Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

asdasdadas26

Üye
Format attım hafıza kartını biçimlendirdim rt gr ve bounce gözükmüyor oynamıyorum boşu boşuna yer kaplıyor bulsam silicem yüklü uygulamalardan da gözükmüyor kardeş çözümü var mı?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Format attım hafıza kartını biçimlendirdim rt gr ve bounce gözükmüyor oynamıyorum boşu boşuna yer kaplıyor bulsam silicem yüklü uygulamalardan da gözükmüyor kardeş çözümü var mı?
gözükmemesi lazım zaten onların hepsi silindi onların

asdasdadas26

Üye

gözükmemesi lazım zaten onların hepsi silindi onların

tamamda kardeş ama yüklemeye çalıştığımda dahili bir bileşen diyor hala parçaları var galiba oyunun onu bulmaya çalışıyorum ona çözüm varsa iyi olur

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
tamamda kardeş ama yüklemeye çalıştığımda dahili bir bileşen diyor hala parçaları var galiba oyunun onu bulmaya çalışıyorum ona çözüm varsa iyi olur

O hatayı her cfwde verir zaten tek yolu cfwye gömmek

• Beğen
Tepkiler: asdasdadas26

asdasdadas26

Üye

O hatayı her cfwde verir zaten tek yolu cfwye gömmek

tamam kardeş saolda gömmek nedir ben senin kadar bilgili değilim ve bir şey daha sorucam sleep music var ya o bende kurulu değil basıyom kapatmıyor müziği programın .sisi varsa link versene şimdiden sağol.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

tamam kardeş saolda gömmek nedir ben senin kadar bilgili değilim ve bir şey daha sorucam sleep music var ya o bende kurulu değil basıyom kapatmıyor müziği programın .sisi varsa link versene şimdiden sağol.

Mesela cfwdeki ramblowu ben cfwye gömdüm gömmek cfwye eklemek anlamına geliyor :) sleep music bende yok galiba :hmmm

lazye

lazye

Üye
mesela bi programı cfw ye gömmek için sis'i moda çevirmek lazm (resource,private) gbi sis connects(ismini tam bilmym) gbi bi programla yapılıyor snra nfe ile cfw nin içine gömüyon :d:

asdasdadas26

Üye
mesela bi programı cfw ye gömmek için sis'i moda çevirmek lazm (resource,private) gbi sis connects(ismini tam bilmym) gbi bi programla yapılıyor snra nfe ile cfw nin içine gömüyon :d:

Çok sağolun.Eline sağlık O​ğuzhan kardeş.

vegatablo

vegatablo

Üye
arkadaşlar benim hfıza kartında müzik diye klasör yok müzik çalar dan şarkı dinliyemiyorum daha önce haqan kardeşin belle sini kullandım böyle bi sorun yoktu neden böyle bu arda cfw çok güzel olmış kardeş bi yrdım ette sorunları gidereyim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
music isimli bir klasör oluştur o zaman hafıza kartında :oke:

vegatablo

vegatablo

Üye
o zmn şarkıları müzik çalar görmüyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
nasıl görnüyor ya oluştur Music isimli bir klasör şarkıları da oraya atınca kesin gözükmesi lazım :hmmm

vegatablo

vegatablo

Üye
görmüyor kardeş yaptım kütüphaneyi yeniledim ama 0 dosya eklendi diyor

- - - Eklendi - - -

yaptım kardeş ben müzik diye yazıyomuşum o klasörü music diye değiştirdim oldu yapamayanlar bu yolu kullansın

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bir de mesajlarımda music yazdım özellikle :D

asdasdadas26

Üye
kardeş yine ben :) benim bir sorunum var benim müzik çalarda kütüphaneyi yenile diyorum yenilemiyor ve arkadastan bluetoothla müzik aldığımda kaydetmiyor bunlara çare var mı yoksa butun sorunları gozden geçirip anchor cfw 2.2.2 istiyorum :)

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
sagol

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

DgnGkmn

Üye
En Çok Ram 70 MB ile 4. Tarzda Bulunmaktadır.

lodos80

Üye
Merhaba, cfw yi yükledim. Çok güzel olmuş eline sağlık. HArd reset atmasak olur mu? Tuşların dördüne birden basamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

Üst Alt