sadikbircan
Üye
Sadikbircan: abi ben galaxy wonder ı romladım çok güzelde oldu.. cuma günü yaptım ertesi gün ise bi yeniden başlat yapdım ama telefon açılmıyor kaç dakika bekledim cyanogenmod9 un ablem geliyo titreşim geliyo hareket ediyo ama açılmıyo ne yapayım
Romu yeniden yüklemeyi deneyin.Kullanım esnasında sistm dosyaları hasar görmüş olabilir.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar Android programlamadan anlayanınız varsa yardım istiyorum. xda'da bir kaç rehber buldum Rom Port'lamak için baya bi ilerleme kaydettim önceden hiç yüklenmiyordu artık bootloop'a kadar geliştirdimama bazı yerleri anlamıyorum kod'larla ilgili değişmesi gereken yerler var bu konuda iyi olan biri varsa ortak bir çalışma yapmayı planlıyorum. Android'ler çıktı çıkalı HTC'nin Sense arayüzüne bi hayranlığım vardır o yüzden HTC'den Port'a çalışıyorum ama dediğim gibi bi kaç ufak hata her şeyi batırıyor. Yardım edebilecek birileri çıkar umarım
![]()
Kodlama konusunda değişmesi gereken yerler neresi bilmiyorum ama bu forumda nasıl rom yapılır anlatımı mevcut isterseniz ona bir bakın.Eğer zaman bulabilirsem bende ufaktan başlıcam.Zaten bazı ufak değişiklikler yapabiliyorum anlatımlar sayesinde inşallah rom portlamayıda öğreniriz.
- - - Eklendi - - -
Sadık abi, cm9 kullanıyorum. Normal arama yapıyorum ,konusurken kendi sesimi duyuyorum resmen 1-2 sn sonra . Cok yankı yapıyor. Romdan kaynaklı bir sorunmudur acaba? Daha once bu sorunu yasayan var mıydı cm9 da?
Sesteki eko sorunu sürekli var ama herkeste olmuyor bazı şansız arkadaşlar karşılaşabiliyor ne yazık ki.Xda da cm9 bug report bölümüne baksanız belki en az 10 20 kişi görürsünüz.Belki romu temiz bir şekilde yeniden yüklemek yardımcı olabilir.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar özelden mesaj atıp yardım istiyorsanız lütfen mesaj kutunuzu boşaltın.Mesaj kutunuz dolu olduğu zaman size cevap veremem.Ve lütfen rom yüklemesi ile ilgili sorular sormayın videolu anlatım dahi var.
ama bazı yerleri anlamıyorum kod'larla ilgili değişmesi gereken yerler var bu konuda iyi olan biri varsa ortak bir çalışma yapmayı planlıyorum. Android'ler çıktı çıkalı HTC'nin Sense arayüzüne bi hayranlığım vardır o yüzden HTC'den Port'a çalışıyorum ama dediğim gibi bi kaç ufak hata her şeyi batırıyor. Yardım edebilecek birileri çıkar umarım