PriZm
Üye
Hayır.Hiç öyle bir düşüncem bile yok.tek istediğim Android'deki recent saçmalığının bu tür yöntemler ile bittiğini herkeze göstermek.ki bilip bilmeden "android kasıyor" multitask berbat" diyenleri susturmak.
mizah anlayışı gelişti applein steve reis gidince. oda zaten saçmalık. su an hala en iyi sürüm 5.x dir ios da
- - - Eklendi - - -
ben okudum faydali olmus. hit yaptiracan dimi herkese okutarak
Aradaki multitask performans farkını göstermek içinya Allah askina 60tane uygulamayi acip ne yapacaksin
belki yok
Hayır.Hiç öyle bir düşüncem bile yok.tek istediğim Android'deki recent saçmalığının bu tür yöntemler ile bittiğini herkeze göstermek.ki bilip bilmeden "android kasıyor" multitask berbat" diyenleri susturmak.
Aradaki multitask performans farkını göstermek içinyoksa normal kullanırken kim arkaplanda 60 uygulama açık bırakır?
Galaxy ace ve gta3? Galaxy mini babamda var asphalt6 bile oynanmıyor. Lütfen yorum yazarken saptırıcı olup,yanlış bilgilendirmeyin kimseyi,yarın biri bu mesajınızı görüp bu telefonlardan aldığında mahçup olursunuz.
Bakış açısı
Benim tel. 60tane uyg. ister acsin ister acmasin.gereksiz
Ace ve gio donanim ayni.bu da gio ve gta3
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
98 mb'lık versiyon
[video=youtube;bcDxrImgYsc]http://www.youtube.com/watch?v=bcDxrImgYsc[/video]
Yahu bu konuda neden meego ile karşılaştırma yapıyorsunuz...
Sonuc:aciyor
Ben android wp'den daha stabil demedim ki.sen neyden bahsediyosun.agir donma takilma yasadigin acer cihazinada bi format at bence.ya da duzgun kullan
Ben 1 Ay Boyunca Acer'in Android'li Cihazini Kullandimm ..
Kasma, Donma, Agir Calisma .. Hepsi Vardi Cihazda ..
Simdi 512 Mb Rami Olan Lumia 800 Bile Sgs3'e Kafa Tutarken ..
Gelmis Bana Android Daha Stabil Diyorsun ..
Sen Bir Wp Kullannn .. Oyle Yorum Yapp ..
Tamam .? ;]
26.ki multitask canavarlığı yapmaya çalışmıyorum telefonda.
Evet tarayıcı sayfaları yeniden yükleme yapmıyor.önceki mesajımdaki dolphin browser methodunu uyguladıktan sonra
MeeGo'daki multitask'a laf atan yok zaten.Canlı multitask var.ama benim demek istediğim o açtığım konu ile Gerçek Multitask'ın çoğu nimetinden yararlanabiliyorsunuz.
ama Lütfen* saçma demeden önce konumu bi okusaydın
Aradaki multitask performans farkını göstermek içinyoksa normal kullanırken kim arkaplanda 60 uygulama açık bırakır?
Demek istediğimi anladın sanırım
neyse ben bunu daha fazla uzatmayacağım. donan uygulamayı arka planda tutmak multitasking değildir. video da zaten bu açıkça gözüküyor.
gerçek multitask olmadığı için rami öldürsen de açarsın belki.
multitask canavarlığı değil zaten. ben de 6 adet canlı olarak çalışan uygulama açıp gösterdim. bir adersi tarayıcıya girip arka plana alıp yüklenmesini seyretmek keyif veriyor bana bir de zamandan kazanıyorum aynı anda başka tarayıcılar veya sayfalar açıp aynı anda birden fazla sayfa yükleyebiliyorum veya indirme yapabiliyorum. sonra youtube'a geçip bir video yükleyebiliyorum arkaplana atıp. böyle pratik bir şey multitasking.
Multitask'ın çoğu nimetinden faydalanıyorsun işte
bu tür detayları kackisi biliyorki sanki? fanlar bilmiyor bunları zaten boşuna savunma bu tarz detayları. ayrıca prime i tanırım neyi savunduğunu iyi bilir. çoğu kişi multitaskin tam olarak ne olduğunu hala bilmiyor. ve androiddeki stock multitask değil recent senin yöntemin sadece onu recentted farklı kılıyorokadar yazdım ozetim son satırda iyimi.
98 mb'lık versiyon
[video=youtube;bcDxrImgYsc]http://www.youtube.com/watch?v=bcDxrImgYsc[/video]
Multitask'ın çoğu nimetinden faydalanıyorsun iştedaha iyisi ne var.recent'dan bin kat iyidir.
ses dosyalarını silince birçok alt segment android cihazında çok da güzel çalıştığını hepimiz biliyoruz. oyunu sesle oynamaya kalkınca deli gibi kasıyor ama.
Aslında tam tersi.eminim uğraşacaksındır
not2 alınca ugrasmama gerek yok lmk ile
Aslında tam tersi.eminim uğraşacaksındırçünkü 250-300 mb lmk var ama yinede uygulama geçişleri harika
Ben android wp'den daha stabil demedim ki.sen neyden bahsediyosun.agir donma takilma yasadigin acer cihazinada bi format at bence.ya da duzgun kullan
Tamaam. ? =]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?