sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
ilginc bisey var bende 2g ile 50 100 mb arasi dosyalari indirirken sorun olmuyor ama 3g ile indirdigimde yarisini indirdiktinden sonra hep iptal ediyor neden sizzce
Hayır hiçbirşey silinmez.Sadece beta4 zip dosyasını yükleyin.
Eğer sdswap yaptıysanız ondan kaynaklıdır.Hafıza kartı ile sdcard değiştirme romu güncelleyince gider.Tekrar sdswap yapınca hepsi düzelir.Teşekkürler o zaman hemen yükleyimde çıksın aradan
EDIT: Sd kartta bir dünya uygulama vardı onlar uçtu gitti.Uygulamalar kısmından siyah ve logosuz bir şekilde görünüyorlar fakat telefona taşı diyince uygulama yok kurulu değil diyorOff uğraşacam şimdi en baştan
Merhaba. Konu oldukça genişlemişDikkatimi çekiyordu yaklaşık 1 haftadır, dün ben de denemek istedim ve başarılı bi şekilde gerçekleştirdim. Gözüme çarpan bikaç eksik nokta var benim kullanımım için, eğer herhangi bir şekilde olabilecekse bunları açıklamak istiyorum.
Android klavyede § simgesi yok. Bu simge benim için önemliGeri getirme şansımız var mı?
İşlemci performansı için antutu cpu master programını yükledim. Performance ayarında 1400-1400 mhz olarak kullanıyorum. Bunun telefona herhangi bi zararı olur mu?
16 bit şeffaflık konusunu biraz açıklar mısınız?
Sd karttaki (Harici) müzik ve sesleri herhangi bir kişiye zil sesi olarak atayabiliyor muyuz, ya da bu sesleri zil sesi veya mesaj sesi yapabiliyor muyuz?
Son olarak, telefonu pcye bağlayarak içerisindeki sistem dosyalarına erişmem mümkün mü?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Gerçekten büyük sabır gerektiren bi yükün altına girmişsiniz, emeğinize sağlık.
beta4 sadece hsdpa kullanımını düzenleyen ufak değişiklikler içeriyor.Eğer mobil internet kullanan birisi değilseniz buna gerek yok.
hayır kardeşim 3x kernel gelince beta 5 olarak gelir kernelle sonra çıkan küçük hataları düzeltirler nightly sürüme geçerKardeşim sorunlar bitti mi 4x4 lük oldu mu artık
telefonu eski haline dondurebiliyor muyuz.
Mobil internet kullandığım için sırf bu akşam Beta4'e geri döndüm. Üstüne xdaforum'da bulduğum Galaxy Note StyleLockScreen ve TouchWizz 5.0 Theme yükleyip yarı transparan bir görünüm verdim artık Kernel 3x gelene kadar daha dokunmam sanırım telefona
daha önceden marketten yüklediğiniz uygulamalar marketten otomatik yükleniyor onu kastetmiş arkadaş.Bende jb yi yukledim ama neti bana birz yavas geldi cm9 a oranlar o yuzdn bende geri donucm ama bisey sormak istiyorum bazı yorumlarda yedeklerseniz uygulamalar oto yukleniyo denmis nereye yedekledigimizde oluyo bu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?