Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

tunali_58

Üye
usta eline sağlık güzel olmuş ama benim sıkıntım şuan cwf yi daha yeni yükledim başka hiç birşey kurmadım daha ama rami 36 gösteriyo niyedu. bu kadar düşük. siz 66 lardan bahsetmişsiniz?

ve şuan kuralı yarım saat kadar oldu ramblow ile temizlememe rağmen 28 mb gösteriyor rami. ne yapmam gerekiyor sizce? 1 aydır sizin 2.0 olanını kullanıyordum o daha hızlıydı 2.1 yükledim tel kasıyo

x-scarface

x-scarface

Üye
usta eline sağlık güzel olmuş ama benim sıkıntım şuan cwf yi daha yeni yükledim başka hiç birşey kurmadım daha ama rami 36 gösteriyo niyedu. bu kadar düşük. siz 66 lardan bahsetmişsiniz?

ve şuan kuralı yarım saat kadar oldu ramblow ile temizlememe rağmen 28 mb gösteriyor rami. ne yapmam gerekiyor sizce? 1 aydır sizin 2.0 olanını kullanıyordum o daha hızlıydı 2.1 yükledim tel kasıyo

karta format sonra telefona hard format aç bak hala devam ediyorsa kapat telefonu baqla jafla çak qıtsın hallolur kardeş :naughty:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

jkrayt'ın dediklerini yap düzelir kasma konusuyla ilgili de v2.0da kullandığım tema efektine bak bir de buna bak ayrıca tema efektleri açıkken sadece ayarlara girerken 2sn. Kasıyor kapalıyken kasma gördün mü hiç :hmmm

hilal52

Üye

jkrayt'ın dediklerini yap düzelir kasma konusuyla ilgili de v2.0da kullandığım tema efektine bak bir de buna bak ayrıca tema efektleri açıkken sadece ayarlara girerken 2sn. Kasıyor kapalıyken kasma gördün mü hiç :hmmm

civciv ilk hata benden gelsin otomaik tuş kilidine girmeye çalıştığımda menüye atıyo varmı sendede böyle sorun.?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
civciv ilk hata benden gelsin otomaik tuş kilidine girmeye çalıştığımda menüye atıyo varmı sendede böyle sorun.?

bende böyle bir sorun yok ama garip geldi sen tuşları kilitlemişsin nasıl menüye atabilir ki :hmmm bir hard format at bir :oke:

hilal52

Üye
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ayarlarda varya otomatik tuş kilidi ona girmeye çalışınca menüye atıyo

haa evet şimdi farkettim :( nasıl düzeltçem onu :(

---------- Eklendi @ 09:34:09 ---------- Yazıldı @ 09:32:55 ----------

bir moddan kaynaklanıyodur da hangisi acaba :hmmm

hilal52

Üye

haa evet şimdi farkettim :( nasıl düzeltçem onu :(

---------- Eklendi @ 09:34:09 ---------- Yazıldı @ 09:32:55 ----------

bir moddan kaynaklanıyodur da hangisi acaba :hmmm

ne yapacaksın bulabilirmisin çözümü.?

hilal52

Üye
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bu modu nasıl kaldırılır söyle ben kaldırayım suan imkanım var kendi pc deyim denerim söylerim sonucu sana

sen kaldıramazsın yani bende direkt kaldıramam çünkü o modu silsen cfwde başka sorun çıkar ben bu mod hari kullandığım modları tekrar saf porta atarım haftasonu sorun var mı öğrenirim :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ama bak şunu yapabilirsin saf porta sadece bunu at bakalım sorun var mı modda sorun olabilir veya başka bir modla çakışıyo da olabilir

TheOldBros

TheOldBros

Üye
eski nostalji c6v20 yazılımlara geri döndüm sanki ama zip manager dahili bileşen bide en bunaldığım kamera zaten kul. Hatasından başka sorun yok tşk

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
orjinal temalardan nefret ediyorum :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
eski nostalji c6v20 yazılımlara geri döndüm sanki ama zip manager dahili bileşen bide en bunaldığım kamera zaten kul. Hatasından başka sorun yok tşk
zip managerdan daha iyileri var ayrıca ben böyle bir hatyla karşılaşmadım her fotoğraf çektiğinde o hatayı veriyo mu

Üst Alt