Oğuzhan
Üye
sağolvay sabırsızlıkla bekliyoruz72 mb ram ucmusun tebrikler simdiden
![]()

sağolvay sabırsızlıkla bekliyoruz72 mb ram ucmusun tebrikler simdiden
![]()

Kardeş tatil bitti daha çıkarmadin![]()
ama merak etme bitti yarın bütün cfwleri deneyip sorun var mı diye son kez kontrol etçem sonra upload'a başlayacağım 2-3 gün içinde upload'ı bitirip cfwleri yayınlarım 
kardeş bu 5530 xp olur mu ?
haritada konumlama çalışmıyor
4 gozle bekliyorum ne zaman biter
4x4 menü düzenini eklemiştim ilk şimdi onlara 3x4 menüyü ekleyip upload'a başlıacam 2-3 gün sonra tüm upload biter (14 cfw var anca
) konuya eklerim v2.2yi 
benim daha tatilim başlamadı ingilizce sınavım varama merak etme bitti yarın bütün cfwleri deneyip sorun var mı diye son kez kontrol etçem sonra upload'a başlayacağım 2-3 gün içinde upload'ı bitirip cfwleri yayınlarım
![]()

bunu geçebilen var mı![]()
)
kırarım bak bu telefonu. o fw buraya gelecek

eminim diğer cfw lerin gibi bunlarda mükemmeldir şimdiden hayırlı olsun![]()

az önce 2.1.1 fw yi yükleyecektim ama şu konunun sonuna bi bakim yorumlar ne alemde dedim, baktım millet bişeyler bekliyor)
az araştırınca oha dedim bu ne.. bu nasıl bi fw.. hasret ve özlemle bekliyoruz.. 3x4 olur 4x4 olur hiç fark yapmaz.. acil acele çabul hocamkırarım bak bu telefonu. o fw buraya gelecek
![]()
![]()
merak etme birkaç güne çıkar cfwler 
bitti4x4 menü düzenini eklemiştim ilk şimdi onlara 3x4 menüyü ekleyip upload'a başlıacam 2-3 gün sonra tüm upload biter (14 cfw var anca
) konuya eklerim v2.2yi
![]()
4x5 yapsan menuyu cok harika olacak

yarın upload'a başlıcamaslında bugün başlıcaktım da pislik max payne 3 uğraştırdı beni (hala sorunu çözemedim
) neyse işte yarın kesin upload yapmaya başlıyorum muhtemelen iki gün sonra konuyu düzenlerim(yeni konu açmıcam)

tamamdır bekliyoruuz![]()
haydi hayırlısı..umarım telefon ısınmaz ve bidaha hafıza dolu sorunu yaşamayız![]()

hadi hayırlısı bekliyoruz yeni yazılımı![]()