Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

agun35

Üye
Eline sağlık bende 1 ciyi yükledim sorunsuz ve güzel:oke:

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
Oğuzhan kollarına sağlık kuzenim senin yazılımından çok memnun 4.stil kullanıyor.eğer böyle ıyi bir çalışma varsa yeniden 5800a döner senin yazılımı kullanırım:)

lazye

lazye

Üye
oğuzhan abi sana bisey sorcam senin fontta tarayıcıda yazı tipi bozuk değil bunu paylaşır mısın ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Oğuzhan kollarına sağlık kuzenim senin yazılımından çok memnun 4.stil kullanıyor.eğer böyle ıyi bir çalışma varsa yeniden 5800a döner senin yazılımı kullanırım:)

Sağol :) kuzenine selam söyle :D bence yeniden dön bu yazılımı yükle bu cfw kaçmaz :ehe

- - - Eklendi - - -

oğuzhan abi sana bisey sorcam senin fontta tarayıcıda yazı tipi bozuk değil bunu paylaşır mısın ?

Hangi font?

sabeak

Üye
merhaba..ben de v60 sürümü yüklü..cfw ne nasıl birşey hiç bilmiyorum. Ama merak ediyorum fotoğraflar ve yorumlar çok etkileyici..bu cfw lerden birini yüklememe yardımcı olun lütfen..yükleme bilmiyorum sadece yorumları boş boş okuyorum:'(:)..oğuzhan abi bi yardım etsen de şu telefona iyi birini yüklesem lütfen:(

lazye

lazye

Üye
@oğuzhan 1.tarz orjinal font ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
merhaba..ben de v60 sürümü yüklü..cfw ne nasıl birşey hiç bilmiyorum. Ama merak ediyorum fotoğraflar ve yorumlar çok etkileyici..bu cfw lerden birini yüklememe yardımcı olun lütfen..yükleme bilmiyorum sadece yorumları boş boş okuyorum:'(:)..oğuzhan abi bi yardım etsen de şu telefona iyi birini yüklesem lütfen:(
Şimdi sana uzun uzun açıklayayım yazılımlar cfw ve ofw olarak ikiye ayrılır. Ofw yani orjinal firmware telefon şirketinin yani nokianın kendi geliştirmiş olduğu yazılımdır. Cfw ise bu telefon kullanıcılarının yazılım üzerinde değişiklik yaparak bambqşka yeni özellikler eklediği yazılımdır yani cfwyi gdo gibi düşünebiliriz ama gdo gibi kötü değil iyi bir şey. 3 farklı çeşit cfw vardır 1.si modderlar yani cfw yapanlar orjinal yazılım üzerinde değişiklik yapabilirler 2.si n97 mininin yazılımını farklı bir telefona uyumlı hale getirebilirler mesela 5800 veya 5230 gibi ve uyumlı hale getirdikten sonra üstündw değişiklik yapabilirler 3.sü ise yine 2.ye benzer olarak c6 nın yazılımını 5800 gibi telefonlara uyumlu hale getiriler işte bu cfw de c6 portunun yani 5800 için uyumlu hale getirilmiş yazılımın üzerinde biraz daha değişiklik yapılmış halidir hiçbir zararı yoktur orjinal yazılımdan sonra bir süre şok yaşanabilir ilk cfw deneyimlerinde herhangi bir tarzdan istediğin menü modlu cfwyi indirdikte sonra yükleme talimatına uyarak cfwyi yükleyebilirsin telefonuna :oke: umarım açıklayıcı olmuşumdur yapamadığın veya anlamadığın başka bir şey olursa yardım edebilirim :oke:

- - - Eklendi - - -

@Oğuzhan 1.tarz orjinal font ?

Malesef şu an fontu upload edemem burada halimi görsen internete girene kadar canım cıkıyo

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
5800'ım olsa kurardım.Hepsi de süper gözüküyor.Yeterince emek harcanmış.

comic sans ms yazı tipini ona nası uyguladın.Özelden yazar mısın?

sabeak

Üye
merhaba oğuzhan abi yardımın için teşekkür ederim şimdi ben bu menü görünümünden birini deniyecem umarım başarırım..şey bide ben bunu beğenmezsem başka bir menü görünümünü yüklersem değişir mi.. Şimdiden teşekkür ederim..yapamadigim yer olursa tekrar soru sorabilirim demi:):-)

