çok tşk ederm kardesmKardesim istedigin kadar kisiye toplu mesaj atmak icin play store da uygulamalar var . Özellikle kandil veya özel günler icin bir toplu mesaj uyg. Var ben onu kullandım bugün kandil mesajı atmak icin. Adı: mesajsever indirebilirsin. Ayrıca tüm wondercıların ve maxicep ailesinin mevlid kandilini kutlarım![]()

kardesm isimlerini felan tek tek ugrasmayım listeden seçiyim diye sordum biliorz o kadarınıdaYeni mesaj olustururken alici yazan yere gondermek istedigin kisilerin adini yaz sirayla. Mesela ahmete gondercen ahmet yazinca numarasi cikcak tiklican. Sonra mehmeti de ekliceksen alici kismina bi daha bascan mehmet yazcan vs.
Anlatabildim galiba![]()

İyi aksamlar beyler bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Bende birkaç gündür rc2 kullanıyorum romda numerik klavye olmadığı için touchpal kalvyesini yükledim ve t9 acık şekilde numerik klavyeyi kullanmaya başladım, ancak mesajlarda türkçe karakter sıkıntısı cıkıyor. Mesajlar kısımdaki ayarlar menusunde Unicode'u cıkar seceneğini secmeme rağmen kullandıgım klavyedeki karakterleri (ı,ğ,ü gibi) değiştirmiyor dolayısıyla msj karakter sayısı hemen bitiyor 2. smsye geciyor. Stok romda numerik klavyeye alıstıgım ve hızlı msj yazdıgım için qwerty klavyeyi pek kullanamıyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Kardes qwerty klavyede sorun yok numerik klavyede ve t9 acıkken (eski nokialarda t9 acıkkan msj yazdıgımız gibi) yazınca. T9 acık oldugu için mesela ağaç yazmak için 2423 tuslarına dokunuyorum t9 türkçe oldugu için bana otomatik olak ''ağaç'' yazısını yazıyor. ''agac'' diye yazmıyor. Sorun burada.Qwerty klavye uzerinde zaten bu harfleri kullanmak zorunlu degil ki.Klavye uzerinde standart harflar var ı ğ ü gibi harfler icin basili tutup yazmaniz gerkli.Bu metne dikkat ederseniz turkce karakterler kullanmadim ornegin.Yani mesaji yazarkn kendiniz kullanmiyacaksiniz o kendisi cevirmez.
Kardes qwerty klavyede sorun yok numerik klavyede ve t9 acıkken (eski nokialarda t9 acıkkan msj yazdıgımız gibi) yazınca. T9 acık oldugu için mesela ağaç yazmak için 2423 tuslarına dokunuyorum t9 türkçe oldugu için bana otomatik olak ''ağaç'' yazısını yazıyor. ''agac'' diye yazmıyor. Sorun burada.
abi bu arconun ellerine sağlık onun sayesinde ilk temple Run da kasan telefon temple Run 2 de kasmiyor
- - - Eklendi - - -
abi bu arconun ellerine sağlık onun sayesinde ilk temple Run da kasan telefon temple Run 2 de kasmiyor
yoksa yeni rom yok muhabbet yok 
allah allah bende niye gelmiyor. telefona format atmak mı lazım acaba. sd kartı biçimlendirdim zaten. başka ne yapabilirim. hadi usb çok sorun degil de google play olmazsa olmazımdır.
Arkadaşlar lütfen yardım edin sabahtan beri bunla uğraşıyorum ve hep resimdeki hatayı alıyorum bi çözüm yok mu ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız