Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa938

mustafa938

Üye
zil sesi çalmıyor !!

CasuS_87

CasuS_87

Üye
yeniden yüklüyorum :) tekrar teşekkürler :)

maryjane

Üye
deniyorum hemen

maryjane

Üye
Driveri kurdum. İsteyen olursa gönderebilirim.

amele4

Üye
Sağol ercan abi ben bu kurulumu lg e510a yaptım çok güzel çalışıyor. Ama kamera biraz hatalı ne yapabilirim.

ibrahimoh

Üye
hocam videoda kernel flaşlamayı göstermemiste
1)nasıl flaşlayacaz
2)hangi sırada flaşlayacaz ( rom - kernel - gapps gibi )
3)hangi kerneli tavsiye edersiniz

telefonunuzu recovery modunda başlatın. flashlayacağınız kerneli ''install zip from sd card/choose zip from sdcard'' yolunu izleyerek yükleyin.
Önce rom,gapps ve en son kerneli yükleyin.
Tüm kernelleri deneme fırsatım olmadı ama ben yoon kernel kullanıyorum. Oldukça stabil tavsiye ederim

alprnx

alprnx

Üye
beyler şu s3 görünümlü cm10 tabanlı cm10.1 bi deniyeyim bakalım nasılmış :D virüs girdi tele format çekcektım rc4 kurmadan bi 4.2.1 kurayım bı nasılmış bakalım.

asdqq

Üye
arkadaşlar bana mms gelince mms açılmıyor ve mms gönderemiyorum nasıl yapabilirim bunu?

ibrahimoh

Üye
beyler şu s3 görünümlü cm10 tabanlı cm10.1 bi deniyeyim bakalım nasılmış :D virüs girdi tele format çekcektım rc4 kurmadan bi 4.2.1 kurayım bı nasılmış bakalım.

bahsettiğiniz rom hangisi?

emrey13

Üye
Arkadaslar bugun harita lazim oldu ama cyanogen mod da map olmadigni farkettim

Ali58_58

Ali58_58

Üye
millet güncellemeden felan haberiniz varmı :D malum arco ve ivendor şu an githubta ics 3x kernelinde baya yoğunlar onun dışında varsa söyleyin :D

ibrahimoh

Üye
millet güncellemeden felan haberiniz varmı :D malum arco ve ivendor şu an githubta ics 3x kernelinde baya yoğunlar onun dışında varsa söyleyin :D

saat başı bakıyorum xda ya ama bekliyoruz bakalım. Final sürümüne yaklaştık hissediyorum :)

alprnx

alprnx

Üye
ali hocam rc4 üstüne başka bi sürüm gelirse veya 3x yoon kernelin daha yenı bi versiyonu çıkarsa mutlaka haber verın ve link atın :D

- - - Eklendi - - -

Üst Alt