Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

samba37

Üye
Hocam bunu yapınca sim karttakinleri görebiliyor muyuz görünmüyor diye duydum

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sadık hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Sayaç recovery moddan rom atıldığında artmıyorsa servis rom yüklendiğini nasıl anlayıp cihazı servis dışı bırakıyor acaba :what: (sizide bu gün çok sıktık:D)

Sistem dosyalarını kontrol ediyor veya en basitinden telefonu açıp bakıyor.Orjinalinden farklı bir yazılım görürse garanti dışı.Ama odinle orjinal rom atıp gönderirsen anlayamaz.

- - - Eklendi - - -

Hocam bunu yapınca sim karttakinleri görebiliyor muyuz görünmüyor diye duydum

Evet sim numaralarını doğrudan görüntüleyemiyor yada sime numara kaydedemiyorsunuz ama numaraları simde telefona aktarabiliyorsunuz.Zaten google hesabı ile senkronize olduğu için numaralarınızı oradan otomatik alıyor.

slvestre-99

Üye
ben simdi yuklemeye calisirken elektrik kesildi yukleme yarida kaldi yani telefon malesef az once brick oldu galaxy w ye ozel usb jig yokmu

- - - Eklendi - - -

cwm yukleyemedi yarida kaldi wondera ozel usb jig yokmu

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Usb jig telefona özel değildir.Her telefon için aynı alet kullanıyor.İnternette bircok kaynakta nasıl yapılacağı anlatılıyor sadece birkaç direnç ile yapılıyor.

Bir çözüm olarak telefonunuz arka kapağını açınca sağ alt tarafında bir düğme var.Bir iğne yada benzeri birşey yardımıyla ona basılı tutarak ses kısma+home+power ile download moda almayı deneyin.İşe yararsa odin ile flash atın düzelir.

sekromec1

Üye
sadık hocam verdiğiniz görev yöneticisini yükledim gayet güzel tek problemi ingilizce ama olsun en azından cm 9 bi eksiğini kapattı çalışmalarınız için teşekkür ederim ve beta 3 veya 3.x başlayan kernelli romu sabırsızlıkla bekliyorum....

mcqueen17

Üye
Merhaba Arkadaşlar Dediğiniz İşlemleri yaptım reboot system now dediğimde cyanogen mod animasyonu çıkmakta başka bi ekran gelmiyor yaklaşık 20 dakikadır böyle devam ediyor normal midir ?

00.25 de başlayan animasyonun aynısı sürekli durmakta telefon açılmıyor.. Yardımlarınızı bekliyorum.. Saygılar :)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
İlk açılış yaklaşık 2-3 dk sürer en fazla.Eğer telefonunuz açılmyorsa hatalı yükleme yapmış yada indirme sırasında bir hata oluşmuş olabilir.Romu tekrar indirip bütün adımları dikkatlice uygulayın.

- - - Eklendi - - -

sadık hocam verdiğiniz görev yöneticisini yükledim gayet güzel tek problemi ingilizce ama olsun en azından cm 9 bi eksiğini kapattı çalışmalarınız için teşekkür ederim ve beta 3 veya 3.x başlayan kernelli romu sabırsızlıkla bekliyorum....

Evet ingilizce olması biraz sıkıntı çünkü ingilizce bilmeyen arkadaşlar var.S3 üzerinden doğrudan port edilince türkçe ile ilgili sıkıntı yapacağın sanmıyordum ama ingilizce oldu.Boş zamanımda stock romdaki gibi home tuşuna atamaya çalışacağım belki dil sorununuda halledebilirim.

samba37

Üye
saol kardesim dediklerini aynen yaptım acılısta 3 dk filan sürdü korktum ama neyse:D bide ben cok oyun oynuom bu hafıza kartı degistirmeye ne kadar güvenebilirim verdigin sitede text editorle acma filan yok da yabancı bir site varsa elinde verirmisin 2.3.6 da yapmıstım yatay sensörü bozmustum:D birde ram onemli degilde performans nası yükleyenlere soruom ve simdi hafıza kartını okumuyor hasarlı diyor neden acaba

Ali58_58

Ali58_58

Üye
linaro bencede bu yeni kernelle gelcek inşallah linaro cm ekibi ile irtibata geçmeye çalışmış inşallah olmuştur şu linaro işi %100 performans artışı çok şey demek arco bahseder inşallah linarodan

samba37

Üye
Apollo ve task Manager rın harici kartı görmemesi nedendir acaba müziklerini göremiyorum

- - - Eklendi - - -

Ya arkadaş widget nasıl eklicem saat filanhava durumu ana menü öyle kaldı flood yaptım biraz telden girdigimden

