Merhaba Arkadaşlar;
Konuyu uzun zamandır belirli aralıklarla takip ediyorum. Çok şey öğrendim sayenizde ve bende bir soru sormak istedim, umarım takip ederken arada kaçırdığım birşey değildir.
Ben CM9 RC6 kullanıyorum. Oyun oynayan ya da sürekli internet açık gezen biri değilim, widget de kullanmam, interneti sadece lazım olduğunda kullanır geri kapatırım. Arada office programını kullanıyorum (arada dediğime bakmayın ayda yılda bi lazım olacak da öyle)
Neyse benim amacım performans konusunda yerlerde sürünmeden, mümkün olduğunca uzun süre sarjı kullanabilmek. Birkaç sayfa önce sanırsam governer'lardan bahsedilmiş fakat bahsedilen "sio I/O schedul" RC6 da mevcut değil. RC6 da mevcut olan I/O schedule ve Governer'lerle en iyi batarya performansını hangi ayarlarla alabilirim (sadece performans ayarları değil, teldeki tüm ayarlar dahil olabilir)
NOT: Stock Rom ile rahat 2 gün batarya kullanıyordum...
Teşekkürler