Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
CM9 rc2: yükledim herşey iyi ama hala kamerayı açınca bir sd kart takın hatası veriyor. gidip clas10 kart aldım takdım yinede aynı sorun. yardım edermisniz

Sdswap yapmayı deneyin.Ayarlar/Depolama/Seçenekler/Depolama Yapılandırması girin ve dahili hafızayı kullanı işaretleyip telefonu bitkez yeniden başlatın.Sorun çözülecektir.

anık

Üye
teşekkürler güzel bir rom ama bunu kurduktan sonra usb takınca bilgisayar görmüyor orjinal romda görüyordu

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Bildirim ekranından usb bağlandı yazısına tıklayın ve usb depolama modunu etkinleştirin.Bilgisayar bağlantısında sıkıntı yok.Eğer isteğiniz kies bağlantısı kurmak ise bu romda bunu yapmanız mümkün değil.

-Emre

-Emre

Üye
bu yeni kernel beta 4le uyumlu mu?

anık

Üye
hayır kies değil aynen senin dediğin gibi yaptım baglaninca yukardan depolamayı seçtim ama bilgisayara uyari gelmedi ama belki bilgisayarda bir sorun vardir

-Emre

-Emre

Üye
samsung usb driverini yükle bende de olmuştu.

knight97

knight97

Üye
Arkadaslar sadık abinin verdigi yeni yoon kerneli muthis bisy oyunlarda ve genel performansta baris artıs var . Hemen deneyin.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bu yeni kernel beta 4le uyumlu mu?
hayır siyah ekranda kalırsın

- - - Eklendi - - -

sadık hocam kerneli yükledim ama tracbuchet'te takılmalar felan oluyordu onuda nuva launcher ile düzelttim gerçekten rc 2 tam rc 2 oldu kernel süper ayrıca :)

emptychat

Üye
arkadaşlar ben beta 4 de sadık hocamın verdıgı kernelı kurdum ılk kurduktan sonra zaten bır kere acılısta kaldı sonradan acıltı hersey guzel perf artısınıda barız hıssettım ama telefon ıkı kere donup kaldı ve kendıne reset attı kullanırken ustelık 1400 mhz de kullanıyordum bende donup kalınca en son reset atmasını beklemeyıp pılı cıkarıp taktım sımdı cyanogen falan yazan yerde kalıyor acılmıyor ne yapabılırm acaba usp hata ayıklama etkın mıydı degılmıydı bakmadım oyuzden mı donup kapanıyor yoksa rc2 mı gerek yardımcı olursanız cok memnun olurum su an tel acılmıyor ne yapabılırım bu arada rc2 de bır sıkıntı varmı yoksa onu yuklıyım bu kernelıde ona kurım eger performans ıyıse rc2 de

- - - Eklendi - - -

bırde kernel tam olarak nasıl yuklenır anlatırmısınız wipe işlemlerini falan yapmak gerekirmi

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar ben beta 4 de sadık hocamın verdıgı kernelı kurdum ılk kurduktan sonra zaten bır kere acılısta kaldı sonradan acıltı hersey guzel perf artısınıda barız hıssettım ama telefon ıkı kere donup kaldı ve kendıne reset attı kullanırken ustelık 1400 mhz de kullanıyordum bende donup kalınca en son reset atmasını beklemeyıp pılı cıkarıp taktım sımdı cyanogen falan yazan yerde kalıyor acılmıyor ne yapabılırm acaba usp hata ayıklama etkın mıydı degılmıydı bakmadım oyuzden mı donup kapanıyor yoksa rc2 mı gerek yardımcı olursanız cok memnun olurum su an tel acılmıyor ne yapabılırım bu arada rc2 de bır sıkıntı varmı yoksa onu yuklıyım bu kernelıde ona kurım eger performans ıyıse rc2 de

