Oğuzhan
Üye
çok teşekkür ediyorum..
rica ederim

çok teşekkür ediyorum..

Cfw editleyebildigini bilmiyodum bilseydim soylerdim(adobe reader dahili bileşen hatası)
kardeş fw ye gömünce oldu gayet iyi çalişiyo yazılım için sagol guzel olmuş.
bide mesaj ve cevapsız çagrılarda orta tuş yanıp sonme çalişmiyo ayarlardan aktif etmeme ragmen.ona bi çözümün var mı peki?
ben senin yasadigin sorunu hic yasamadim 
kardeş n97 portundan cfw çıkarsana![]()
ben çıkarırım aslında ama çıkarasım yok![]()
gerçekten yoruldum mofları at flashı at sorun çıksın sorunu araştır upload yap cfwde hiç sorun bulamazsın başka biri şu sorun var der harbiden sorun vardıt ohooo tekrar uğraş tekrar upload sonra cfw sevilecek mi sevilmeyecek mi onun stresine gir çünkü çok emek veriyorsun bir sürü mesaj yazılsın istiyorsun bir de bak bunu ben 7 farklı cfw için uğraştım 50-100 kere flash attım nokia maps çalışmadı tekrar cfwyi düzenledim tekrar upload bir de benim yaşamadığım bir sorunu başkaları yaşıyor ee nasıl düzeltilecek o sorun ben yaşamıyorum ki ohoo onunla uğraş bir de... Kısacası insanı çok yoruyor bu iş...dostum fw'nin temasını sadece nerden bulabilirim

2 saattir arastırıyorum bulsam sormazdım zaten)

söyleyecek misin ?

Bunu daha önceden neden görmedim diyorumBayıldım.
![]()
rica ederim 
10 aydır bu konu aktifliğini yitmedirica ederim
![]()

Görmemişim vallahi![]()

Cfw editleyebildigini bilmiyodum bilseydim soylerdimben senin yasadigin sorunu hic yasamadim
![]()
aslında orta tuşun ışıgı bu aralar çalişiyo kardeşim ama arada çalişmiyordu o zamanlar..bide orjinal yazılımın mesajını kullanmak istiyorum bu mümkün mü?orjinal yazılımda mesajlar daha hızlı çalişiyo ben çok mesaj yazan birisiyim lütfen bi yardım be![]()