sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
sadık abi cm9 beta4 yüklü wonderımda. Gps aciyorum google maps veya yandex mapsi aciyorum wi fi kapaliyken surekli gps araniyor diyo konumumu bulmuyo. wifi yi acinca buluyo konumu boyle olmasi normal mi acaba stock romdada boylemiydi?
Hmm. Anladım ama gmail, kies air, samsung apps gibi uyglamaları apk dosyalarından yükleyebilirmiyiz ? (Ve varsa bana atabilirmisiniz?)
Galaxy w donanım kaitesi pek iç açıcı bir telefon olmadığı için bu normaldir.Benckmark testlerine aldanıp galaxy w donanımı çok iyi sanmayın galaxy w yu bu kadar iyi yapan cm romları.Galaxy w nun sahip olduğu cpu gpu ve ram yeterli oldukça iyi ama bir telefon bunlarla bitmiyor.Galaxy w püzerindeki birçok yan donanım(gps bluetooth wifi anteni vs.) şeyler birçok cihazda bulunan standard donanım yada biraz fazlası.Bu yüzden gps in her zaman bir navigasyon cihazı gibi iyi sonuç vermesi beklenemez.Açıklık biralandatana süratiniz ortalama saatte 20 30 km veya daha yavaşken yaklaşık 1-1.5 dakikada konum bulur.Bundan daha iyi sonuçlarda mümkün ancak gps alıcısının genel performansı bu kadar.
Hmm sagol hocam tekrar cok ilgileniyosun hakkini odeyemeyizİnternet bağlantısı kapalıyken bir bina içindeyseniz konum bulması zor navigasyon cihazları bile bu konuda pek başarılı olduğu söylenemez ama ortalama bir açık mekanda gökyüzünün görüldüğü bir yerde yani(pencere kenarı falanda olabilir) ortalama 1 1.5 dakikada bulabiliyor sadece gps ile.Ama bu buşunduğunuz konumun yükseltisine ve çevreki radyo sinyalleri vs. gibi şeylerin yoğunluğuna uzayıp kısalabilir.Ama uyduyu görebileceği bir yerde sadece gps yeterli oluyor.
telefon rootlu ben şahidim sizin yüklediğiniz bi moddan felandır
Elinize sağlık.. bir problemim var yalnız son adımda choose zip from sdcard seçiminden sonra attığımız iki klasörün içerisinde yükleme yapabileceğim bir şey görünmüyor orada kalıyorum yardım lütfen .s.s.s
Forumda arattığımda bulamadım. Beta 4 sürümünde flash player uygulamasını nereden bulabilirim, varsa link verebilir misiniz?
Bir de Cm9un final sürümü ne zaman çıkar?
Olduğu gibi atmadım klasör şeklinde attım dediğiniz gibi choose zip from external sd seçiyorum ama pc de göründüğü gibi klasörleri görebiliyorum gappsn içindeki install-optional göremiyorum mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?