exelancy
Üye
abi powera ses acma ve menü tusuna aynı anda bas samsung yazısı gelince parmagını sadece power tusundan kaldır digerleri basılı kalsınsadik vwm yi yükledim ama recorvery modda açılmıyor tel ses açma home ve power tuşlarına basıyorum direk normal açılıyo neden olabilir?
ben kendi telefonumdan yapamamıştım da bu yöntemle yapabildim o yüzden dedim. tamamdırZaten normal şartlar altında dosya alışverişi yapılabiliyor.USB yığın depolama özelliğinde hiçbir sorun yok.
abi ama odin için dowloader mod gerek degilmi
yükledim romu son bi sorum olcakben numaralarımı sim hafızasına almıstım ama görunmuyo nasıl ayarlayabilirim
Bu rom sdece bendemi kasiyo tel cok kasiliyo ev ekrani surekli gidip geliyo
Tmm teli yeniden baslattim duzeldi simdilik bi sorun sadece biraz fazla isiniyo buda normal herhalde saol
teşekkür ederim oldu harika
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar indirdiğim cyanogenmod 9 müzikleri görmüyor ne yapmam lazım
yani hocam bu alpha surumu oldugundan donanima her hangi bi shey yapa bilirmi yani yapmishsa olan oldu haa hocam desen eger oyleyse kamera eski haline donmeyecek bundan sonra
Teli kapatip actiktan bir sure sonra eski haline donuyo 1 saat kadar hersey stabilken 1 saat sonra hic bisey calismiyo ev ekrani gidip gidip geliyo eve gidince yeniden yuklicem ins duzelir cunku icsye bayildim
Yok o sekilde deil widgetler kayboluyo kpmle 3 4 sn. Geliyo wipe isleminide yaptim romu suan bastan indiriyorum tekrar denicem senide yoruyorum k.b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?