ilk açılışta oldu sonra geçti

Sa beyler öncelikle eline saglık v 2.2 de adobe flas palayer çalısmıyordu bunda öle bi sorun yok demi youtubeden videoları izliyebiliyoruz
haritalar yüklenmiyodu v2.2.1de onu cfwye gömdüm 
Nokia suite ile ovi suite aynı şey ovi diye bir şey artık yok aslında nokia oviyi sildi yerine nokiayı ekledi.merhaba ben ovi suite değilde nokia suite var olur mu yinede..yoksa ikiside aynı şey mi..cevap?
- - - Eklendi - - -
şey bide biz telefonu ne zaman bilgisayara bağlıyacaz ya..jaf programını açmadan önce mi takacaz...bide bu ne zaman takıp çıkaracagııza açıklık getirirsen sewinirim..
- - - Eklendi - - -
vee son olarak şu altta verdiğin 4*4 ve 3*4 olan linklerle işimiz ne...linklere basınca inen dosyaları ne zamn indirecez ve nerede kullanacaz son olarak lütfen bunlara cawap ver nolur
- - - Eklendi - - -
bu sefer kesin son soru şey bu jaf dosyasının kurulumunu çok kısaca anlatsan..lütfen bunun sonunda sana çok teşekkür edicem hem ben yapabilirsem bir kaç arkadaşda istiyor.. lütfen acil soruların cewabını yaz oğuzhan abi..
istediğin herhangi bir tanesini indir ilk sayfada anlayım var zaten telefonu yüklemeden önce bağla garanti olsun telefon kapalı olacak kesinlikle yükledikten sonra pin kodu gelince çıkart haa ilk denemede searching for phone not found yazarsa hemen buraya mesaj yazma ilk denemelerde öyle olur bir daha bir daha flasha bas olacaktır ve son uyarı anlatımda telefonun açma düğmesine bir kez basın yazıyo ya uzun basıp telefonu açma
hadi kolay gelsin
Yok öyle bişey ben istesem yapamam öyle bir şeyiharitalar yüklenmiyodu v2.2.1de onu cfwye gömdüm
- - - Eklendi - - -
Nokia suite ile ovi suite aynı şey ovi diye bir şey artık yok aslında nokia oviyi sildi yerine nokiayı ekledi.
Jaf kurulumu için önce ilk klasördelini yükle sonra 2. Klasördekileri system32ye at sonra 3 klasördekine tıkla go de jaf açılacak
O 3x4 gibi şeyler olmadan cfwyi nasıl yüklemeyi düşünüyosunistediğin herhangi bir tanesini indir ilk sayfada anlayım var zaten telefonu yüklemeden önce bağla garanti olsun telefon kapalı olacak kesinlikle yükledikten sonra pin kodu gelince çıkart haa ilk denemede searching for phone not found yazarsa hemen buraya mesaj yazma ilk denemelerde öyle olur bir daha bir daha flasha bas olacaktır ve son uyarı anlatımda telefonun açma düğmesine bir kez basın yazıyo ya uzun basıp telefonu açma
hadi kolay gelsin
![]()
Işte bu 3*4 felan bunları jaf ile işimiz bitince mi indirecez ve indirince ne yapacaz. Bi klasöre felan mi atacaz. Onu bilmiyorum

Oğuzhan dün iddaadan 500 tutturup 2 tane garantisi bitmiş 5800 aldım birinde anchor cfw diğerinde Haqanguven in symbian bellesi var hakikaten mükemmel iki cfw...bu arada bildiğin güzel anna ikonlu tema var mi bu sitede senin hoşuna giden.eğer varsa linklerini paylaşır mısın
be nkulaklığı takınca otomatik tv çıkışı olarak ayarlıyor.ve cızırtı geliyor . kulaklıkle müzik dinlenmiyor yani

oguzhan abi biz şimdi bir tane tarzın hem 3*4 hemde 4*4 lük olan linklerimi indirecez?...ve indirdiğimiz bu dosyalar öyle masaüstünde duracakmı onlarla ilgili birşey yapmadan direk telefonu bağlayıp jaf programınımı çalıştoracaz
- - - Eklendi - - -
bide son olarak şu jaf programının setupunda özellliklerine baktığımda uyumluluk modu belirli birşey olmak zorunda mı? yoksa hiç o modu değiştirmeden çalıştırıyım mı?

