Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

slvestre-99

Üye
ewt ya artik orjinal roma donus caresi kalmadi yukleyen nasil yukluyo anlamadim ama bence bu roma gecenlerin orjinal roma gecis sandi olmaz

bartowski24

Üye
Kardesim aci bir haber benden sana telefona orjinali yukleyemeceksin ve brick.olacak.ama.endise etme. Telefonuna tekrar cwm flashla ve kendiliginden cm9 acilir heralde bende oyle olmustu

orjinal romda sorun var sanirim cogu kiside ayni sorun var ?

esokmen

esokmen

Üye
ewt ya artik orjinal roma donus caresi kalmadi yukleyen nasil yukluyo anlamadim ama bence bu roma gecenlerin orjinal roma gecis sandi olmaz

Benim aklimda bir fikir var o orjinal roma donerken bes tane secenek var ve biz sadece adb mi ne ona yuklemeye calisiyoruz. Ve olmuyor ben ce one packge mi ne solda olan onu isaretlemeliyiz

bartowski24

Üye
beyler orjinal roma donme isleminizi garantiye almak icin telefoncuya yaptirin !!!

- - - Eklendi - - -

Benim aklimda bir fikir var o orjinal roma donerken bes tane secenek var ve biz sadece adb mi ne ona yuklemeye calisiyoruz. Ve olmuyor ben ce one packge mi ne solda olan onu isaretlemeliyiz

rom cok parcali degilse one packageyi isaretliyoruz

esokmen

esokmen

Üye

bartowski24

Üye
esokmen

esokmen

Üye
O zaman olabilir kardesim sen kabloyu cektin mi

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar bravie engine pixel öldürmez çünkü bir moddan ibarettir yalan yanlış bilgi vermeyin aynen kullanıcı hatası gibi telefon çok ısındıysada oabilir bür sürü nedeni var ama bravie engine modlarındn olmaz

slvestre-99

Üye
hocam bu hata herkezde var ben bile telefoncu oldugum halde bu sorunu cozemedim konuda efeyilmaz arkadadin dedigini uygula kabloyu cikar brick olacak sonra cwm flasha cm9 a gec olmadiginda istersen bi daha dene

vahap66

Üye
Sonuç olarak ne yapmam lazım arkadaşlar...
odinde

<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> amss.mbn download..

boyle yazıyor ve tam 33 dakıka oldu...

- - - Eklendi - - -

kabloyu filan çekmedim halen çalışıyor şu anda...

slvestre-99

Üye
odinde

<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> amss.mbn download..

Hocam yukarida soledimi yapin yada telefoncuya verin orjinal rom flashlasin

bartowski24

Üye
arkadaşlar bravie engine pixel öldürmez çünkü bir moddan ibarettir yalan yanlış bilgi vermeyin aynen kullanıcı hatası gibi telefon çok ısındıysada oabilir bür sürü nedeni var ama bravie engine modlarındn olmaz

Bravia enginenin mantigi ekrana overclock yapma gibi bir mantik bence

slvestre-99

Üye
Arkadsslar orjinal tom dosyasinda ops dosyasi sorunlu ondan olmuyor orjinal roma donme

erdi_s

erdi_s

Üye
odinde

<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> amss.mbn download..

- - - Eklendi - - -

kabloyu filan çekmedim halen çalışıyor şu anda...

bende de oyle olmustu kardeşim. Ancora.ops dosyan bozuk baska bul yukle olur.

bartowski24

Üye
Kardeş oncelikle bilgisayarinizda usb v2.0 varmi ? eger cwm 20 dk gibi bir surede yuklendiyse ...

vahap66

Üye
cwm flasha nasıl gececm kardes... ou anlatırmısın

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Ooo... Rc6 cıkmış. Hic haber vermiyonuz ha. :D

zifir98

Üye
Kullanici hatasina girmez tabi cihaza icerden mudahale yapmadiysan ama anlamadigim bunu cihazi ilk aldigin zaman nasil anlamadin ??

ayrica rc 2 kullaniyorum diger surumleri yuklemeyi gerek gormedim
Ya ben cihazı kasımda aldım daha önce i5830 ace vardı onu sattım ksaımda bimexten 699 a aldım ben o zamanda bakmıştım ama iimdi pixel yani teşefona gerçekten yakından dikkatli bakmak gerekiyor şimdi bravia enginede ekran çözünürlük falan artar deyince bende dikkatli baktım arttımı diye o zaman farkettim pixeli

Üst Alt