Android 2016' da işletim sistemi pazarında Windows'u da geride bırakacak

PriZm

Üye

mizah anlayışı gelişti applein steve reis gidince. oda zaten saçmalık. su an hala en iyi sürüm 5.x dir ios da

- - - Eklendi - - -

ben okudum faydali olmus. hit yaptiracan dimi herkese okutarak
Hayır.Hiç öyle bir düşüncem bile yok.tek istediğim Android'deki recent saçmalığının bu tür yöntemler ile bittiğini herkeze göstermek.ki bilip bilmeden "android kasıyor" multitask berbat" diyenleri susturmak.
ya Allah askina 60tane uygulamayi acip ne yapacaksin
Aradaki multitask performans farkını göstermek için yoksa normal kullanırken kim arkaplanda 60 uygulama açık bırakır?

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

Benim tel. 60tane uyg. ister acsin ister acmasin.gereksiz

- - - Eklendi - - -

Ace ve gio donanim ayni.bu da gio ve Gta3
http://m.youtube.com/watch?v=QasVlUZM-zQ

ANIL

Admin
Yahu bu konuda neden meego ile karşılaştırma yapıyorsunuz...

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

SkyLaBTR

Üye
o değilde videonun çözünürlülük süper

Kerim.

Üye
Ben android wp'den daha stabil demedim ki.sen neyden bahsediyosun.agir donma takilma yasadigin acer cihazinada bi format at bence.ya da duzgun kullan

Tamaam. ? =]

pRime.

Üye

neyse ben bunu daha fazla uzatmayacağım. donan uygulamayı arka planda tutmak multitasking değildir. video da zaten bu açıkça gözüküyor.

gerçek multitask olmadığı için rami öldürsen de açarsın belki.

multitask canavarlığı değil zaten. ben de 6 adet canlı olarak çalışan uygulama açıp gösterdim. bir adersi tarayıcıya girip arka plana alıp yüklenmesini seyretmek keyif veriyor bana bir de zamandan kazanıyorum aynı anda başka tarayıcılar veya sayfalar açıp aynı anda birden fazla sayfa yükleyebiliyorum veya indirme yapabiliyorum. sonra youtube'a geçip bir video yükleyebiliyorum arkaplana atıp. böyle pratik bir şey multitasking.

aleranol

Üye

bu tür detayları kackisi biliyorki sanki? fanlar bilmiyor bunları zaten boşuna savunma bu tarz detayları. ayrıca prime i tanırım neyi savunduğunu iyi bilir. çoğu kişi multitaskin tam olarak ne olduğunu hala bilmiyor. ve androiddeki stock multitask değil recent senin yöntemin sadece onu recentted farklı kılıyor okadar yazdım ozetim son satırda iyimi.

PriZm

Üye
Demek istediğimi anladın sanırım

Belki Live Multitask'da 3.Parti uygulamalar ile gelebilir sonuçta Linux bu

PriZm

Üye
Multitask'ın çoğu nimetinden faydalanıyorsun işte daha iyisi ne var.recent'dan bin kat iyidir.

pRime.

Üye

98 mb'lık versiyon

[video=youtube;bcDxrImgYsc]http://www.youtube.com/watch?v=bcDxrImgYsc[/video]

ses dosyalarını silince birçok alt segment android cihazında çok da güzel çalıştığını hepimiz biliyoruz. oyunu sesle oynamaya kalkınca deli gibi kasıyor ama.

aleranol

Üye

Multitask'ın çoğu nimetinden faydalanıyorsun işte daha iyisi ne var.recent'dan bin kat iyidir.

not2 alınca ugrasmama gerek yok lmk ile

- - - Eklendi - - -

ses dosyalarını silince birçok alt segment android cihazında çok da güzel çalıştığını hepimiz biliyoruz. oyunu sesle oynamaya kalkınca deli gibi kasıyor ama.

explorerde nova otnayayim dedim sessizdeyjen bile fazla aksiyonlu sahnede 50 kere kastı.

pRime.

Üye
bugüne kadar yapılmış android'li en devrimsel cihaz note 2'dir bence. gerçek zamanlı olarak iki uygulamayı aynı ekranda çalıştırabiliyor. bir yandan mesaj atarken bir yandan internete girebilmek güzel bir yenilik.