Dejavuex
Üye
Ben de karsilasmadim hic. Arkaplanda acik uygulama kalirsa yapabilir. Advanced Task Killer Pro kur. Yarim saatte bir temizlemeye ayarla bi daha olmaz buyuk ihtimal
yarım saate bir temizleme mi onu nasıl yapıyoruz ?
Ben de karsilasmadim hic. Arkaplanda acik uygulama kalirsa yapabilir. Advanced Task Killer Pro kur. Yarim saatte bir temizlemeye ayarla bi daha olmaz buyuk ihtimal
yarım saate bir temizleme mi onu nasıl yapıyoruz ?
birşey soracagım sen flaş atınca google play direk geliyor mu. yoksa bir ayarı mı var. video yu bekliyorum
google play direk geliyor usb yide direk tanıyor hiçbir ayar yapmadan bağlıyorum ve bildirim ekranında çıkan usb bağlandı ya tıklayıp depolama birimini aç diyorum direk görüyor.
sen romu tekrar kurucaksın ama sd kartı felan biçimlendir format system adımını ve bütün anlatılanları yap
Arkadaslar bu cm romlar cok guzelde ciktigindan beri ugrasiyorum şu msj yazarken tuşlara basınca titremesini kapatamadim nasil kapatilacagini bilen varmi birde mesajlasmayi baloncuklu olarak yapabilirmiyiz.yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Ayarlara gir. Dil ve giris ayarlarina gir. Orda android klavyesi yazar. Yanindaki ayarlar simgesine dokun karsina cikan yerde tusa basildiginda titret tikini kaldir tamamdir. Boloncuk seklinde mesajlasmak icin go sms tarzi program yuklemelisin. Kendisinde yok
açarda bence 3.52 kernel + linaroSizce cm9 yarn cikacak olan gta vice cityi acarmi![]()
sd karti formatlamak disinda butun anlatilanlari eksiksiz yaptim videodaki, orada sd karti formatlama islemi yoktu yanilmiyorsam. ama romu kurduktan sonra formatladim fayda etmedi. birde cwm den sd karti formatladiktan sonra romu nerden kurcaz ex_sd den mi?
önce sd kartı biçimlendir temizle sonra rom dosyasını at yada istersen ext sd den yükle karar seninaçarda bence 3.52 kernel + linaro
ile kat kat daha performanslı oynarsın tabi şu anda kaldırır

ya beyler güncellemeye kaç gün kaldı bilen varmı sadık hocam demişken jb bölümüne güncelleme bilgileri yazın devamlı güncelleyinmeraktan çatlıyoruz
- - - Eklendi - - -
şunuda belirtiyim kernel 3.52den 3.53 yükseltmiş
Tek sorun ekran kilidi kapalı iken telefon 2-3 dk da bir ekran ışığını açıp 10-15 sn sonra kapatıyor sürekli yapıyor bunu sizde de bu böyle mi yoksa yanlış bişey mi yaptım yada bu soruna neden olan bir uygulama mı var? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
kernel güncelleme ile gelcekde be gelmedi gitti şu güncellemeBu kerneli kendimiz mi yuklicez yoksa guncelleme mi yapcaklar

kernel güncelleme ile gelcekde be gelmedi gitti şu güncelleme![]()