Oğuzhan
Üye
üstteki de aynı sorunu yaşıyodu üstteki yorumları oku belki sende aynı hatayı yapıyorsundurkardeş yine benbenim bir sorunum var benim müzik çalarda kütüphaneyi yenile diyorum yenilemiyor ve arkadastan bluetoothla müzik aldığımda kaydetmiyor bunlara çare var mı yoksa butun sorunları gozden geçirip anchor cfw 2.2.2 istiyorum
![]()
- - - Eklendi - - -
Merhaba, cfw yi yükledim. Çok güzel olmuş eline sağlık. HArd reset atmasak olur mu? Tuşların dördüne birden basamıyorum.
atmasan da olur

- - - Eklendi - - -
En Çok Ram 70 MB ile 4. Tarzda Bulunmaktadır.
biliyorum

benim bir sorunum var benim müzik çalarda kütüphaneyi yenile diyorum yenilemiyor ve arkadastan bluetoothla müzik aldığımda kaydetmiyor bunlara çare var mı yoksa butun sorunları gozden geçirip anchor cfw 2.2.2 istiyorum
büyük ihtimal bu cfwnin bir üst versiyonu çıkmayacak artık cfwlerle uğraşmak istemiyorum 5800 eskisi kadar zevk vermiyor bana zaten bu kadar emek harcadığım halde emeğimin karşılığını tam alamıyorum bir tek senin gibi üyeler ilgileniyor, teşekkür ediyor işte o kadar...

bende sorun çıkarmıyordu böyle
bence sen farkında değilsin arkada bir program çalışıyodur çünkü cfwnin ram durumu gayet iyi