- - - Eklendi - - -

bırde kernel tam olarak nasıl yuklenır anlatırmısınız wipe işlemlerini falan yapmak gerekirmi
aslında ben geçmiş yorumda yazdım beta 4 e kurmayın diye keşke dinleseydiniz beni :D neyse aynen rc 2 ye kuracaksınız kerneli neden derseniz arco rc 1 de kernel ile ilgili çeşitli düzenlemeler yaptı yani bu yeni kernel rc1 deki kernel üzerine kurulu o yüzden beta 4 te donmalar kararsızlıklar yapmıştır rc 2 ye kurup birde nova öneririm başka yaa başka bir launcher kurun çünkü ben tracbuchette çok takılmalar yaşadım

emptychat

Üye
hzılı cevap için çok teşekurler oncelıkle pekı birde rc2 de ki performans beta 4 den iyi mi yani rc 2 de beta 4 den dezavantajlı kısımları varmı bu kernel ve rc 2 ıle daha ıyı oyun performansı alırmıyım beta 4 den kusura bakma basının etını yedım ama bırde bu rc 2 ye yukseltırken hangi islemleri yapıcaz cwm den

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hzılı cevap için çok teşekurler oncelıkle pekı birde rc2 de ki performans beta 4 den iyi mi yani rc 2 de beta 4 den dezavantajlı kısımları varmı bu kernel ve rc 2 ıle daha ıyı oyun performansı alırmıyım beta 4 den kusura bakma basının etını yedım ama bırde bu rc 2 ye yukseltırken hangi islemleri yapıcaz cwm den
rc 2 ye yükseltirken aynn aynı işlemleri yapıcaksın ana sayfadaki yani wipe data cache... beta 4 iyi ama rc 2 ile arasındaki farkı abarttılar rc ye geç sadıkhocamın verdiği kerneli yükle süper yani başka bir şey demiyorum :)

emptychat

Üye
abi rc 2 de kurdum kerneli yine donuyor yaw lanet

- - - Eklendi - - -

yaw orjınal kernel nereden bulabılırım telefonu kullanamaz oldum

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar cok acil orjinal kernel lazım telefonu kullanamıyorum lutfen yardım edın bulamadım orjınal kerneli olmadı stabil sorunsuz bir kernel de olabilir

fruko19

Üye
Evet yeni kerneli ben de kurdum ama telefon açılıyor, birkaç saniye sonra donuyor.

emptychat

Üye
hocam ilk sayfadaki gibi orjinal roma dönsek kernelde orjınale donermi odinle

fruko19

Üye
Donma sorunu kernel üstüne başka kernel yükleyince oluyormuş. Donmalar gitti :)

atbarus

Üye
arkadaşlar telefonu rootlayıp titanyum programıyla kendi orjinal programları silmişim şimdi ne yapmam gerekiyor geri getirmem için yardım lütfen

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hop hop millet rc 2 de kalın bu kerneli yükleyin aynen bende foruma kernel donup duruyor demeye geldimki sizler yazmışsınız bende gittim castagnaıtıin kernelini yükledim
süper kernel yaw ama video kaydı çalışmıyor onun dışında süper kilenme felan hiç bir şey yok http://www.maxicep.com/android-modi...castagnait-kernel-v7-5-linaro-cm9-718194.html direk indirin yükleyin kerneli romu felan silmenize gerek yok

- - - Eklendi - - -

ama tekrar belirteyim video kaydı çalışmıyor ama bo kerneli yapan adamı sevdim hd video kaydı çalışmıyo demiş sadece o çalışmıyo ve mükemmel bi kernel diğer kernel ise 2 saat sonra donmalar kitlenmeler yaşattı telefonda böyle incelemden kontrolsüz çalışmalardan nefret ediyorum

Selami061

Üye
Sdswap yapmayı deneyin.Ayarlar/Depolama/Seçenekler/Depolama Yapılandırması girin ve dahili hafızayı kullanı işaretleyip telefonu bitkez yeniden başlatın.Sorun çözülecektir.

Benimde boyle bi sorunum vardi hafiza karti gorunuyodu ama galeri ve sarkilar acilmiyodu dedigni yaptim oldu. Telefon smdi bambaska :) eyvallah kardes elinize saglik

knight97

knight97

Üye
Beyler bende sadik abinin verdigi yoon kerneli cok iyi ve stabil calsyr. Donmalar yeni kernel kurarken yapilan yanlisliklardan kaynaklaniyor. Yeni kernel kurmadan once 1.advanced>wipe dalvik cache 2.mounts and storages>format/cache 3.install zip from sd card>kuracaginiz kerneli secin ve
kurun. 4.advanced>fix permissions 5.Reboot system now diyin kernel saglam bir sekilde kurulacaktir.
Ayrica emptychat arkadas orjinal kerneli sormus.onuda burdan indirebilirsiniz.
(cm9 beta4 stock kernel)

Üst Alt