Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

loley00

Üye
İlla romu bastanmi yuklemem lazim google playde ses yoneticisini arattim cikmadi

iskader

iskader

Üye
İlla romu bastanmi yuklemem lazim google playde ses yoneticisini arattim cikmadi

Rom içerisinden system app içinden dsp maneger i al ve tekrar telefonunu içine system app at galiba tekrar yüklemene gerek kalmaz

gr1999

Üye
İlk kez stok rom un dışında bi rom kullandım ilk yüklediğimde hızlı idi fakat programları ve oyunları yükleyince telefon kasmaya başladı artık tahammül edilemeyecek seviyeye gelince orjinal roma geri döndüm şu aşamada zaman kaybı bence..

loley00

Üye
yok düzelmedi ayrıca tel çalınca sadece titriyo ses gelmiyo gine

orhaner

Üye
ellerine sağlık. uzun uğraşlar sonunda en sonunda yükleyebildim. suan için bi sorun görmedim. uygulamaları yükledikten sonra bakacaz :)

cehesto

Üye
hocam bnde yukledim bir sorunu yok ama bnm normalde şarjım 4 güne yakın gidiodu simdi 2 gunde bitio :S normalde de bole mi yoksa bnmkinde mi bi sorun var ?

nimeemin

Üye
arkadaşlar ben bunu yükledim fakat play store yoktu sonra indirmeye çalştım indirdim giriyom hemn çıkıyo ben gine eski ye döneceğim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bunu yükledim fakat play store yoktu sonra indirmeye çalştım indirdim giriyom hemn çıkıyo ben gine eski ye döneceğim

Önce bir anlatımı düzgünce oku!!!! orda gapps boşuna verilmemiş

- - - Eklendi - - -

hocam bnde yukledim bir sorunu yok ama bnm normalde şarjım 4 güne yakın gidiodu simdi 2 gunde bitio :S normalde de bole mi yoksa bnmkinde mi bi sorun var ?
Şarj bir süre kullandıktan sonra kendini düzeltiyor ancak evet sarj orjinele gore daha az dayanir.

- - - Eklendi - - -

yok düzelmedi ayrıca tel çalınca sadece titriyo ses gelmiyo gine

En garantisi romu temiz bir sekilde bastan kurmak.Ama sadece romu yeniden flashlarsanız hicbirseyi silmeden ve wipe yapmadan dosyalar geri gelir.

loley00

Üye
tmm romu bastan yukledim ve ses duzeldi ama bu seferde galaride rrsimler gorunmiyo mesela ayni klosordeki fotolarin bazilari galeride var bazilari yok

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar rom iyice stabilleşmiş daha stabil ve daha az şarj yemesi lazım ama zamanla rom hala beta, tam stabilleşince orjinal romdan kat kat iyi olcaktır. şuan
şarj çok gidebilir takılmalar olabilir

loley00

Üye
bi sorun daha var netten video izlerken ev ekranina atiyo

nimeemin

Üye
Arkadaslar orijinal roma donemedim açikça anlatirmisiniz

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sayfanın alt kısmında yeterli açıklama mevcut ve ayrıca odin ile orjinal rom flashlamasında sıkıntı yok usb tethering duzeltildi orjinal roma donme ile ilgili sorunlarla ilgilnilmeyecektir.

emrah8267

Üye
Çok basit bir şekilde kurulumu gerçekleştirdim. Telefonun hızı gözle görünür artış sergiledi ancak pil çok hızlı tükeniyor. Ve orjinal rom daki görev yöneticisi bunda yok imo im gibi programlar askıda açık kalıyor buna bi çözüm varsa sevinirim . Emeği geçen arkadaşlara bu hizmeti verdikleri için tek tek teşekkür ederim. Son olarak yüksek mah. Batarya nerden temin edebilirim ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Yuksek mah. Batarya tercih etmeyin soruna sebeb olabilir.Telefoncularda yada internetten satista bulabilirsiniz cok lazımsa.Görev yneticisi olarak taskkiler tarzı programlar markette ve forumda mevcut.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar beta 2 yi merakla bekliyorum sadık kardeş bilgin varmı 2 hafta oldu nerdeyse beta 2 gelmedi

