Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye

bilemeyn herkes için tekrar açıklayayım tek bir cfw olmayacak bu 6 çeşit olacak içinde navibarlı olan var olmayan var n8 tuş kilitli olan var c5 tuş kilitli olan var n9 ikonlu da var anna ikonlu da var yani var oğlu var :D

oo süper ama kardeşim tek başına zor olur :ehe allah sabır ve kolaylık versin :alkis

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Tahmini ne zaman biter :p sabırızlanıyorum :ehe

ing. sınavım var :( zaman ayırmaya çalışıyorum 1 tanesi bitmek üzere açılış ekranı ve versiyon bilgileri kaldı o bitsin bir sonrakine başlıcam yani bu ayın sonuna yetişir belki

- - - Eklendi - - -

oo süper ama kardeşim tek başına zor olur :ehe allah sabır ve kolaylık versin :alkis

sağol :) önemli olan zoru başarmak :ehe bunu yaptıktan sonra en başından beri istediğim bir şeyi yapıcam diğer telefonlara da cfw çıkarmak... 8-9 çeşit cfw 5230,5250 vb. Bir sürü telefona da yapıp finali çıkarcam yani bu yapacağımın yanında şimdiki yaptığım çok basit kalacak :)

mc.a

mc.a

Üye
Allah kolaylık versin :) özelliklede sabır , zor iş :oke:

• Beğen

muzocuk.

Üye
Çıkar be kardeş şunu en çok seninkini beğendim :)

• Beğen
icazet

icazet

Üye
helal olsun o kadar cfw denedim hiç birinden zevk almadım saolasın..yanlız bi problem var bu cfwyi kurduktan sonra Qt vs bişeyler kurmalımıyım biraz acemiyiz kusura bakmayın...?? yardımcı olursanız sevinirim..hayırlı geceler kolay gelsin devamı gelir inşallah :D

mc.a

mc.a

Üye
helal olsun o kadar cfw denedim hiç birinden zevk almadım saolasın..yanlız bi problem var bu cfwyi kurduktan sonra Qt vs bişeyler kurmalımıyım biraz acemiyiz kusura bakmayın...?? yardımcı olursanız sevinirim..hayırlı geceler kolay gelsin devamı gelir inşallah :D

evet kurmalisin. Ovi mağaza yükleyip qt li bi uygulama indir tamamdır :oke:

icazet

icazet

Üye
evet kurmalisin. Ovi mağaza yükleyip qt li bi uygulama indir tamamdır :oke:
saolasın arkadaşım eniştem söyledi QT gerekli filan dedi ondan bi gerçekten öylemi diye sorayım dedim daha dogrusu QTnin ne oldugunu bile bilmiyorum telefona ne yapar bu program

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
beğenmene sevindim :) qt bazı oyunları/uygulamaları yükleen için gerekldir o olmazsa yüklenmez eğer sorarsan ki niye bazı uygulamalarda istiyo bazılarında istemiyo neden eğer istemiyorsa c+ tabanlı yazılmış olmasıdır ilave prgram yüklemesi isteyenler de qt veya pyhton tabanlı yazılmış olmasıdır :oke:

muzocuk.

Üye
Kardeş ne durumda bitmedimi bekliyoruz sabırsızlıkla

yanlizsevdali

Üye
saolasın arkadaşım eniştem söyledi QT gerekli filan dedi ondan bi gerçekten öylemi diye sorayım dedim daha dogrusu QTnin ne oldugunu bile bilmiyorum telefona ne yapar bu program
mrb kardeşim Qt sitede war hafıza kartına kurulan boş yere telefona kurup hafızayı doldurma ben öyle yaptım telefon hafızası 72 mb boş şu anda we kasma falan yok hafıza dolu uyarısı çok nadir weriyor...

- - - Eklendi - - -

mrb kardeşim Qt sitede war hafıza kartına kurulan boş yere telefona kurup hafızayı doldurma ben öyle yaptım telefon hafızası 72 mb boş şu anda we kasma falan yok hafıza dolu uyarısı çok nadir weriyor...
Qt bazı programların çalışması için gerekli bi program.Bi uygulama yüklediginde sana sorar Qt bileşeni eksik yinede yüklensin mi diye işte ozaman Qt olursa o uygulama çalışır yoksa çalışmaz...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Qt bazı programların çalışması için gerekli bi program.Bi uygulama yüklediginde sana sorar Qt bileşeni eksik yinede yüklensin mi diye işte ozaman Qt olursa o uygulama çalışır yoksa çalışmaz...

:oke:

sem_sen

Üye
oha naptın oğuzhan sen :D özelliklerini saysana hangi cfwnde elde ettin bu rami :D

• Beğen
mamix74

mamix74

Üye
artık dayanamıyorum gelsin artık su cfw;-(

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
oha naptın oğuzhan sen :D özelliklerini saysana hangi cfwnde elde ettin bu rami :D

n8 ikon
n8 tuş kilidi
n8 mediabar
android fontu
c7 tuş kilidi :oke:

- - - Eklendi - - -

merak etmeyin çok az kaldı bitmek üzere :)

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
vay sabırsızlıkla bekliyoruz :) 72 mb ram ucmusun tebrikler simdiden :)

• Beğen

Üst Alt