Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hard format atıp hafıza kartını biçimlendirip hiç program kurmadan deniyorum yine aynı off :((

- - - Eklendi - - -

hard format atıp hafıza kartını biçimlendirip hiç program kurmadan deniyorum yine aynı .

:bilmm :ağlarım: çok mb yiyen sitelere mi giriyosun?

onimu23

Üye
mobilden minecraft.joyistik.com a girmeyi denesene bi dostum

- - - Eklendi - - -

çok da yemez herhalde bilmiyorum en fazla 3-4 mb

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
mobilden minecraft.joyistik.com a girmeyi denesene bi dostum

- - - Eklendi - - -

çok da yemez herhalde bilmiyorum en fazla 3-4 mb

Buraya girersen herhalde o uyarıyı alırsın tamamen 5800 düşmanı bir site telefona işkence yaparsın orjinal tarayıcısıyla girersen :D opera miniyi kullan bence :good:

onimu23

Üye
haha herhalde seni de attı cevap yazamadın :D tamam onu da yapayım . zaten ramblow 2 mb boş gösteriyodu . :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
haha herhalde seni de attı cevap yazamadın :D tamam onu da yapayım . zaten ramblow 2 mb boş göster.yodu . :D

Yok ondan değil başka bir şeye bakıyodum hem ben şu an anchor'ı kullanmıyorum :D c6 portları sıktı :) ayrıca opera miniden girdim ve onda bile çok uğraştı telefon siteyi açmak için :D

onimu23

Üye

Yok ondan değil başka bir şeye bakıyodum hem ben şu an anchor'ı kullanmıyorum :D c6 portları sıktı :) ayrıca opera miniden girdim ve onda bile çok uğraştı telefon siteyi açmak için :D
anladim tesekkürler.

asdasdadas26

Üye
Kardeşim dediğin yöntemle denedim şimdi oluyor :tşk: önereceğin tarz var mı veya senin hoşuna giden hangisi? :DSÖylede bende onu kullanıyım.

rockagk

rockagk

Üye
kardeş eline sağlık güzel olmuş da :D telefon local modda kilitlendi kaldı şu an normal mi ?

- - - Eklendi - - -

:D tamamdır kardeşim biraz daha bekledim oldu eline sağlık gerçekten güzelmiş :D:alkis

lodos80

Üye
Merhaba kabız civciv arkadaşım. Bende 2.1 sürümü var. 2.2 yüklemeli miyim? Mağaza uygulamasını nasıl yükleyeceğiz birde kameranın sessiz çekim modu var mı? Teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Son mod 2.2.1 mi? Eğer öyleyse kamerayı sessiz yapamadım. Yardımcı olur musunuz?

muzo52

muzo52

Üye
selam herkeze önce cfw yapan arkadaşa ayrıca teşekkürü borç bilirim allah sana akıl sağlığını koruman için bol sağlık versin...çünkü ben bu 5800 çatlak modelle 8...9 aydır modifiye işiyle yüklemek..mod yapmak gibi bir yığın uğraşla kafayı sıyırmak üzereydim...senin neler çektiğini az çok anlıyorum çok başarılı bir çalışma çıkarmış ve sabır örneği göstermişsin...bu modeli ben inanıyorumki nakya firması sorhoş bir kafayla çıkarmış...öyle olduğuna kanat getirmemin sebebi telin çalışma şekli bile bir mucize hiç bir derdi olmayan bol sorunlu çalışan bir tel ..adam edeyim derken kendim kafayı kırmak üzereyken senin yazılımını denemeye karar verdim iyikide denemişim galiba bu sefer bu iş oldu yükledim 5. tarzı şimdilik iyi gidiyor daha öncede senin yazılımı denemiştim o eski sürümdü bu yenisi...allah senden razı olsun hakkını helal et..bol sağlıklı bol güneşli günler temennisi ile hoşcakal....

ego006

Üye
Bende müziklerin klasörüne dosya yöneticisinden girince gözüküyor ama müzik çalardan girince gözükmüyor.. Napmam lazım 2.tarzı kurdum..ellerine sağlık çok iyi bir çalışma

muzo52

muzo52

Üye
Bende müziklerin klasörüne dosya yöneticisinden girince gözüküyor ama müzik çalardan girince gözükmüyor.. Napmam lazım 2.tarzı kurdum..ellerine sağlık çok iyi bir çalışma

Music olarak isimlendir kılasörü bir de öyle dene

gewa

Üye
eline sağlık kardeşim,dün yükledim gayet güzel olmuş.emek verdiğiniz ve paylaştığınız için teşekkürler.

ego006

Üye
Güç tasarrufuna nerden alınıyor..

lodos80

Üye
Bende kamera sessiz çekim yapmıyor. Yardımcı olur musunuz?

ego006

Üye
Güç tasarrufuna nerden alınıyor yardım edecek yokmu ?

lodos80

Üye
Sessiz yapmayı buldum. Genele basın. Profili düzenleye basın. Sonra da uyarıları kapata basın.

muzo52

muzo52

Üye
Güç tasarrufuna nerden alınıyor yardım edecek yokmu ?

Güç tasaurufu derken derken zaten yazılım pili 1.2 güne yakın kullanıyor ve tel çalışırken rem tüketmesi 35--40 mgbytt gibi,,durdu yerde hemen uyku modu gibi beklemeye giriyor..Yardımcı olabildimmi acaba saygılarımla

unutmadan yazım bir iki kere şarzı 6..7 saat gibi hemen bitirdi sebebi yazılımmı yoksa şebekedenmi kaynaklı anlayamadım bunuda dip not olarak yazayım istedim

Üst Alt