sem_sen
Üye
pil süresi nasıl acaba?
2,5 yıldır kullanıyorum 5800ı 1,5 gün gidiyo şarjı bu cfwyle
pil süresi nasıl acaba?
2,5 yıldır kullanıyorum 5800ı 1,5 gün gidiyo şarjı bu cfwyle
Aynen az gidiyor şarj süresi. Neden böyle ki ? Etkin bekleme menüsüyle bir ilgisi var mı ?
Aynen az gidiyor şarj süresi. Neden böyle ki ? Etkin bekleme menüsüyle bir ilgisi var mı ?
Cihazı kullanmanla alakalı . Bende yarım gün gittiği de oluyor 2 gün gittiği de.
Ben toplamda yarım saat müzik dinlesem gün içinde en fazla 1,5 saat mesajlaşssam akşama 3 çizgi kalıyo şarjda. Az gidiyo gibime geliyo.

bu kadar görselliğe rağmen yine de iyi yani
şu an okuldayım eve gidince bakıcamTamam bakalım öyle diyorsanız öyledir
---------- Eklendi @ 15:06:59 ---------- Yazıldı @ 15:05:58 ----------
Dostum bu NDrivere oyayına bakabilecek misin bugün ?
şu an okuldayım eve gidince bakıcam

Tam dostum... Bekliyorum.. Ayrıca bir kaç ince detay var hani düzeltilse daha iyi olur. Onlarıda konuşuruz burdan![]()
neymiş o ince detaylar?
2,5 senedir bu cwf varmı ? Oww2,5 yıldır kullanıyorum 5800ı 1,5 gün gidiyo şarjı bu cfwyle

bende 5800 kullanıyorum 1 sene felan pil süresinde sorun yok. Fakat çoğu cfwden son pil süresi oldukça düşüyor. 
2,5 senedir bu cwf varmı ? Oww
bende 5800 kullanıyorum 1 sene felan pil süresinde sorun yok. Fakat çoğu cfwden son pil süresi oldukça düşüyor.
Ayrıca
Civciv cfw muhteşem görünüyor eline sağlık. :
bu cfw 2,5 yıldır yok o 5800ı 2,5 yıldır kullanıyomuş 
sağolonunda kastettiği bu cfwdir zaten
düzeltim

anlam olarak
nokta yok orda benim hatam değil 
Onun dışında burda aklımıza geldikçe paylaşırız.
Ayrıca GPS Bence mükemmel olmuş
Harita indirim gayet iyi çalışıyor. Ama yinede NDriver performansını yakalayamamış
.. Bu uygulama yüklerken güncelleştirme sorununu nasıl halledebiliriz ne düşünüyorsun
? Bazı arkdaşlar sis connect gibi bir program yazmışlar fakat anlamadım hiç bişi 
Yok bu hayatı bir çok kişi alıyormuş. Bence sen cfw yi düzenlerken navigasyon ile ilgili yaptığın değişiklikler silme ekleme felan dosya kalıntıları gibi şeyler etki ediyor sanırım.
İnce detaylara gelince mesela etkin bildirim bölümünü attım ana ekrana. Ordan mesaj geldiğinde cevapla dediğimde mesela 2 mesaj boyutunda mesaj yazdım ya da tek mesaj fark etmez, herneyse yanlışlıkla kırmızı tuşa bastığımda arka planda kalmak yerine mesajı kapatıyor ve yazdıklarımı taslaklara KAYDETMİYOR.. Ama mesaj bölümünden girdiğinde geleni okuyup cevapla dersen ya da yeni mesaj dersen o zaman çıktığında kayıt oluyorOnun dışında burda aklımıza geldikçe paylaşırız.
Ayrıca GPS Bence mükemmel olmuş
Harita indirim gayet iyi çalışıyor. Ama yinede NDriver performansını yakalayamamış
.. Bu uygulama yüklerken güncelleştirme sorununu nasıl halledebiliriz ne düşünüyorsun
? Bazı arkdaşlar sis connect gibi bir program yazmışlar fakat anlamadım hiç bişi
![]()
valla o kırmızı tuşa basınca kapanmasıyla ilgili birşey yapamayacağım çözümü var mı ki onun
m sis contents uygulamaların ana dosyalarını çıkarıyo private resource gibi klasörler ortaya çıkıyo onu cfwye gömünce cfwnin içine yüklemiş oluyosun
başka kim alıyo bu hatayı kimse söylemedivalla o kırmızı tuşa basınca kapanmasıyla ilgili birşey yapamayacağım çözümü var mı ki onun
m sis contents uygulamaların ana dosyalarını çıkarıyo private resource gibi klasörler ortaya çıkıyo onu cfwye gömünce cfwnin içine yüklemiş oluyosun
Bir kaç link vereyim o zaman 
Ben googlede bakmıştım sadece burda değil yaniBir kaç link vereyim o zaman
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ken-guncellestirme-hatasi-veriyor-617155.html
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/5800-ndrive-guncellestirme-hatasi-582733.html
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
"""
Peki bu programı içine yükleyince bizim tele yazılımı yüklediğimizde sorun olmuyor mu diyorsun yani ?
sis contents olayı şu sis contents'le dediğime benzer dosylar çıkıyo onlar cfwye gömüyosun mesela ben bu programı cfwye gömdüm sende onu kullandın sonra başka cfw yüklersen o program gider
Peki bunu yapabilme olasılığın nedir dostum ? Mesela küçük bir sis dosyası kursak bu problemi ortadan kaldırsak felan

Pek anladım denemezPeki bunu yapabilme olasılığın nedir dostum ? Mesela küçük bir sis dosyası kursak bu problemi ortadan kaldırsak felan
![]()
![]()
verdiğin konulardan birinde yazıyodu pips'i silmek gerekiyomuş şimdiye kadar sis contents'te uygulamalarla ilgili pek birşey yapmamıştım ama yarın biraz uğraşırım yapabilir miyim bilmem