ve ayrıca ikisini de indirmene gerek yoktu 3x4 veya 4x4 ikisinden birini indirseydn
ve ayrıca ikisini de indirmene gerek yoktu 3x4 veya 4x4 ikisinden birini indirseydn
ve ayrıca ikisini de indirmene gerek yoktu 3x4 veya 4x4 ikisinden birini indirseydnWidgetle ilgili yaşadığın sorunun cfwden değil widgetten kaynaklandığını düşünüyorum öyle olmasa da cfwnin fontu da soeun çıkarıyo olabilie fakat bu yine widgeti ilgilendirir. İnternet radyoda hiç sorun yaşamamıştım tüm cfwlerde denedim. Acaba yüklemeyi mi unuttun?mrb ben şu an 2.1.1 kullanıyorum ellerine saglık haritayı cfw gömdüm gizli klasör oluşturdum vortex tema efekti kullandım açılış ve kapanış resmini degiştirdim açılış animasyonuda dahil sorunsuz bir şekilde kullanıyorum şahsım için bu şekilde yaptım yayınlamak için değil bu 2.2 son çıkardıklarında 4 günlük hava durumu gösteren vidgetde dereceler çizgi şeklinde bazı cfw lerinde ise internet radyo çalışmıyor bazılarındada ikonlarda dosya resmi gözüküyor ikon yok yani ama yinede eline sağlık bu kadar ugraşmışsın...

1-hafıza kartında music klasörüne at şarkılarıGüzel cfw olmuş Allah Razı olsun
önceden sunrise kullanıodum.
Dün anchor v2.2.1 4*4 2. Özel modu yükledim. Telefonum 5800 xm v60.0.003.
Bazı hatalar var paylaşmak istedim. Belki sadece bnde vardr blmiorum.
1. Müzik çalar da bellekten ekle deyip klasör şeçtiğim zaman, yeni şarkılar bulundu kütüphane yenılensın mi diyo. Yenile diyorum 0 yeni şarkı eklendi diyo çalma listesi oluşmuyo.
2. Fotoğraflarda nokia 3D resim görüntüleme hiç açılmıyor.
Aynı şekilde music timer ve internet radyoda açılmıyor.
3. Ve en önemlisi bu sabah gerçekleşti. Biri aradıqında cevaplayp kulaqıma götürüp, sensör gördüğü anda ışı sönmüş qbi yapıo ama direk telefon kökten kapanıo. Yeniden açmam gerekio. Aynı durum ben birini aradıqımda da oluyo.
Çözümü ne bunların?????
Cfw yükleme sırasnda hiç bi sorun çıkmadı, işlem sırasını aynen yaptım. Gözüme çarpan tek nokta ppm veya apı dosyasını seçerken v60.0.001 yazıodu ama ppm mi yoksa apı mı tam hatrlamıyorum, telden qırdiqm içnde bakamıyorum şuan...

Malesef c6 portların ortak derdi bu yapacak hiçbir şey yok ilk başta çok yüksek görürsün rami 65-70 gibi sonra düşer hep 50-55 olur bak daha yeni ofw düzenledim kaç gündür kullanıyorum ilk başta 77 mb ram gördüm bak şu an mobilim ve ram değeri 51.63 mbŞu ram değerlerini anlamıyorum bir türlü.. başka c6 port cfw ler de denedim. max. 50-55 mb ram görüyorum. Dün gece kendi fw mi hazırladım, onda da 50-55 mb ram var en fazla.. Bi ofw edit lerde 60 ı buluyor ram.. Şimdi bunu kurmak geliyor içimden ama yine ram konusunda hayal kırıklığına uğrucam sanki.. ?
Anlaşıldı.. İnsan c6 port'un albenisine kapılıp onu kullanmak istiyor ama OFW editler daha stabil gibi.. Modder arkadaşlar, ofw geliştirme çalışmalarına başlarlarsa daha iyi yerlere gelebilir OFW EditlerMalesef c6 portların ortak derdi bu yapacak hiçbir şey yok ilk başta çok yüksek görürsün rami 65-70 gibi sonra düşer hep 50-55 olur bak daha yeni ofw düzenledim kaç gündür kullanıyorum ilk başta 77 mb ram gördüm bak şu an mobilim ve ram değeri 51.63 mb

Anlaşıldı.. İnsan c6 port'un albenisine kapılıp onu kullanmak istiyor ama OFW editler daha stabil gibi.. Modder arkadaşlar, ofw geliştirme çalışmalarına başlarlarsa daha iyi yerlere gelebilir OFW Editler![]()
yeni ofw yaptım upload yapınca yüklemeni öneririm (reklaaam
)