Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa938

mustafa938

Üye
iyiki kurmamışım :D bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim .

- - - Eklendi - - -

telefonlarınız brick olmasın gerisini salla okadar önemli değğil ama stabil olması şart .

enginizmir

enginizmir

Üye
usb bile bağlanmadı ben tekrar rc3 döndüm.. zaten memnundum işte insanoğlu meraklı ve doyumsuz :D

loley00

Üye
Arkadaslar kernel 3 hepimize hayırlı olsun inş en kısa zamanda 4.1 de stable sürümü gecer ancak benim bi sorunum var rc4 ü yükledim vold.fstab işlemini yaptım cm9 olanı içini ayarlardan depolama a girmeye çalıştığımda 'Maalesef Ayarlar durdu. ' gibi bi uyarı alıyorum bu bi sorun yaratır mı ?
Ayni sorun bendede var

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Sanırım yeni kernel ile uyumlu vold.fstab dosyası lazım.

isousluer

isousluer

Üye
Rc4'de ön kamera sorunlu. Fotoğraf çekin. Göreceksiniz. :)

Asteroid9

Asteroid9

Üye
ALLAH razı olsun Sadık abi çok güzel oldu :) Kurtuldum gingerbread dan :)

erdi_s

erdi_s

Üye
Nightly gelene kadar sabredin arkadaslar. 3x kernelli daha en az 2-3 güncelleme çıkar. Deneyip bilgilendiren arkadaslara sonsuz tesekkurler ;-)

-Emre

-Emre

Üye
rc4ü kuruyorum beğenmezsem yoon kurarım üstüne :)

- - - Eklendi - - -

Sanırım yeni kernel ile uyumlu vold.fstab dosyası lazım.
CM romlarda vold.fstab dosyasına gerek yok ki zaten ayarlar/depolama secenek /yapılandırma dahili hafızayı kullan derseniz yeterli (yeniden başlatın)

Asteroid9

Asteroid9

Üye
ben rc3 kurdum :hmmm

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
Bu Rom'la kullanabileceğim Kernel 3.0 linki verebilecek olan var mı?

-Emre

-Emre

Üye
antutu 5794 verdi ben yoon kuruyorum bunun üstüne

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Çok ta mühim olmayan bir durum ama yinede öğrenmek istiyorum. Mesaj geldiğinde telefon titreşme ve zil sesi ok. ama ekran ışığı yanmıyor siyah kalıyor bunun bir ayarı mı var açmak için ben yapamadım yoksa bu şekildemi kullanacağız stock da böyle değildi yanlış hatırlamıyorsam.
Bilgisi olan?

deadhero

Üye
bi officall olsa süper olcak

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Yakında 4.2 gelecek arco tarafından bu yüzden cm9 u bitirmeye uğraşıyor

- - - Eklendi - - -

Bu romun üstüne yoon kurmayın çünkü 2.6 karneli için olan dosya bunda çalışmaz bootlop olabilir telefonlarınız.biraz daha beklemekte fayda var

deadhero

Üye
bootlop nedir?

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Telefonunuz açılmaz yeniden rom yüklemek zorunda kalırsınız

NovaTR14

NovaTR14

Üye
build 4 çıkmış gece saat 1 de kernel 3.0 a geçilmiş sanırım. Bide Kamera düzeltilmiş herhalde hadi bakalım. 4.2 çıktı ama daha hiçbir fonksiyon hazır değil yani arama filan hiçbirşey çalışmıyormuş. Bide zaten arco kamera sorunun çöz durumda okuduğum kadarıyla eğer stabil hale gelirse 4.2 çok rahat şekilde kurulabilir diye umuyorum.

deadhero

Üye
ben yüklediğimde öyle birşey olmadı ama ayarlarda depolama bozuldu

f_conq

f_conq

Üye
Netice olarak yeni kernelin bize getirdikleri neler? Bu konuda bilgili arkadaşlar kısaca özet geçerse memnun olacağız. Bu konuya fransız olan tek ben değilimdir herhalde...

Üst Alt