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ben görebiliyorum istersen mx player indir yada açtığım konudan market kilidini kaldır google play müziği yükle çekmecede widgetler sekmesinden widget yükleyebilirsin sorunları ya arkadaş değil arkadaşım olarak yazarsan daha güzel olur :)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Edindiğim bilgilere göre cyanogenmod ekibi tarafından linaro projesi reddedilmiş.Ve cyanogenmod kaynağının asıl geliştirici ismi tarafından yapılan açıklamada linaro optimizasyonunun şu an kullanılan aosp veya cm kaynağına göre daha üst seviye bir kodlama olduğunu (bundan kasıt profesyonellik değil daha yeni sürüm) ve henüz android tabanının (jely bean ve öncesi için) bu sürümü kullanmadığı ancak yeni gelişmeleri barındıran bir sonraki android sürümüne geçildiğinde linaronun kullanılmasının daha doğru olacağını söyledi.Ayrıca şuan google tarafından kullanılan tabanın eski olmasına karşın daha çok testten geçirildiği ve daha stabil durumda olması nedeniyle şuan için linaro optimizasyonuna geçmenin dolayısıyla tabanı yenilemenin hem geliştiriciler açısından sıkıntı oluşturacağını hemde test edilmişliği düşük olduğu için stabilite sorunları çıkarabileceğini belirtmiş ve ek olarak şuanki önceliklerinin cyanogenmod destek kapsamını genişleterek daha çok kullanıcıya erişebilmek olduğunu açıkladı.Yani ilerleyen zamanlarda cm9 için resmi linaro gelmesede dahi cm10 için kesin olmamakla birlikte cm11 ve üst sürümlerinde kesinlikle yer alacak.

Bunlar haricinde bazı geliştiriciler tarafından bu optimizaysonlar kernele yansıtılarak kensi hazırladıkları romlarda linaro desteği sunabilmektedirler.Bununla ilgili xda forumunda bazı örneklere rastlayabilirsiniz.Arco şuan cm kaynağına bağlı kaldığı için linaro arconun cm9 kerneli üzerinde gelmeyecektir ancak bazı harici kernel çalışmaları ile bu destek sağlanabilir.

- - - Eklendi - - -

Açıklayabileceğim en basit ve anlaşılır şekilde açıklamaya çalıştım umarım yardım edebilmişimdir.

• Beğen
Tepkiler: Ali58_58

slvestre-99

Üye
beats audio galaxy w için varmı lazımda markette var ama calısırmı bilmem

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya arkadaşım burası rom gorumu sen program soruyosun ewet var rootlu olman lazım marketten indir saçma soruda sorma lütfen ama çalışırmı bilmem kadar rahat bişey görmedim deneseydin biz burda muhabbet etmiyoruz soruların için konu açabilirsin yada googlede arasanda bulurdun sadık kardeş dediklerdini anladım bende ingilizce hiç iyi olmadığı için arco nun sözlerinden bişey anlamıyorum sana çok teşekkür ederim güzel açıklamışsın.inşalllah jellybeanda kullanırlar yoksa çok bekleriz :( :ehe

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Merak etmeyin illaki birisi çıkıpda galaxy w kernelini linaro destekli hale getirir.Cm9 için önceden oc kernelde yoktu ama şmdi 2ghz oc var.Linaroyuda elbet uyarlar birisi. :)

godil456

Üye
Arkadaşlar bi sorunum var cyanogen modu yükledim herşey tamam ama sim karttaki bütün numaralar silinmiş yardım edin lütfen !!!

samba37

Üye
cekmece nerde?birde bildiginiz güzel temalar varmı dijital saaatli filan

godil456

Üye
Arkadaşlar şimdi sim kartımı başka telefona taktım bütün numaralar var ama bu galaxy w de yani kendi telefonumda cyanogenmodu yüklediğim zaman sim karttaki numaralar gözükmedi. yardım edin lütfen !

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi sorunum var cyanogen modu yükledim herşey tamam ama sim karttaki bütün numaralar silinmiş yardım edin lütfen !!!

Arkadaşlar şimdi sim kartımı başka telefona taktım bütün numaralar var ama bu galaxy w de yani kendi telefonumda cyanogenmodu yüklediğim zaman sim karttaki numaralar gözükmedi. yardım edin lütfen !

Üzgünüm ama bu konu altında sana kimse yardım etmeyecek.Biraz eski yorumları okumayı dene her sayfada bu soru var!!!Ve bir soruna cevap gelmediyse bunu tekrar tekrar yazma çözümü bilen birisi görünce cevap yazar zaten.

RealRing

Üye
Kardeş bu senin hızlandırmak için verdiin modlar roota zarar veriomu ??

Üst Alt