Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yine ben :) benim bir sorunum var benim müzik çalarda kütüphaneyi yenile diyorum yenilemiyor ve arkadastan bluetoothla müzik aldığımda kaydetmiyor bunlara çare var mı yoksa butun sorunları gozden geçirip anchor cfw 2.2.2 istiyorum :)
üstteki de aynı sorunu yaşıyodu üstteki yorumları oku belki sende aynı hatayı yapıyorsundur ;)

- - - Eklendi - - -

Merhaba, cfw yi yükledim. Çok güzel olmuş eline sağlık. HArd reset atmasak olur mu? Tuşların dördüne birden basamıyorum.

atmasan da olur ;) Atmak gerekli ama ben atmam genelde :D

- - - Eklendi - - -

En Çok Ram 70 MB ile 4. Tarzda Bulunmaktadır.

biliyorum :d:

asdasdadas26

Üye
Music diyerek yaptım Müzik Diyerek her türlü yaptım olmadı yenilemiyor dediğim gibi çaresi yoksa senin yaptığın anchor cfw 2.2.1 in bir üst versiyonunu istiyorum memnunum ama işte bir o yenilememe hatası var yoksa rompatcher ile mi alakalı bilmiyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Music diyerek yaptım Müzik Diyerek her türlü yaptım olmadı yenilemiyor dediğim gibi çaresi yoksa senin yaptığın anchor cfw 2.2.1 in bir üst versiyonunu istiyorum memnunum ama işte bir o yenilememe hatası var yoksa rompatcher ile mi alakalı bilmiyorum.
valla bilemiyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım çok garip açıkçası böyle bir sorun çıkması :( büyük ihtimal bu cfwnin bir üst versiyonu çıkmayacak artık cfwlerle uğraşmak istemiyorum 5800 eskisi kadar zevk vermiyor bana zaten bu kadar emek harcadığım halde emeğimin karşılığını tam alamıyorum bir tek senin gibi üyeler ilgileniyor, teşekkür ediyor işte o kadar...

lodos80

Üye
Hocam ovi market yok neden? Uygulama nasıl yüklicez?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ovi market yok neden? Uygulama nasıl yüklicez?

yer kaplıyodu ve eski sürüm olduğu için sildim gir internetten nokia store'un sitesine orada indirmek istiyon mu diye soracak zaten :oke:

asdasdadas26

Üye
kardes ben sorunu anladim galiba private diye bir dosya varmis onu ben buldum ama icindeki silinecek dosyalari bulamadim private dosyasini bulursan atar misin gene forumda var o islemleri halledip download dosyasini atar misin private dosyasini olursa boyle olur yenileme sorunu diyolar tekrar sagol...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
haa bak ne yap biliyo musun telefonu bağla bilgisayara sonra private resource gibi dosylar var onları ail cfwyi bir daha yükle :oke:

tunko

Üye
.C0r uzatı doya yok ındırdıgmız lnkte mu ya tıklaıp ney seceegımı sasırdım :) yardımlarınızı beklıyorum .

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

asdasdadas26

Üye
haa bak ne yap biliyo musun telefonu bağla bilgisayara sonra private resource gibi dosylar var onları ail cfwyi bir daha yükle :oke:
Tamam kardeş saol deniyip sonucu sana bildiricem sadece private ve resourceyi silip mi?:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
HideSystem

HideSystem

Üye
selam arkadaşlar ben bunu yüklemeye çalıştım yazılanları aynen uyguladım ama telefon "Local Mode Nokia" kaldı birde jaf ile yazarken son satırda böyle yazıyordu

VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM

şuan telefon local modede kaldı ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim lütfen.

- - - Eklendi - - -

tamam arkadaşlar bataryayı çıkarttım taktım açtım normal açıldı telefon ama böyle olması normalmiydi bilemiyorum artık

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar ben bunu yüklemeye çalıştım yazılanları aynen uyguladım ama telefon "Local Mode Nokia" kaldı birde jaf ile yazarken son satırda böyle yazıyordu

VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM

şuan telefon local modede kaldı ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim lütfen.

- - - Eklendi - - -

tamam arkadaşlar bataryayı çıkarttım taktım açtım normal açıldı telefon ama böyle olması normalmiydi bilemiyorum artık

Evet normal bu nokia suite'in yeni sürümünden kaynaklanıyor

HideSystem

HideSystem

Üye
anladım cevap için teşekkürler.
sürümü hazırlayan arkdaşa teşekkürler eline sağlık, sistem iyi hızlı çalışıyor görsel olarak güzel, tuş killitleme sürgüsünü ağır itince tuşlar tekrar açılıyor, sağ üstteki xpressmusic kısayolunda sensöre basınca BT açılıyor, BT basınca işlev yapmıyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
anladım cevap için teşekkürler.
sürümü hazırlayan arkdaşa teşekkürler eline sağlık, sistem iyi hızlı çalışıyor görsel olarak güzel, tuş killitleme sürgüsünü ağır itince tuşlar tekrar açılıyor, sağ üstteki xpressmusic kısayolunda sensöre basınca BT açılıyor, BT basınca işlev yapmıyor.

Rica ederim :) tuş kilidi c6 portlarında ortak bir sorun malesef çözümü yok hangi tarzı kullanıyorsun ona göre bir şey söyleyeceğim mediabarla ilgili

onimu23

Üye
bende de şöyle bir sorun var ; her internete girdiğimde hafıza dolu lütfen bazı uygulamaları kapatıp yeniden deneyin deyip atıyor. yardım ederseniz sevinirim.

- - - Eklendi - - -

bende de şöyle bir sorun var ; her internete girdiğimde hafıza dolu lütfen bazı uygulamaları kapatıp yeniden deneyin deyip atıyor. yardım ederseniz sevinirim.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
arkada başka açık program varsa ondan kaynaklı olarak ram etmezliği yaşıyodur telefon mesela whatsapp buna örnek :oke:

- - - Eklendi - - -

sakin ol cevap verdim işte :d:

onimu23

Üye
pardon bikaç tane atmışım :) . yok hiçbir şey açık değil.

- - - Eklendi - - -

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

:bilmm bende sorun çıkarmıyordu böyle :hmmm bence sen farkında değilsin arkada bir program çalışıyodur çünkü cfwnin ram durumu gayet iyi :hmmm

onimu23

Üye
hard format atıp hafıza kartını biçimlendirip hiç program kurmadan deniyorum yine aynı off :((

- - - Eklendi - - -

hard format atıp hafıza kartını biçimlendirip hiç program kurmadan deniyorum yine aynı .

- - - Eklendi - - -

hard format atıp hafıza kartını biçimlendirip hiç program kurmadan deniyorum yine aynı .

Üst Alt