Ali58_58
Üye
aslında arco bunu çözer yüksek ihtimal basit bir hata ama çözmezse ve xdada yorum olarak yazılmamışsa yazarız ama yüksek ihtimal arco bunun çaresine bakıyordurBen gps sıkıntısı yasıyorum bazen calismayabiliyo. Yeniden baslatmam gerekiyo telefonu. Ayni sorunu yasayan var mi
aslında arco bunu çözer yüksek ihtimal basit bir hata ama çözmezse ve xdada yorum olarak yazılmamışsa yazarız ama yüksek ihtimal arco bunun çaresine bakıyordur
onu yeni kernelle anlatıcaz bu kernelle uyumlu değil wonderin gps donanımı gayet güzel belki kullandığınız şebekeden yada internet hızından kaynaklı olabilir yoksa beta4te felan hatırlıyorum gps stock romdan bin kat güzel hemen olduğum yeri buluyo ne hız diye bir sürü yorum yazanda çoktu o yüzden stable sürüme geçene kadar şikayet istemiyoruzBana birisi şu script yüklemeyi anlatabilir mi? Lazerdroid dosyasını init.d klasörüne attım ama bir şey değişmedi.
Malumunuz ki Temple Run 2 çıkacak. Kasmadan oynayabilmemiz gerekiyor.
1 AYDIR ICS KULANIYORUM YALNIZ TELEFONUMDA ADOBE FLASH PLAYER OLAMASINDAN YAKINIYORDUM İSTEDİĞİM VİDEOLAR AÇAMIYORDUM UZUN SUREN ARASTIRMAN SONUCUNDA ADOBE FLAS PLAYERİN TELEFONUZA NASIL KURULACAGINI ANLATACAM 1) İLK ONCE TELEFONUMUZUN AYARLAR KISMINA GİRİYOZ DAHA SONRA GUVENLİK KISMINA GİRİYORUZ VE BİLİNMEYEN KAYANAKLAR BOLUMU İŞARETLIYORUZ
2) APPINSTALLERİ YUKLUYORUZMARKETEN İNDİRİN YADA LİKTENLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBU DOSYAYI İNDİRİP TELEFONUNUZUN HAFIZA KARTINA ATIN
4) SON OLARAK TELEFONUNUZDAN APPINSTALLER GİRİN VE YUKARDA İNSTALL APP YAZIYO ORAYA GİRİN VE İNDİRMİŞ OLDUGUNUZ DOSYANIN UZERİNE TIKLAYARAK DOSYAYI YUKLEYİN BU KADAR ARTIK İSTEDİĞİNİZ VİDEOLARI GORUNTULEYEBİLECEKSİNİZ (KONU TAMAMEN BANA AİTİR)BİR TESEKURU FAZLA GORMEYİN (HALİL GÖKMEN)
siz en iyisi bir wipe data wipe cache yapın düzelmezse romu tekrar yükleyinmrb. Oncelikle emegine saglik herseyi cok gzl aciklamissin. Soliceklerim konusunda yardimci olursan cok sevinirim. Rom atmadan titaniumla yedek aldm romdan sonra yedegi yukledm. Sakincasi yoktur umarm.. Romdan sonra mesajlasma , e posta , exchange hizmeti baslatilamadi gibi uyarilar gelio surekli. yardim eder msn. Bide ekranda kirmizi bi cerceve cikio surekli nasil kapatrm
çalışmaz yeni kernel lazım hocam yalanmı söylüyorum zaten init.d scriptini sadıkhocamla biz soktuk cm9 cm10 konularınaBana birisi şu script yüklemeyi anlatabilir mi? Lazerdroid dosyasını init.d klasörüne attım ama bir şey değişmedi.
Malumunuz ki Temple Run 2 çıkacak. Kasmadan oynayabilmemiz gerekiyor.
Ali58_58Hocam ben apk yukledim ama dosyayi yuklediğim zaman yukleniyordu fakat video açmiyordu bunu denedikten sonra videolar acildi madem hocam biliyodunuz neden kimse telefonunda adobe flash player yok video oynatmama problemi var ben o kadar forumda arastirtirdim bir turlu bulamadim
facebook hesabı ekleyip kişilerimi senkronize etmek istiyorum ama olmuyor. ne yapmam gerekiyor. google whatsapp hesapları fln var ama facebook olmuyor
O sorun herkeste var face ile senkronize edemezsin bu romda
Hocam cm9 icin touch wizz nature veya 5 teması varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?