Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

muzocuk.

Üye
Kardeş tatil bitti daha çıkarmadin :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş tatil bitti daha çıkarmadin :(

benim daha tatilim başlamadı ingilizce sınavım var :D ama merak etme bitti yarın bütün cfwleri deneyip sorun var mı diye son kez kontrol etçem sonra upload'a başlayacağım 2-3 gün içinde upload'ı bitirip cfwleri yayınlarım :oke:

lolsensin

lolsensin

Üye
kardeş bu 5530 xp olur mu ?

kula82

Üye
haritada konumlama çalışmıyor

KIRANLIK

Üye
4 gozle bekliyorum ne zaman biter

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
4 gozle bekliyorum ne zaman biter

bitti :D 4x4 menü düzenini eklemiştim ilk şimdi onlara 3x4 menüyü ekleyip upload'a başlıacam 2-3 gün sonra tüm upload biter (14 cfw var anca :D) konuya eklerim v2.2yi :)

muzocuk.

Üye

benim daha tatilim başlamadı ingilizce sınavım var :D ama merak etme bitti yarın bütün cfwleri deneyip sorun var mı diye son kez kontrol etçem sonra upload'a başlayacağım 2-3 gün içinde upload'ı bitirip cfwleri yayınlarım :oke:

eminim diğer cfw lerin gibi bunlarda mükemmeldir şimdiden hayırlı olsun :)

xxmadxx

xxmadxx

Üye
bunu geçebilen var mı :)

az önce 2.1.1 fw yi yükleyecektim ama şu konunun sonuna bi bakim yorumlar ne alemde dedim, baktım millet bişeyler bekliyor :))

az araştırınca oha dedim bu ne.. bu nasıl bi fw.. hasret ve özlemle bekliyoruz.. 3x4 olur 4x4 olur hiç fark yapmaz.. acil acele çabul hocam :D kırarım bak bu telefonu. o fw buraya gelecek :) :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
eminim diğer cfw lerin gibi bunlarda mükemmeldir şimdiden hayırlı olsun :)

sağol :)

- - - Eklendi - - -

az önce 2.1.1 fw yi yükleyecektim ama şu konunun sonuna bi bakim yorumlar ne alemde dedim, baktım millet bişeyler bekliyor :))

az araştırınca oha dedim bu ne.. bu nasıl bi fw.. hasret ve özlemle bekliyoruz.. 3x4 olur 4x4 olur hiç fark yapmaz.. acil acele çabul hocam :D kırarım bak bu telefonu. o fw buraya gelecek :) :)

aman kırma telefonu :D merak etme birkaç güne çıkar cfwler :D

KIRANLIK

Üye

bitti :D 4x4 menü düzenini eklemiştim ilk şimdi onlara 3x4 menüyü ekleyip upload'a başlıacam 2-3 gün sonra tüm upload biter (14 cfw var anca :D) konuya eklerim v2.2yi :)

4x5 yapsan menuyu cok harika olacak

mc.a

mc.a

Üye
1 aydır her gün konuya girip bakıyorum hadi hocam sabırsızlandık iyice :hehe:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yarın upload'a başlıcam :) aslında bugün başlıcaktım da pislik max payne 3 uğraştırdı beni (hala sorunu çözemedim :D) neyse işte yarın kesin upload yapmaya başlıyorum muhtemelen iki gün sonra konuyu düzenlerim(yeni konu açmıcam)

mc.a

mc.a

Üye
yarın upload'a başlıcam :) aslında bugün başlıcaktım da pislik max payne 3 uğraştırdı beni (hala sorunu çözemedim :D) neyse işte yarın kesin upload yapmaya başlıyorum muhtemelen iki gün sonra konuyu düzenlerim(yeni konu açmıcam)

tamamdır bekliyoruuz :oke:

icazet

icazet

Üye
haydi hayırlısı..umarım telefon ısınmaz ve bidaha hafıza dolu sorunu yaşamayız :)

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
hadi hayırlısı bekliyoruz yeni yazılımı:)

Üst Alt