android 2.1.6 dan 4.1.2 ye yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

akfslgn

akfslgn

Üye
    Konu Sahibi
android 2.1.6 dan 4.1.2 ye yükseltme
merhabalar... benim telefon samsung galaxy ace 2 kullanıyorum android sürümü 2.3.6 dır güncelleyerek yükselmiyor 4.1.2 ye yükselttim geçenlerde telefonu kastı donuyordu telefon tekrar 2.3.6 ya geri döndüm 4.1.2 ye yükseltmek istiyorum da acaba kasma sorunu nasıl çözülür orjinal türkiye romuyla çözülür mü..teşekkürler.

18lale

18lale

Üye
Root ile ayarlarla oynaman sorunu çözebilir. Ayrıntılı bilgi yi google ile aratarak bulabilirsin.

akfslgn

akfslgn

Üye
    Konu Sahibi
Root ile ayarlarla oynaman sorunu çözebilir. Ayrıntılı bilgi yi google ile aratarak bulabilirsin.
tamam da bir yol gösterirseniz internetteki her şeye güvenilmiyor ki.root ile nasıl çözeceğim..

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Telefon ve hafıza kartında fazla uygulama varsa sil.
Ara sıra format at.
Eğer telefon rootlu ise bunu kullan

Sistemi hızlandırıp yavaşlatıyor âmâ çok şarj harcıyor.

Kasmaya kesin çözüm bulamazsın.
Clean master ve bunun gibi programlar ile idare etmeye çalış

18lale

18lale

Üye
#akifsalgın ' Telefonuna Root işlemi için bir Forumda gerekli konular var. Araştırıp bulabilirsin.SuperSu programı ile de Unroot yaparak root işlemini kaldırabilir ve garanti kapsamına tekrar dönebilirsin ..

Bu konuda mevcut : Root Atma Odin'siz

Son düzenleme:
çaminci

çaminci

Üye
O telefon da naparsan yap 4x sürümler kasar telefonun donanımı öyle kaldırmıyo boşa vakit harcama bence ama istersen yine dene sonucunu gör

Fenomenon

Fenomenon

Üye
root yapıp greenify yükle. clean master yükleme o çok ram harcıyor. sd maid yükle.

The Shadow

The Shadow

Üye
AOSP 4.4.4 + Chrono kernel kur. Hem android sürümün yükselsin hem de performansın ;)

Üst Alt