Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

HeaDSHoTeR

Üye
Cihazı kullanmanla alakalı . Bende yarım gün gittiği de oluyor 2 gün gittiği de.

Ben toplamda yarım saat müzik dinlesem gün içinde en fazla 1,5 saat mesajlaşssam akşama 3 çizgi kalıyo şarjda. Az gidiyo gibime geliyo.

sem_sen

Üye
Ben toplamda yarım saat müzik dinlesem gün içinde en fazla 1,5 saat mesajlaşssam akşama 3 çizgi kalıyo şarjda. Az gidiyo gibime geliyo.

benim içnin 1,5 gün normal günlük yaklasık 1,5 saat internet 1 saat müzik 50 sms 2 saat konuşma... Yaklaşık olarak böyle

HeaDSHoTeR

Üye
Tamam bakalım öyle diyorsanız öyledir :)

---------- Eklendi @ 15:06:59 ---------- Yazıldı @ 15:05:58 ----------

bu kadar görselliğe rağmen yine de iyi yani

Dostum bu NDrivere olayına bakabilecek misin bugün ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bakalım öyle diyorsanız öyledir :)

---------- Eklendi @ 15:06:59 ---------- Yazıldı @ 15:05:58 ----------

Dostum bu NDrivere oyayına bakabilecek misin bugün ?
şu an okuldayım eve gidince bakıcam

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Tam dostum... Bekliyorum.. Ayrıca bir kaç ince detay var hani düzeltilse daha iyi olur. Onlarıda konuşuruz burdan :)

şimdi deniyorum :oke: neymiş o ince detaylar?

---------- Eklendi @ 18:53:40 ---------- Yazıldı @ 18:52:21 ----------

evet güncelleme hatası veriyo acaba o dosyadan mı kaynaklanıyo :hmmm

eoner

eoner

Üye
2,5 yıldır kullanıyorum 5800ı 1,5 gün gidiyo şarjı bu cfwyle
2,5 senedir bu cwf varmı ? Oww :D
:) bende 5800 kullanıyorum 1 sene felan pil süresinde sorun yok. Fakat çoğu cfwden son pil süresi oldukça düşüyor.
Ayrıca
Civciv cfw muhteşem görünüyor eline sağlık. :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
2,5 senedir bu cwf varmı ? Oww
:) bende 5800 kullanıyorum 1 sene felan pil süresinde sorun yok. Fakat çoğu cfwden son pil süresi oldukça düşüyor.
Ayrıca
Civciv cfw muhteşem görünüyor eline sağlık. :

sağol :) bu cfw 2,5 yıldır yok o 5800ı 2,5 yıldır kullanıyomuş :kop:

eoner

eoner

Üye

sağol :) onunda kastettiği bu cfwdir zaten

Pardon, gözden kaçmış :) düzeltim :) :)

---------- Eklendi @ 21:05:50 ---------- Yazıldı @ 21:02:31 ----------

civciv direk okuduğunda bu çıkyo :) anlam olarak :D :D nokta yok orda benim hatam değil :)

HeaDSHoTeR

Üye
Yok bu hatayı bir çok kişi alıyormuş. Bence sen cfw yi düzenlerken navigasyon ile ilgili yaptığın değişiklikler silme ekleme felan dosya kalıntıları gibi şeyler etki ediyor sanırım.
İnce detaylara gelince mesela etkin bildirim bölümünü attım ana ekrana. Ordan mesaj geldiğinde cevapla dediğimde mesela 2 mesaj boyutunda mesaj yazdım ya da tek mesaj fark etmez, herneyse yanlışlıkla kırmızı tuşa bastığımda arka planda kalmak yerine mesajı kapatıyor ve yazdıklarımı taslaklara KAYDETMİYOR.. Ama mesaj bölümünden girdiğinde geleni okuyup cevapla dersen ya da yeni mesaj dersen o zaman çıktığında kayıt oluyor :) Onun dışında burda aklımıza geldikçe paylaşırız. :) Ayrıca GPS Bence mükemmel olmuş :) Harita indirim gayet iyi çalışıyor. Ama yinede NDriver performansını yakalayamamış :) .. Bu uygulama yüklerken güncelleştirme sorununu nasıl halledebiliriz ne düşünüyorsun :) ? Bazı arkdaşlar sis connect gibi bir program yazmışlar fakat anlamadım hiç bişi :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Yok bu hayatı bir çok kişi alıyormuş. Bence sen cfw yi düzenlerken navigasyon ile ilgili yaptığın değişiklikler silme ekleme felan dosya kalıntıları gibi şeyler etki ediyor sanırım.
İnce detaylara gelince mesela etkin bildirim bölümünü attım ana ekrana. Ordan mesaj geldiğinde cevapla dediğimde mesela 2 mesaj boyutunda mesaj yazdım ya da tek mesaj fark etmez, herneyse yanlışlıkla kırmızı tuşa bastığımda arka planda kalmak yerine mesajı kapatıyor ve yazdıklarımı taslaklara KAYDETMİYOR.. Ama mesaj bölümünden girdiğinde geleni okuyup cevapla dersen ya da yeni mesaj dersen o zaman çıktığında kayıt oluyor :) Onun dışında burda aklımıza geldikçe paylaşırız. :) Ayrıca GPS Bence mükemmel olmuş :) Harita indirim gayet iyi çalışıyor. Ama yinede NDriver performansını yakalayamamış :) .. Bu uygulama yüklerken güncelleştirme sorununu nasıl halledebiliriz ne düşünüyorsun :) ? Bazı arkdaşlar sis connect gibi bir program yazmışlar fakat anlamadım hiç bişi :)

