shn.dogan
Üye
İki wonderi da ayni sartlar altinda mi kullaniyosunuz? Yani seninkinin 2 gun gitmesi icin cok ama cok nadir nete girmen, arasira konusman ve nadir de mesaj atiyo olman lazim. Eger digeri de bu saydigim sekilde kullaniliyosa ve o kadar surede bitiyosa romu tekrar kur. Wipe ve format islemlerinin hepsini yaparak
maxem kernelden mi kaynaklandı acaba :/
telefona basdan kurayım o zaman romu olmadı sadık üstaddan yardım almak gerekecekO zaman bilemicem ben kernel islerinden anlamiyorum
arco xda forumda bu romun kendisi için giderek kötü sona yaklaştığını ve bazı şeyleri düzeltebilmesinin çok çok zor olduğunu belirtmiş arkadaşlarUmarım aniden kafasında bir şimşek çakar ve çözer durumu özelliklede 3x kernel ve kamera olayını
Arkadaşlar ben yeniyim bu konularda bu romu yukledim uygulamaları begenmedim orjinale döndüm ve sistemin apklerini gördüm acaba bu orjinal samsungun apklerini yüklesek "mesela myfiles.apk falan"çalışmazmı yani romu yükleyip systemunistaller la silsek ve orjinal dosyalarımı aramayı not defteri müzikçalar vs'sini yüklesek olurmu belki görüntülü konuşma bile olabilir...
Sadık hocam, cm9 beta4 de en iyi performansı almak için Performans kısmındaki ayarları nasıl ayarlamalıyım bi yardımcı olursan
bu rom da 3g problemi olan varmı ?
bende 3g koptumu bi daha gelmiyor
Ram Sıkıstırıcıyı da açmalamıyım ? Ayrıca interactive governoru cok sarj yer mi ?16 bit şeffalığı aç bellek yönetiminden nesneleri temizleyi ve kernel spamage aç islemciden governerı interactive seç ve sistem açılışında ayarlayı seç.Birkez yeniden başlat
onlarda ramı 423e cıkarmıyor zahmet olmazsa en uygun kerneli yabancı dilinizde var üstelik link olarak atarmısınız kamera falan olmasada olurMaxmem kernel versiyonu video oynatımı ve kamerayı bozabilir maxmem olmayanı deneyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?