Deep sleep çalışıyor ama arkaplan uygulamalrı belirli periyodlarla senkronizasyon işlemi yaparken telefon uyanık olur.Senk.ları kapatırsanız telefon uyanık kalmaz.Cm9 da telefon ekranı kapalı iken deep sleep olması lazım ama ara ara telefon uyku modundan çıkıyor. Pil kullanımı kısmında baktığım da telefon çok uyanık kalmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sürekli uyanık olunca da şarj çabuk bitiyor
Müzik ve resimleri hafıza kartına yada sdcarda kopyalayın.Müzikler için apollo resimler içinde galeriyi kullanın.yüklemeyi yaptım herşey tamam ama program yükleniyor ama telefonna müzik resim yükleyemiyorum neden dolayı kaynaklanıyodur acaba??
ya arkadaşlar bu hafıza kartı ile sd kartı değiştirme pek akıllıca bi iş değil build propta çökmeler meydana gelebilir telefonun stabilitesi zaten düşüyor biriken uygulamlarda şarjı olumsuz etkiliyor
- - - Eklendi - - -
bişey daha sorucam sadık kardeş bu 3x kerneli jb içindemi kullanılıcak yoksa onun içinde arco ayrı bir kernelmi oluşturucak bilgin varmı
- - - Eklendi - - -
????

nasıl yaya arkadaşlar gerçekten şebeke ile ilgili büyük problem var

arkadaşlar şu sorulara ACİL cevap verirseniz sevinirim1-)''Aşağıdaki linklerden CM9 romunu indirin ve sdcardınızın anadizinine yerleştirin.''derken sd card olarak neyi kast ettik?telefona takıp çıkarılan hafıza kartını mı?telefonun kendi hafızasımı?.
2-)bir de rom yükleme işlemini yaparken sim kartını cıkartsak bir sorun olur mu?
![]()

1-) wipe işlemlerini yapınca telefonun kendi hafızasındakı herşey silinmiyor muydu1-)''Aşağıdaki linklerden CM9 romunu indirin ve sdcardınızın anadizinine yerleştirin.''derken sd card olarak neyi kast ettik?telefona takıp çıkarılan hafıza kartını mı?telefonun kendi hafızasımı?.
telefon hazısası ek kart değil
- - - Eklendi - - -
ben diğer romlara bakcam şebeke sorunu var
bu cm9 ve gapps dosyaları silinmez mi
1-) wipe işlemlerini yapınca telefonun kendi hafızasındakı herşey silinmiyor muydubu cm9 ve gapps dosyaları silinmez mi
2-)rom yüklerken sim kartındaki ve hafıza kartındaki şeyler silinmez deme?
- - - Eklendi - - -
kusra bakma pek anlamam bu rom işinden.ilk defa yükleyecegim.
acil yardim1-)''Aşağıdaki linklerden CM9 romunu indirin ve sdcardınızın anadizinine yerleştirin.''derken sd card olarak neyi kast ettik?telefona takıp çıkarılan hafıza kartını mı?telefonun kendi hafızasımı?.
2-)bir de rom yükleme işlemini yaparken sim karttaki kisiler ve telefona takip cikarilan sd karttaki dosyalar silinecek mi?
![]()
Ben şimdi işlemleri yaptım ancak "cm-9-20121023-EXPERIMENTAL-ancora-beta3" dosyasını telefonu usb bağlı olup sd kartın ana dizisine atarken bilgisayarda mavi ekran çıkıyor yazılar çıkıyor sonra pc resetlenior bunun nedeni nedir? lütfen yardım edin