- - - Eklendi - - -

bu arada cm 10 ne durumda :D arconun yazdıklarından hiç bişey anlamıyorum :birak:

nimeemin

Üye
arkadşlar video izliyemiyorum opere uc opera mozilla kendi taryıcısı hepsini denedim olmadı

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar android üzerinden resmi flash desteği kaldırıldı yani tarayıcılarımız artık flash desteklemiyor.Flash 11 değil flash 11bin bulup yüklesen yine açmaz.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar beta 2 yi merakla bekliyorum sadık kardeş bilgin varmı 2 hafta oldu nerdeyse beta 2 gelmedi

- - - Eklendi - - -

bu arada cm 10 ne durumda :D arconun yazdıklarından hiç bişey anlamıyorum :birak:

Arco hala cm9 ile ilgileniyor yani yazdıkları cm10 la ilgili değil.Cm10 konusunda geliştiiciden haber yok ama cm9 ilk aşamadan itibaren yaklaşık 3 ayda kullanıma hazır hale gelmişti yani cm10 için daha erken.

- - - Eklendi - - -

Beta2 için arco tarafından en son 4 gün önce birkaç şey yapılmış.Şu an arco bug reports bölümündeki ve kendi karşılaştığı sorunlara çözüm arıyor yada yaptığı değişiklikleri test ediyor.arconun github ında en son güncellemenin hangi dosyada ve kaç gün önce olduğu ne işe yaradığı yazıyor.Cm10 için sabredemiyorsan gpu güncellemesini yükle jelybean yani cm10 un kullandığı taban üzerinden alınmış ve cm9 u cm10 performansına (en azından grafiksel performans olarak) getiriyor

- - - Eklendi - - -

Biraz arastirma yapip xdadaki galaxy w cm10 haberini fln inceledim ve anladığım kadarıyla cm10 şu anda galaxy w üzerinde sorun cıkarmadan calısıyor.Suanda yaptigim derlemeler sonucunda cm10 un bircok ozelligi calisir durumda.Zaten cm10 sadece bir haftada galaxy w üzerinde çalışır hale gelmısti ama ilk calisan cm10da sadece wifi, operator sebekesi ve bluetooth calisiyordu diger hicbirsey yoktu.Galaxy w ile ayni donanima sahip s+ icin yapılan gelistirmelerdende yola cıkarak su an cm10 kullanim acisindan bircok ozelligi calisiyor.Ama hala kullanicilar icin uygun durumda degil.Sesler mikrofon arama ve mesajlasma gibi bazi temel ozellikler calismiyor ve calisan ozelliklerin coguda stabil degil yani ortalama 1 ay kadar daha bekleyecegiz

Ali58_58

Ali58_58

Üye
çoook teşekkür ederim ewet gpu güncellemsi çok güzel konuyu tamamlamış şu an beta 2 yi bekliyorum sanırım endhoroixde beta 2 yi bekliyor endhoroixe geçicem inşallah ama cm9 katkısız endhoroixde daha stabil internet ve hız açısından, ortada kaldım aslında :allalla:

- - - Eklendi - - -

hangisini yüklesem bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

bu arada galaxy acenin cm9 romunu inceledim rom kusursuz süper ama beta 10 a kadar gitmiş. arco galaxy w üstünde yavaş sanırım daha pil ömrünü uzattığını bile söylemedi, acenin konusunda 3 kere uzatmış, yolumuz biraz uzun ama beta 2 ye 2 hafta oldu güzel bişey bekliyorum ve bazı arkadaşlar lütfen yok donuyo yok şarjı az gidiyo felan yazmayın bu rom son halini alsın süper olcak

aryscat

aryscat

Üye
usb modem bağlantısı kuramayan arkadaşlar için söylüyorum. Bu rom da tethering kullanmak için en az xp sp3 gerekiyor. Bu SP2 ve altında tethering calismiyorcalismiyor. Ben bu konuda çok sıkıntı yasamistim. Benim bilgisayar biraz eski Model. Fazladan kullanmıyorum. O yüzden sp3 yoktu. 1 hafta ugrastim tethering için. Sp3 yüklenince çalıştı. Konu anlatiminda bunu belirtirseniz yararlı olacağını düşünüyorum.

Üst Alt