okan1100
Üye
Kardesim temple run serisini en akıcı oynayabilecegin kombinasyon cm9 rc2+castagnaIT 7.5 bfs kernel+Lazerdroid 2.5+xLoud engine
Deniyorum şimdi bakalım ne olucak
Onu nasıl yapıcam peki.Biraz cahilim cwm konusunda.Yalnış işlem yapmıyımCWM ile yapabilirsin.
cwm recovery açtıktan sonra mount and storages bölümüne gir.Orada format external_sdcard yazısına gel seç.İşlem bitince hafıza kartın formatlanmış olacak.Onu nasıl yapıcam peki.Biraz cahilim cwm konusunda.Yalnış işlem yapmıyım
En baştan temiz bir kurulum yaptım, usb bellek ile hafıza kartını dahi biçimlendirdim ve
Cm9 rc2 + Yoon kernel v1.5 + LaserDroid 2.8_MPEngine10 + xLoud engine kurdum.
Sonuç harika oldu, Temple Run oyunlarını gayet akıcı oynayabiliyorum.
son 1-2 haftadır oluyor.Şarjı bitmeden biranda kapanıyor tekrar açmaya çalışınca şarj yok diyor.Daha sonra pili çıkarıp bir süre bekledikten sonra açılıyor yine şarj dolu gözüküyor.CM9 yada 10dan kaynaklı değil buna eminim çünkü stock romdada denedim ondada oluyor.
- - - Eklendi - - -
Garantiden başka çözüm bulabilirsem paylaşırım.
hocam bu sorun bendede oldu ben telefoncuya gittugimde nedenleri olarak usb ile sarj ederken wifi erisim noktasi ile internete baglanilldigi icin olmustur yada telefonun isinmasindan yada batarya sorunludur dedi ben sorunu cozdum bataryayi 3 4 defa takip cikartin sonra telefon kapali halde 100 de 100 sarj olana kadar beklesin olur ben boyle cozdum
- - - Eklendi - - -
arkadaslar lazeroid sorun cikartmayan son surumunun linkini versrniz ben bulamadim ben 2.7.2 lazerde siyah ekranda kaldim
hocam bu sorun bendede oldu ben telefoncuya gittugimde nedenleri olarak usb ile sarj ederken wifi erisim noktasi ile internete baglanilldigi icin olmustur yada telefonun isinmasindan yada batarya sorunludur dedi ben sorunu cozdum bataryayi 3 4 defa takip cikartin sonra telefon kapali halde 100 de 100 sarj olana kadar beklesin olur ben boyle cozdum
- - - Eklendi - - -
arkadaslar lazeroid sorun cikartmayan son surumunun linkini versrniz ben bulamadim ben 2.7.2 lazerde siyah ekranda kaldim
720p video kayıtta kasma sorununa çözüm varmı ?
Arkadaşlarbende kaydederken donma yapıyor depolama birimini sd kart yaptım ondanmı yada başka neyden kaynaklanır bende kasma yapıyor 720p bideo çekerken sorun neyde anlayamadım
evet beklenen cevap üstüne soru varmıArkadaşlar biraz daha sabır yakın zamanda galaxy w rahata ericek.Daha galaxy w için birçokşey geliştiriciler açısında yeni çözülüyor.Rc sürümdeyiz ama hala eski gb kerneli kullanıyoruz ve hala kamera geliştirme ve güncellemeleri devam ediyor.Eminim stabil sürüme geçildiğinde belki yine orjinal rom kadar olmayacak ama görüntü kalitesindeki sorunlar ve aksamalar düzelicektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?