rkadaslar surprizim.var flash player google playde tekrar gelmis yuklemek isteyen google playde flash player diye arasin adobe olani
Güncelledim hemen 
Arkadaslar romu bastan kurcam ama kendime gore bazi ozellestirmeler ve sistem ayrlari var onlari yedekleyebilecegim bi uygulama varmi?
teşekürler sadık bey. kernel bu romda yok değilmi? yani kernel içinde gelmiyormu rom un?
demek radio, goruntulu gorusmeden sonra mmsten de vagecmemiz gerekiyor. varsin olsun skinti yok cm9a devam
Ya arkadaşlar ben dün aksam mod 9 yükledim cok memnunum emeği gecen herkeze çok teşekkür ederim. sadece kafama kies'e baglananama takıldı dün aksamdan beri deniyorum baglanmıyor. yedeklerim hep ondaydı (msj reh ) ben mi yapamıyorum yoksa kiesle ilgili bir sıkıntımı var.
Evet bu mod icin ekstra kernel kurman gerekme
Zaten kendisinde 2.6 kerneli bulunuyor.
- - - Eklendi - - -
Sadık abi bi sorum olcak gelistrici seceneklerinden gpu olusturmayi zorla isaretini kaldiram 3d oyun performansini ne yonde etkiler?
cmwden maunt storege format externalsd kart yada ayarlar depolama sdkart'a gel bağlantıyı kes de sonra yeni çıkan yerde biçimlendir yazıyo ordanda biçimlendirharici sd kartımı nasıl bicimlendiririm cm9 da?
tekrar indirin sd kartına tam attığınızdan emin olunproblem veriyor rom dosyasını yüklerken out of bilmem ne yazıyor hatırlayamadım
iyi günler.Abicim ben CMW yükleyemiyorum yardım edin linkteki 2. seyi inidiriyorum ama ilk olan inmiyor 7,7 mb olan çok yavas yukleniyor ve kalıyor belli bir süre sonra ag hatası diyo 2.yöntemi anlayamadım adb filan diyor.bana video lu cevap verebilirseniz çok sevinirim telefon rootludur. (GALAXY W)
Çok Teşekkür Ederim Şimdiden ...
iyi günler.Abicim ben CMW yükleyemiyorum yardım edin linkteki 2. seyi inidiriyorum ama ilk olan inmiyor 7,7 mb olan çok yavas yukleniyor ve kalıyor belli bir süre sonra ag hatası diyo 2.yöntemi anlayamadım adb filan diyor.bana video lu cevap verebilirseniz çok sevinirim telefon rootludur. (GALAXY W)
Çok Teşekkür Ederim Şimdiden ...
Kamera çok kötü oldu onun için bi fix paketi felan yok mu