enginizmir
Üye
selam sadık bey.. ben suan RC2 deki orjinal kerneli kullanıyorum.. fakat 1400 mhz ve 351 sanırım ram ... yoon kernelinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadreste 1.6 sı çıkmıs sanırım bir incelemeniz oldumu nasıldır tavsiye edermisiniz.. en ideali stabili hangisidir.. ? en son paylastgnz v1.3 düsanırım rom kullandkça şişiyordu o yuzden şimdilik orjinalindeym tavsiye bekliyorum iyi günler..
Bilmiyorum daha önce böyle sorunlar yaşamadım eğer çok sık olmuyorsa önemsemeyin.Ama sürekli tekrar eden birşeyse romu yeniden yükleyin.mrb. bazen ekranda facebook çalışmayı durdurdu veya başka uygulamalar işte. durduk yere cıkıyor ekrana çözüm nedir
Romu tekrar indirip denesen olur herhalde.. Zipli dosya sorunlu galiba
Bence zaten böyle olmalı.Sanal ortamlarda bu şekilde kullanıla kullanıla dil gerçek hayatta da bozulmaya uğruyor.Elbette mesajlardaki karakter kısıtlamaları ve mesaj ücretleri bizi buna mecbur bırakabiliyor, bu yüzden bu kullanıma bir şey diyemem.Ama eğer kullandığınız mesaj sayısı çok fazla değilse buna alışmaya çalışın derim.Çünkü pek çözülebilecek bir şey gibi değil, bu android kaynağından gelen bir sıkıntı diye düşünüyorum.
kernelde kamera problemi giderilirse evetSizce tahmini olarak yeni sürüm yarıyıl tatilin sonuna kadar gelir mi ?
kernel uzun süredir var zaten ama 3.0 kerneli ile kamera çalışmıyor ve sorunları var yani daha kullanıma hazır değil ayrıca sadece cm10 için 3.0 kerneli yayınlanıyor.Simdi bu 3x kernel cikti mi?hani bu sizin bahsettiginiz?
Simdi bu 3x kernel cikti mi?hani bu sizin bahsettiginiz?
aynen kamera yüzünden tabi şimdi kerneli stabilleştirme eksiklerini gidermeye bakıcağına arco labirentte ciğer arayan kedi gibi kamera arıyor tabi ara sıra birşeylerde yapıyorlar yanlış anlaşılmasın kernelle 2-3 kişi ilgileniyor kamera problemi o yüzünden romlarda güncellemerde kesildi zateno zaman tek sorun kamera degilmi 3 kernelde
heralde sadık hocam yine ivendor yapıcak kameradan görüntüyü alıcak gibime geliyor zaten ikisi kafadar gibiİvendorun kernel 3 romunda video çekmw sorunu bile duzeltildi.Bakalım ne zaman cozulecek bu kamera.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?