şunu sormak istiyorum açık ve net bir cevap verirseniz seviniriim. bu rom'u yüklediğimde hangi özelliklerde sorun yaşarım. örneğin kamera, usb bağlantısı ve benzeri gibi. yani bütün eksileri ne olacak
Bu yüklediğiniz roma göre değişilik göterir.Bazı romlar telefonunuzu açılmayacak durumada getirebilir bazılarında herşey doğruda çalışabilir.Buna kesin bir cevap verilemez.Ama kendi deneyimlerimi sunmam gerekirse;
+ Yönleri
-Her açıdan daha yüksek performans.
-Android 4.0.4 sürümünün getirdiği bütün yenilikler.
-Geliştirilmiş müzik performansı.
- Yönleri
-Şarj daha hızlı tükenir.
(Battery saver ve benzeri programlarla bu sorun aşılabilir.)
-3g üzerinden görüntülü görüşme(umts call) yok.
(Google talk veya skype gibi programlar kullanılarak internetten görüntülü görüşme yapılabilir.)
-Kamera hiçbir zaman stock romdaki kadar iyi çalışmaz.
(Sürekli fotoğraf ve video çeken birisi değilseniz hissedilir ölçüde bir sorun değil.)
-Garanti dışı kalır.
(İstenildiği zaman orjinal roma dönülerek garanti koşulları sağlanabilir.)
- - - Eklendi - - -
- yönlerin hepsinin bir çözümü var yani kısacası.Gerisi size kalmış.
- - - Eklendi - - -
bunu yuklerken external sd de formatlaniyo mu? bi de yurtta oldugum icin pc bulamiyorum terminal emulatoru tam olarak anlatabilir misiniz bi hata veriyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cwm yuklenmis oluyo mu boyle
Kodları ilk başta yanlış yazmışsınız.sizin yazdığınız;
adb shell
$su
#dd if=/sdcard/recovery.img of=/
#dev/block/mmcblk0p13
kodlar bu şekilde.Ama olması gereken;
adb shell
$su
#dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p13
şekildedir.Yani "dev/block/mmcblk0p13" ayrı bir satır değil.
2.resimde daha sonradan doğru kodlamayı yazmışsınız ve kopyalama tamamlanmış.Ama son satırda "
mmcblk0p13" yerine "
mmcp013" yazmışsınız yani yanlış konuma kopyalanmış.Tekrar yapmanız gerek.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar orjinal ROMu geri yüklücem videodaki aşamaları tekrar yapacak mıyım yoksa direk sd kartta attığım rom u gösterip mi yükleme yapıcağım ?
Bide bu konu içindeki orjinal rom dan kastettiği 2.3.6 olan android sürümü mü ?
Evet orjinal rom 2.3.6 oluyor.Ve videodaki anlatım rom yüklemesi içindir.Benim verdiğim orjinal rom bir yedek dosyası halindedir.Wipe işlemlerini yapıp sonra backup and restore menüsü altından restore a tıklayarak geri yükleme yapılabilir.