliginden cm9 acilir heralde bende oyle olmustu
ewt ya artik orjinal roma donus caresi kalmadi yukleyen nasil yukluyo anlamadim ama bence bu roma gecenlerin orjinal roma gecis sandi olmaz
Benim aklimda bir fikir var o orjinal roma donerken bes tane secenek var ve biz sadece adb mi ne ona yuklemeye calisiyoruz. Ve olmuyor ben ce one packge mi ne solda olan onu isaretlemeliyiz
beyler orjinal roma donme isleminizi garantiye almak icin telefoncuya yaptirin !!!
- - - Eklendi - - -
rom cok parcali degilse one packageyi isaretliyoruz
ewt ya artik orjinal roma donus caresi kalmadi yukleyen nasil yukluyo anlamadim ama bence bu roma gecenlerin orjinal roma gecis sandi olmaz
Sonuç olarak ne yapmam lazım arkadaşlar...
odinde
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> amss.mbn download..
boyle yazıyor ve tam 33 dakıka oldu...
arkadaşlar bravie engine pixel öldürmez çünkü bir moddan ibarettir yalan yanlış bilgi vermeyin aynen kullanıcı hatası gibi telefon çok ısındıysada oabilir bür sürü nedeni var ama bravie engine modlarındn olmaz
Sonuç olarak ne yapmam lazım arkadaşlar...
odinde
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> amss.mbn download..
boyle yazıyor ve tam 33 dakıka oldu...
- - - Eklendi - - -
kabloyu filan çekmedim halen çalışıyor şu anda...
Ooo... Rc6 cıkmış. Hic haber vermiyonuz ha.![]()

Ya ben cihazı kasımda aldım daha önce i5830 ace vardı onu sattım ksaımda bimexten 699 a aldım ben o zamanda bakmıştım ama iimdi pixel yani teşefona gerçekten yakından dikkatli bakmak gerekiyor şimdi bravia enginede ekran çözünürlük falan artar deyince bende dikkatli baktım arttımı diye o zaman farkettim pixeliKullanici hatasina girmez tabi cihaza icerden mudahale yapmadiysan ama anlamadigim bunu cihazi ilk aldigin zaman nasil anlamadin ??
ayrica rc 2 kullaniyorum diger surumleri yuklemeyi gerek gormedim
hayır yokKardeş oncelikle bilgisayarinizda usb v2.0 varmi ? eger cwm 20 dk gibi bir surede yuklendiyse ...