alprnx
Üye
kardeş bunu bende kullandım bak telefonu şarza tak biraz bekle tuş kilidi kapandım telefon ekran tamamen kapansın sonra tuş kilidini açmaya çalışınca açılmıor telefon en baştan kapatıp açmak zorunda kalıorum.bu romu slvestre-99 var onla beraber kullanmıştık rom harika helekı oyun performansı arayüz felan çok güzel ama bu sorun var.bide bazı script kurunca hatalar verdı.bunun rc7 tabanlısı cıksa cok harıka olurarkadaslar bu romu öneririm sizlere 4*4 en iyisi bu bi aydr kullanıyorum sorunsuz ve stabil orjinal rom kadar iyiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız>>> son cıkan Hackin'ROM 3.2 Hibrid i indirn
ekran açılmaz sadece alt tuşlar yaparsa powera basılı tutun
- - - Eklendi - - -
yanarsa
bende su anda bunu kullanıyorum ve eğer belirli ayarlamalar yapıldığı zaman baya stabil ve şarj konusunda üstüne yok bu nu çok raha t söyleyebilirim ben çok beğendim 12 saat gecti sarj daha 40 a düştü sadece ki telefonla uğraşan mesajlaşan bütün gibi wifiyi açık bırakan biriyim.arkadaslar bu romu öneririm sizlere 4*4 en iyisi bu bi aydr kullanıyorum sorunsuz ve stabil orjinal rom kadar iyiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız>>> son cıkan Hackin'ROM 3.2 Hibrid i indirn
kardeş bunu bende kullandım bak telefonu şarza tak biraz bekle tuş kilidi kapandım telefon ekran tamamen kapansın sonra tuş kilidini açmaya çalışınca açılmıor telefon en baştan kapatıp açmak zorunda kalıorum.bu romu slvestre-99 var onla beraber kullanmıştık rom harika helekı oyun performansı arayüz felan çok güzel ama bu sorun var.bide bazı script kurunca hatalar verdı.bunun rc7 tabanlısı cıksa cok harıka olur
arkadaşlar yok mu bana yardımcı olacak bi kişi? çokkk acilll
bende su anda bunu kullanıyorum ve eğer belirli ayarlamalar yapıldığı zaman baya stabil ve şarj konusunda üstüne yok bu nu çok raha t söyleyebilirim ben çok beğendim 12 saat gecti sarj daha 40 a düştü sadece ki telefonla uğraşan mesajlaşan bütün gibi wifiyi açık bırakan biriyim.
tabikiBelirli ayarları bizimle de paylaşır mısın
kardeş bunu bende kullandım bak telefonu şarza tak biraz bekle tuş kilidi kapandım telefon ekran tamamen kapansın sonra tuş kilidini açmaya çalışınca açılmıor telefon en baştan kapatıp açmak zorunda kalıorum.bu romu slvestre-99 var onla beraber kullanmıştık rom harika helekı oyun performansı arayüz felan çok güzel ama bu sorun var.bide bazı script kurunca hatalar verdı.bunun rc7 tabanlısı cıksa cok harıka olur
teşekkürlertabikiben öncelikle kendim için gerekszi olan ptogramları kaldırdım root app delete programı ile mesela dosya yöneticisi o kadar ii değil onun yerine root explorer ve x pore çok iyi iş görüyor.apolloyu da kaldırdım yerine google play müzik yükledim.yoon kernel choronos kurdum.build.prop üzerinde oynadım biraz şurda gerekli bilgiler yeterince var (http://www.maxicep.com/samsung-andr...eleri-ise-yariyor-741966.html#post5656845).ve sorun çıkarmayacak bir launcher.açıkçası şu anda rom tam istediğim gibi iş görüyor performans iyi ram yeterince bos.müzik player dan yana bi sıkıntım yok.apollo gibi baş belası yok zaten.ve en önemlisi şarj bayaa dayanıyor diğer romlara oranla.ayrıca bide bi arkadaş bi sorun var demiş yukarlarda onun dediğinin aynısını yaptım sarja takıp kilitlenmesini bekledim sonra yeniden açtığım zaman işlevine normal bi şekilde devvam ediyordu.
rica ederimteşekkürler
birde bunun üzerine karnel eklemeye gere var mı sizce rc6daki gibi mesela benim rc6da chronos karnel, xloud, breave engine, thunder bolt ... gibi
denedim öyle bir sorun yok.arkadaslar rc7 de fotograf flasla cekerken telefon kendi kendine kapaniyor bu sizde oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?