sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
orjinal rom yüklemek mümkün olur mu tekrarda. yok sa bizim işzor gibi duruyor.
eğer odin ile flashlamayı yapamadıysan cm9 ve cm7 romları üzerinde rommanager var flash clockworkMod recovery seçeneği ile cwm recoverysini yükleyebilirsin.Orjinal rom içinse odin programı ile orjinal romu flashlayabilir yada daha önceden almış olduğun rom yedeğini geri yükleyebilirsin.
- - - Eklendi - - -
Bu arada aklıma geldi cm9 romu yüklüyken download modu çalışmıyor yani herhangibir başka rom yükledikten sonra recovery i yüklemeyi tekrar dene
kardes sabahtan beri benimle ugrasiyorsun. ama ama ama evet degdi. evet vatana millete hayirli olsun dimdu gelelim adimlara. biliyorsun odin görmüyordu. evet senin dedigin dogru cikti. cm9 dan dolayi gormuyotmus. cm7 yukledim ve gordu. sonra dedigin yollari adim adim uyguladim ve sinuc mukemmel. su anda ayni senin videodaki gibiallah razi olsun bir ara telefon gitti sandim. meger ne kadar eksik yuklemisim ilk kurulumda. o kadar acemi degilim diyordum. o kadar usta olmadigimi ogrendim hadi bir el at su kamera isinide halledelim
arkadaşlar hiç bir uygulama açık değilken kaç mb ram gözüküyo yAni tel boştayken kaç mb ram gözüküyo
bende 2,3.6 yukluyken herseyi kapatinca 90 mb yer kaliyordu, bunda isr hersey kapali iken 197 mb bosluk gordum. gereksiz uygulamalar kaldirilmis
Bendede su anda aynı sürüm yüklü 107 mb boş yer var ve bana çok az geliyo bide oyun performansı nasıl aynımı dahamı iyi yoksa kötümü
Bendede su anda aynı sürüm yüklü 107 mb boş yer var ve bana çok az geliyo bide oyun performansı nasıl aynımı dahamı iyi yoksa kötümü
aslinda hic oyun denemedim. fakat kamera onemli degil diyorsan hic durma hemen yukle gercekten yeni bir telefon almis gibi olacaksin, eski haline bin basar, hele birde bs player arm7 yedi kur vd gorsellik ile performans nasil oluyor gor,
selam sadık hocam ben yeniyim pek anlamıyorum adroid rom yüklemeden yardımcı olursan sevinirim pm attım heralde görmedin
Hala kamera kamera diye soylenmeden once bir konuya bakmayi deneyin kamera icin fix dosyasini yayinladim artik kamera diye bir sorunumuz yok.
cok ozur dilerim rayin ustad:-) cepten giriyorum o yuzden konu hep so mesajdan aciliyor, ilk sayfayi goremiyorum,sen soyleyince haberim oldu, hemen bakiyorum ilk sayfaya:-):-) kizma ustad:-)
Birde birşey soracağım. Bütün işlemleri baştan or yapmak gerekiyor yoksa sadece kamera ekinin mi yapılması gerekiyor
olsun emek veriyorsun m bile yeterli. Eline emeğine sağlık. Şu İngilizce'yi sevemedim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?