Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

seri1618

seri1618

Üye
(adobe reader dahili bileşen hatası)
kardeş fw ye gömünce oldu gayet iyi çalişiyo yazılım için sagol guzel olmuş.
bide mesaj ve cevapsız çagrılarda orta tuş yanıp sonme çalişmiyo ayarlardan aktif etmeme ragmen.ona bi çözümün var mı peki?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
(adobe reader dahili bileşen hatası)
kardeş fw ye gömünce oldu gayet iyi çalişiyo yazılım için sagol guzel olmuş.
bide mesaj ve cevapsız çagrılarda orta tuş yanıp sonme çalişmiyo ayarlardan aktif etmeme ragmen.ona bi çözümün var mı peki?
Cfw editleyebildigini bilmiyodum bilseydim soylerdim :) ben senin yasadigin sorunu hic yasamadim :hmmm

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
kardeş n97 portundan cfw çıkarsana :D

ben çıkarırım aslında ama çıkarasım yok :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş n97 portundan cfw çıkarsana :D

ben çıkarırım aslında ama çıkarasım yok :D

Cfw işini bıraktım sadece bir arkadaş için yapıyorum cfw onda da flashı ben atmayacağım :) gerçekten yoruldum mofları at flashı at sorun çıksın sorunu araştır upload yap cfwde hiç sorun bulamazsın başka biri şu sorun var der harbiden sorun vardıt ohooo tekrar uğraş tekrar upload sonra cfw sevilecek mi sevilmeyecek mi onun stresine gir çünkü çok emek veriyorsun bir sürü mesaj yazılsın istiyorsun bir de bak bunu ben 7 farklı cfw için uğraştım 50-100 kere flash attım nokia maps çalışmadı tekrar cfwyi düzenledim tekrar upload bir de benim yaşamadığım bir sorunu başkaları yaşıyor ee nasıl düzeltilecek o sorun ben yaşamıyorum ki ohoo onunla uğraş bir de... Kısacası insanı çok yoruyor bu iş...

aLyekici

aLyekici

Üye
dostum fw'nin temasını sadece nerden bulabilirim

aLyekici

aLyekici

Üye
2 saattir arastırıyorum bulsam sormazdım zaten :))

aLyekici

aLyekici

Üye
söyleyecek misin ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
söyleyecek misin ?

bende yok yani direkt tema halinde yok forumda görmüştüm daha önce :oke:

- - - Eklendi - - -

fakat forumda paylaşılmış bir sürü tema var onların arasından bulmak zor olacaktır

aLyekici

aLyekici

Üye
bu yüzden sorduğumu anladın heralde :) uzatmayıp direkt bunu söyleseydin boşa vakit kaybı da olmayacaktı :)

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Bunu daha önceden neden görmedim diyorum :D Bayıldım. :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
seri1618

seri1618

Üye
aslında orta tuşun ışıgı bu aralar çalişiyo kardeşim ama arada çalişmiyordu o zamanlar..bide orjinal yazılımın mesajını kullanmak istiyorum bu mümkün mü?orjinal yazılımda mesajlar daha hızlı çalişiyo ben çok mesaj yazan birisiyim lütfen bi yardım be ;)

Cfw editleyebildigini bilmiyodum bilseydim soylerdim :) ben senin yasadigin sorunu hic yasamadim :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
aslında orta tuşun ışıgı bu aralar çalişiyo kardeşim ama arada çalişmiyordu o zamanlar..bide orjinal yazılımın mesajını kullanmak istiyorum bu mümkün mü?orjinal yazılımda mesajlar daha hızlı çalişiyo ben çok mesaj yazan birisiyim lütfen bi yardım be ;)

orijinal yazılımın mesajı derken? :hmmm

seri1618

seri1618

Üye
ya mesaj uygulaması var ya normal gülücüksüz sohbetsiz filan :)

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge

Üst Alt