sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
mesela fifa 12 oyuna giriyor ama açılış aşamasında oyundan atıyor başka bir oyun avatar da ise oyunu oynamaya başladıktan sonra iki üç dakika sonra avatar durduruldu deyip oyundan atıyor
- - - Eklendi - - -
format attım tüm verileri temizledim orjinal roma geri döndüm ama sorun düzelmedi ara ara da kasmalar oluyor telde eski versiyon 2.3.6 ıydı ama açmadığı oyun yoktu yüklediğime pişman oldum bu romu yardım edebilir misiniz
CUSTOM ROM YÜKLEDİKTEN SONRA USB AYGIT TANINMADI HATASI VERİYOR YARDIM EDİN USB BAĞLANMIYOR TELEFON STOCK ROM A A DA DÖNEMIYORUM DOWNLOAD MODE DA DA USB AYGIT TANINMADI DİYOR DRİVER LAR YÜKLÜ USB KABLO 2 ADET İKİSİDE SAĞLAM SORUN NEDİR YARDIM EDİNNNNN BU ADRESDEKİ KERNEL İLK DEFA YÜKLEDİM V2 OLANI ONDAN MIDIRLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende de bazi oyunlarda malesef .... durduruldu diyo backupdan bu romu tekrar yukledikden sonra oldu her oyunda bole oluyo bazilari ise hic acilmiyo bunun bi cozumu yokmu
Önce orjinal roma dönün daha sonra orjinal rom üzerinden cm9 u tekrar yükleyin.Ancak hiçbir uygulama yedek dosyasını geri yüklemeyin yada yedekten geri yükleme yapmayın.CM9 romunu en baştan kurun.Ve yüklemeden önce kişisel verilerinizi yedekleyerek sdcard(telefon hafızası) bölümüne format atın.
tamam usb hata ayıklama kapadım telefon a<cıkken baglandı sd kart actı ama download mode da aygıt yöneticisi samsung composite driver sürücü geliyor yüklü üzerinde ünlem iişareti var omdan dolayı odin sarı yanmıyor baslatamıyorum usb hata ayıklama kapalı iken de denedim download mode u usb hata ayıklama kapalı ikende ics yüklü değil görmesi gere rom faw rls yüklü android 2.3.6 yüklü stock sürüm gibi sadece rootlu
mesala bu 4.0 ı yükledim begenmedin olmadı eski 2.3 ü nasıl yükleyecem...
Marketten temple run son surumu indirin.CM9 ve turevi romlarda temple run hiç kasmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?