başka kim alıyo bu hatayı kimse söylemedi :D valla o kırmızı tuşa basınca kapanmasıyla ilgili birşey yapamayacağım çözümü var mı ki onun :hmmmm sis contents uygulamaların ana dosyalarını çıkarıyo private resource gibi klasörler ortaya çıkıyo onu cfwye gömünce cfwnin içine yüklemiş oluyosun

HeaDSHoTeR

Üye

başka kim alıyo bu hatayı kimse söylemedi :D valla o kırmızı tuşa basınca kapanmasıyla ilgili birşey yapamayacağım çözümü var mı ki onun :hmmmm sis contents uygulamaların ana dosyalarını çıkarıyo private resource gibi klasörler ortaya çıkıyo onu cfwye gömünce cfwnin içine yüklemiş oluyosun

Ben googlede bakmıştım sadece burda değil yani :) Bir kaç link vereyim o zaman :)

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ken-guncellestirme-hatasi-veriyor-617155.html

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/5800-ndrive-guncellestirme-hatasi-582733.html

"""

Peki bu programı içine yükleyince bizim tele yazılımı yüklediğimizde sorun olmuyor mu diyorsun yani ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ben googlede bakmıştım sadece burda değil yani :) Bir kaç link vereyim o zaman :)

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ken-guncellestirme-hatasi-veriyor-617155.html

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/5800-ndrive-guncellestirme-hatasi-582733.html

"""

Peki bu programı içine yükleyince bizim tele yazılımı yüklediğimizde sorun olmuyor mu diyorsun yani ?

sis contents olayı şu sis contents'le dediğime benzer dosylar çıkıyo onlar cfwye gömüyosun mesela ben bu programı cfwye gömdüm sende onu kullandın sonra başka cfw yüklersen o program gider

HeaDSHoTeR

Üye

sis contents olayı şu sis contents'le dediğime benzer dosylar çıkıyo onlar cfwye gömüyosun mesela ben bu programı cfwye gömdüm sende onu kullandın sonra başka cfw yüklersen o program gider

Pek anladım denemez :) Peki bunu yapabilme olasılığın nedir dostum ? Mesela küçük bir sis dosyası kursak bu problemi ortadan kaldırsak felan :) :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Pek anladım denemez :) Peki bunu yapabilme olasılığın nedir dostum ? Mesela küçük bir sis dosyası kursak bu problemi ortadan kaldırsak felan :) :)

verdiğin konulardan birinde yazıyodu pips'i silmek gerekiyomuş şimdiye kadar sis contents'te uygulamalarla ilgili pek birşey yapmamıştım ama yarın biraz uğraşırım yapabilir miyim bilmem

HeaDSHoTeR

Üye

verdiğin konulardan birinde yazıyodu pips'i silmek gerekiyomuş şimdiye kadar sis contents'te uygulamalarla ilgili pek birşey yapmamıştım ama yarın biraz uğraşırım yapabilir miyim bilmem

Peki kardeşim. Pips bizde yüklü değil o yüzdende kaldıramıyoruz. Telde yüklü olanları ovi programı ile görebiliyoruz ama ordada pips diye bir şey yok o yüzden farklı bişi yapmak gerekiyor diye düşündüm kardeşim. :)

Üst Alt