Uygulama Andriod telefonlara cihaz kapalıyken root- rom yapma

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
Andriod telefonlara cihaz kapalıyken root- rom yapma
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim öncelikle af buyurun. kıymetli kardeşlerim ben telefon tamirciliğiyle uğraşıyorum ve elime bir sürü factory reset yapılamayan android cihaz geldi ve bunlları yapmak zorundayım. Cihazların hiç biri açılmıyor ve root etmeyi yada rom yüklemeyi bilmiyorum. Cihazlar kapalıyken telefona bu şekilde işletim sistemi silinip tekrar yüklenebilir mi ? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
telefon hiç mi açılmıyor yoksa sadece recoveryemi girmiyor ?

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
telefon açılıyo samsung yazısı geliyo ama sonradan tekrar kapanıyo ve kendi kendine açılıp samsung yazısı geliyo. yazıya kadar geliyo yani.

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
telefonu güç tuşuna basmayarak usb kabloyu bilgisayara bağlayarak recovery'e girmeyi dener misin ?

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
görmüyo ki abim numaranı özelden mesaj olarak atarsan ben seni ararım yardımcı olur musunuz?

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
kusura bakma kardeşim fakat veremem telefonun ses açma tuşu home tuşuna basarak pc'ye bağla ve bekle eğer bu durumda da recovery'e girmezse full brick olmuştur full brickten'de anlamıyorum

uatakanf

uatakanf

Üye
Telin power ses açma ve menü tuşuna aynı anda basılı tut ekran gelip gidecek ve geri gelecek tekrar gelince tuşları bırak. Recowery e giriyorsa rom yuklene billr.

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
recovery e giriyo kardeşim ama factory reset atmıyo sorun bu.Nasıl yapabilirim bu işlemi lütfen yardımcı olur musunuz bana ?

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
sammobile dan telefonun yazılımını indir download'tan flashla recovery'de büyük ihtimalle düzelir

uatakanf

uatakanf

Üye
Recowery e giriyorsa faktory resetle duzelmez. Rom yuklemen lazım

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yüklerim detaylı anlatır mısınız?

hizan

hizan

Üye
Arkadaşım yerin neresi.

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
yerim ordu merkez

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
elindeki bozuk cihazın modelini yaz yardımcı olayım

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
çin malı s3. uğraşıyoruz bunlarla ya. buna hemkaldırıp hemde destekleyebileceği bi rom yüklemeyi düşünüyorum

mntsfth

mntsfth

Kapalı Hesap
Hem tamirci hem telefondan anlamıyor...

Ben gidiyorum :(

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
Dur bismillah daha 1 hafta oldu bu sektöre gireli :D telefon tamiratına çok ilgim varda onun için girdim. dikkat ederseniz yazılımla ilgili bi soru sordum :)

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Download mode alıp odin ile yazılım yükleyip sorunu çözersin telefon açılır...

ahmet168

ahmet168

Üye
    Konu Sahibi
tsk ederim :)

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Rica ederim :)

Üst Alt