Kerim.
Üye
Root şart.
Root > CMW > ROM
allahına az yardım edin yaptım olmadı daha dogrusu dediğiniz gibi olmuyo kurulum yaptım play store acılmıyo yüklenmıyo hiç bi program indiremiyorum google kimliği kaydı istemedi dil secenegi çıkmadı yardım edın lütfen
Root sart degil
- - - Eklendi - - -
hocam anladıgım kadarıyla 3.0 kernelnide restart sorunları ve diger sorunlardan dolayı çok şikayet geliyormuş.bu yüzden 2.6 kernelli bi cm9 final sürümü yapıcakmış.
Root sart degil
- - - Eklendi - - -
Issues with custom kernels should be taken up in their respective threads, as I have no control over what problems they may cause. All I know is that with stock kernel I have never experienced a single random shutdown or reboot, since I switched to using it in CM9. That said, I'm getting sick of these reports, so I'm probably gonna switch back to 2.6 kernel and make one final build of CM9. After that it will be EOL.
Bunu cevirebilecek var mi arco boyle yazmis?
Root sart degil
- - - Eklendi - - -
Issues with custom kernels should be taken up in their respective threads, as I have no control over what problems they may cause. All I know is that with stock kernel I have never experienced a single random shutdown or reboot, since I switched to using it in CM9. That said, I'm getting sick of these reports, so I'm probably gonna switch back to 2.6 kernel and make one final build of CM9. After that it will be EOL.
Bunu cevirebilecek var mi arco boyle yazmis?
arkadaşlar ben telefonuma (galaxy w I8150) cwm kurdum tam da cm9 romunu yuklucektim az yorumları okudum kimisi kamera çalışmıyor demiş kimisi video çekemiyor demiş kimisi radyo çalışmıyo demiş bana bunu açıklar mısınız cm9 u yüklemekte hata mı ederim bu söylenenler doğrumu
- cm9 romunda çalışmayanları yazar mısınız
Teşekkürler...
720p video kaydında kasma var stok romdaki gibi 30 fps ile kaydetmiyor
o sorun halledildi ...
Arkadaslar tele hicbisi yukluyemiyorum sdcard yok dio hafiza karti degil kendi dahili hafizasini gormuyor bi yardim arkadaslar pleaseeArkadaslar ben telimi rootladim cok super iki sey disinda bu anlatilanlardan ve romu yukledikten sonra tel hafiza kartini goruyor ama islrm yapsrken sdcard yok diyor mesela foto cekerken hafiza karti takin diyor ayica klavyeyi ben en eski sekline yani tek usta 3harf vardiya o moda ceviremedim bu konularda yardimci olursaniz cok sevinicem...
Yardim arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?