ben türkiyeye yeni geldim telefonu IMEI dediştirdim ama telefon eski orjinal haline döndü tekrar rom atsam IMEI değişir mi yoksa değiştirdiğim IMEI kalır mı? şimdiden teşekkürler...
ben türkiyeye yeni geldim telefonu IMEI dediştirdim ama telefon eski orjinal haline döndü tekrar rom atsam IMEI değişir mi yoksa değiştirdiğim IMEI kalır mı? şimdiden teşekkürler...
görüntü olarak güzel performans olarakta güzel ama şarjı çok yiyo 1 gün dayanmıyo bnmi yanlış yaptım herkestemi öyle bilgi verseniz bide gta 3 ü yükledğimde oyun 40 50 sn sonrra takılıyo bataryayı çıkarınca ancak çıkabiliyoruz bunu bi çözümü varmı teşkkürler
Merhaba kardeşim. Kurulumu yaptım bi sorun yok ama rehberdekiler silinmiş backup da yapmıştım uygulamarda gitmiş rehber önemliydi ya onu nasıl halledebiliriz ve konu için çok teşekkürler eline sağlık
Merhaba kardeşim. Kurulumu yaptım bi sorun yok ama rehberdekiler silinmiş backup da yapmıştım uygulamarda gitmiş rehber önemliydi ya onu nasıl halledebiliriz ve konu için çok teşekkürler eline sağlık
telefona bu sabah kurdum şuan herşey yolunda sadece launcher braz sade olmus buzz launcher var onu yukledım... ama hız mukemmel inş ilerleyen zamanlarda sıkıntı cıkarmaz yukleyecekler vıdeoyu ıyıce anlayın ondan sonra yapın....
dip not : dun aksam telefoncuları tek tek gezdım anlasamadık fıyatta s3 alacaktım ıyıkı almamısım
gerek kalmadı
Acaba T9 kullanamıyor muyuz bu modda, ben yaptım ama bir türlü T9 yapmayı bulamıyorum birde 3x4 tuşları kullanmak istiyorum ama o da yok bunun yerine ekran klavyesi var ki hiç sevmediğim şey.