Hata yapmışsın romu baştan kur.Forfivo nun v1 kerneli daha alpha sürümler üzerine kurulmuş eski bir kernel.Orjinal beta2 kernelini kullan.
hadi ya bilmiyordum..adam v1 e stabil yazınca onu kurdum.. ama o kadarda eski değil 1 ay geçmiş üstünden.. oc u sevmediğim ve cihaza zarar vereceğini düşündüğüm için v3 ü yüklemedim.. neyse o zaman stock kernelle yüklerim bir dahakine.. ama yazılımsal modifiye çektim cihaz stocktan dahada hızlı tepkiler vermeye başladı.. herşeyi çat çat açıyor.. bu sefer süper olmuş

... ram kullanımı 180mb.. ama kendi ev ekranımı kullanıyorum ve birçok gereksiz uygulamayı titanium ile sildim.. müzik çaları yine apollo koymuşlar.. bir türlü ısınamadım.. onu da silip google music roma koydum.. tarayıcı olarak ise stock u sildim chrome yi roma gömdüm şahane oldu..
mesaj alımı gönderi,bluetooth,market,video oynatma,wi-fi gibi doananımlar ve yazılımlar sorunsuz çalışıyor..bilindiği üzere radyo yine yok onun için uygulama vardı onu yüklemek gerekiyor.. beta 1 e göre görsel hız anlamında baya performans artışı var..
lakin içinde adam akıllı bir task manager yok.. JB nin task managerini yükledim ama widget olarak çalışıyor ve ram kapasitesini göstermiyor.. bunun için ayarlardan bakmak gerekiyor.. şöyle reklam içermeyen,kaliteli bir task manager önerisi olan varsa benle paylaşsın