Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

serserim1905

serserim1905

Üye
kardeş cfw yi yükledim sorunsuz ama bazı uygulamalarda falan beyaz ekran oluyo kalıyo neden temalara tıkladım kadı öle ve pc den bagladıgım da harita ve mail excheng gibi güncellemeleri yüklemiyor bi yardımcı olabilirmisin

- - - Eklendi - - -

nere girsem beyaz ekran oluyo kalıyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ev ekrnındakinden tıklıyosun öyle kalıyo değil mi? temalar dediğin ev ekranı teması c6 portlarda ev ekranları olmadığı için öyle bir şey yok haritalar, mail gelmez tabi zaten cfwde var başka nerde beyaz ekran geliyor?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
cfwyi yüklüorum hersey denildiği gibi yapıorum..:) done failed dio... telefon lokal modeda kalıo bataryayı takıp cıkartıorum tekrar acınca yüklenmiş gözüküo...acaba sorun nerde

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
cfwyi yüklüorum hersey denildiği gibi yapıorum..:) done failed dio... telefon lokal modeda kalıo bataryayı takıp cıkartıorum tekrar acınca yüklenmiş gözüküo...acaba sorun nerde

Nokia suite'in yeni sürümünden kaynaklanan bir sorun bu forumda araştır nasıl çözeceğinle ilgili konu var :oke:

deadlydesire

deadlydesire

Üye
öle karışık ki forum hiç bulamadım.. eski bi sürüm mü yükleyim bari onu de:)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
dur link vercem sana :oke:

- - - Eklendi - - -

işte http://www.maxicep.com/modifikasyon-genel-destek/jafta-local-modede-kalma-hatasini-giderdim-570334.html

onimu23

Üye
oğuzhan kurayım dedim uzun zamandır bekliyodum linkleri . eline sağlık . ama jaf açıldıktan sonra mcu ve yanındaki buttonlara tıkladıktan sonra gelen pencerede seçeceğimiz rm-356 diye başlayan dosyalar görünmüyo . sebebi jaf mıdır ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
oğuzhan kurayım dedim uzun zamandır bekliyodum linkleri . eline sağlık . ama jaf açıldıktan sonra mcu ve yanındaki buttonlara tıkladıktan sonra gelen pencerede seçeceğimiz rm-356 diye başlayan dosyalar görünmüyo . sebebi jaf mıdır ?

nasıl gelmiyo yaa :hmmm bak ne yap biliyo musun farklı şekilde yükle cfwyi yani

yerel disk c veya d nokia klasörü her neredeyse onu bul sonra içinde Phoenix/Products/RM-356 klasörlerini aç ve Rm-356'nın içine cfw dosyalarını at sonra hani dead usb manual flash falan seçtiğim kısım var ya onları seçtikten sonra o mcu ppm falan onlara tıklamadan crt308 tikini kaldırp use iniyi seç sonra oradaki telefonlardan 5800d1 gibi bişey olacak rm 356lı zaten bulursun ona çift tıkla flash'a bas gelen uyarıya evet deyip telefonun açma kapama tuşuna bir kez bas :oke:

• Beğen
Tepkiler: onimu23

onimu23

Üye
bunu yapmayı biliyorum da senin flash dosyaları uygun mudur diye düşünmüştüm sağ ol .

tamam o şekilde oldu .

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

onimu23

Üye
bir de nerede bulacağımı veya kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum . telefonun ev ekranında yanyana kablosuz, bt , sensörler vb . şeyleri tek dokunmayla açıp kapatmaya yarayan toolbar tarzı bi şey nerede bulabilirim ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bir de nerede bulacağımı veya kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum . telefonun ev ekranında yanyana kablosuz, bt , sensörler vb . şeyleri tek dokunmayla açıp kapatmaya yarayan toolbar tarzı bi şey nerede bulabilirim ?

Valla ne istediğini tam anlayamadım

SWEET DREAMS

Üye
mükemmel olmuş teşekkürler :) bir şey sorcam konuya neden cfwnin daha kolay yükleme metodunu eklemiyorsun?

ByKatre

ByKatre

Üye
Nasıl Kolay Yükleme?

mamix74

mamix74

Üye

kardeşim widget bölumünde var oraya bak

ByKatre

ByKatre

Üye
Use Ini Kolayı Var Telefon Listesinde 5800 Hariçindekileri Sil Direk 5800 Başta Ve Hızlı

Üst Alt