slvestre-99
Üye
Stok cwm'yi acip wipe'lari yapcaksin.yoksa acilmaz
hocam ben 1 haftadan beri donemedim teli garantiye gondercm gondrremiyom ilk once ben wipe islrmlerini cwm den yapmistim sonra odin ile rom flashladim aclis ekraninda kaldi hep restart atti stock cwm de wipe islemlerini yapinca acilirmi
Evet usta acilir.yalniz stok cwm biraz farkli aciliyor bilmiyosan anlatiyim mi?
tskkler hocam sonunda dondu eski roma acildi tek hatam stok cwmdeki wipe islemlerinin yapmama
bende wonder kullanıcısıyım jelt bean yapmak istiyorum tek sorum jelly bean oldukdan sonra android market giriliyormu ve yeni uygulamarı kullanana biliyozmu örnek Chrome cvp bekliyorum
Arkadaişar yorumlara stock cwm falan diye yazmışsınız ancak stock cwm diye birşey olmaz stock demek orjinal fabrika çıkışlı demek cwm ise bir custom recovery hiçbir telefon üzerinde fabrika çıkışlı olarak yer almaz.Stock Recovery olur.Ve cwmde bir custom recoverydir.Nasıl orjinal ve custom romlar varsa recoverydede aynı şekilde orjinal ve custom olanları var.
- - - Eklendi - - -
Orjinal rom linki güncellenmştir.
- - - Eklendi - - -
Arkadşlar birde artık konularla ilgilenemeyebilirim telefonumu değiştirdim.Ancak konunun kapatılmasını istemedeim moderratörlerden.Burada ali hocam ve bu konuda bilgili diğer arkadaşlar sizlere yardımcı olacaktır.
Lütfen biri bana yardım etsin:
Telefonumda 4gb'lık sdcard var fakat romu kurduğumdan beri sdcard'da hiçbir veri yok (external_sd) tüm verileri telefona kaydediyor telefonda yer kalmadı artık fotoğraf bile çekemiyorum nasıl varsayılanı sdcard yaparım verileri sdcard'a atar?
Cm10.1 galaxy w için gelicek tabikide.Hala galaxy w elimin altında duruyor satmadım merak etmeyinyaw sadıkhocam s3 için tekrar maxiceptecm 10.1 alcak tabi o ayrı mesele bende destek veririm elimden geldiğince
performans konusunda sdswap işleminin zararlı olduğu yazılmış?
- - - Eklendi - - -
Bu doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?