SensitiveFocus

Üye
Ben bu cfw ye c5 03 tuş kilidi yükleyip de flaşlasam sorun cikarirmi

sabeak

Üye
merhaba oğuzhan abi yardımın için teşekkür ederim şimdi ben bu menü görünümünden birini deniyecem umarım başarırım..şey bide ben bunu beğenmezsem başka bir menü görünümünü yüklersem değişir mi. Şimdiden teşekkür ederim..yapamadigim yer olursa tekrar soru sorabilirim demi:):-)

şey bide bu ovi suite ile jaf kurun demişsiniz..ovi suiteyi nereden yükleyecem bulamadım link atarmısın..jaf programınıda oradaki linkden indirdim. ama programı açınca( p- dongle not detected. please insert activated dongle ) diye yazı geliyor neyapacam...biliyorum çok şey sordum ama bende yüklemek istiyorum bu şeyi..:) lütfen cevap yazın

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
5800'ım olsa kurardım.Hepsi de süper gözüküyor.Yeterince emek harcanmış.

comic sans ms yazı tipini ona nası uyguladın.Özelden yazar mısın?
Elimde o font vardı attım cfwye:D sistem modlama bölümde ara bulursun ;)

SensitiveFocus

Üye
C5 03 tuş kili sorun çikarir mi stil 6 da

- - - Eklendi - - -

CEVAP VEREN ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
merhaba oğuzhan abi yardımın için teşekkür ederim şimdi ben bu menü görünümünden birini deniyecem umarım başarırım..şey bide ben bunu beğenmezsem başka bir menü görünümünü yüklersem değişir mi..bide ben telefona hard format atarsam en eski haline gelir mi?. Şimdiden teşekkür ederim..yapamadigim yer olursa tekrar soru sorabilirim demi:):-)
Tabi arada sadece menü görünümlerinde fark var yoksa aynı diğer bütün özellikleri ;) hard format atarsan eski haline gelmez eski orjinal yazılıma dönmek için telefona orjinal yazılımı atman gerek

- - - Eklendi - - -

C5 03 tuş kili sorun çikarir mi stil 6 da

- - - Eklendi - - -

CEVAP VEREN ?

Sorun çıkarmaz cfwye atabilirsin :oke:

- - - Eklendi - - -

şey bide bu ovi suite ile jaf kurun demişsiniz..ovi suiteyi nereden yükleyecem bulamadım link atarmısın..jaf programınıda oradaki linkden indirdim. ama programı açınca( p- dongle not detected. please insert activated dongle ) diye yazı geliyor neyapacam...biliyorum çok şey sordum ama bende yüklemek istiyorum bu şeyi..:) lütfen cevap yazın
Nokianın sitesinde var oradan indirebilirsin :oke: jaf programını emülatörle aç diğer trlü hata verir

sabeak

Üye

Tabi arada sadece menü görünümlerinde fark var yoksa aynı diğer bütün özellikleri ;) hard format atarsan eski haline gelmez eski orjinal yazılıma dönmek için telefona orjinal yazılımı atman gerek

- - - Eklendi - - -

Sorun çıkarmaz cfwye atabilirsin :oke:

- - - Eklendi - - -

Nokianın sitesinde var oradan indirebilirsin :oke: jaf programını emülatörle aç diğer trlü hata verir

şey bu ovi suite programını telefona cfw yüklerken nerede kullanacağız anlatımda hiç ovi suiteden bahsetmemişsiniz de..bide jaf programını emülatörle açmak ne demek..:( :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
şey bu ovi suite programını telefona cfw yüklerken nerede kullanacağız anlatımda hiç ovi suiteden bahsetmemişsiniz de..bide jaf programını emülatörle açmak ne demek..:( :(

Onu kullanmayacağız cfw yüklerken jaf programının hata vermemesi için gerekli :) rar dosyasının için ogm okey emülatör mü ne var ya işte o :oke:

- - - Eklendi - - -

Onu kullanmayacağız cfw yüklerken jaf programının hata vermemesi için gerekli :) rar dosyasının için ogm okey emülatör mü ne var ya işte o :oke:

SensitiveFocus

Üye
oğuzhan kardeşim şimdi ben 7. cfw nin efektini 6. cfw ye ekledim . ve c5 03 tuş kilidi ekledim. ama açılışta telefon biraz kastı .5 sn filan dondu sonra efekt geldi. acaba bir sorun var mıdır ??

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
oğuzhan kardeşim şimdi ben 7. cfw nin efektini 6. cfw ye ekledim . ve c5 03 tuş kilidi ekledim. ama açılışta telefon biraz kastı .5 sn filan dondu sonra efekt geldi. acaba bir sorun var mıdır ??

Her açılışta aynı sorun var mı? Normalde sorun çıkarmamsı lazım belki yeni yüklediğin için öyle yapmıştır telefon

Üst Alt