rambooo kaçırma bu adamı incelemeye al![]()
![]()
ne planladığımı anlatayım şu an elimde 6 part var yaklaşık 100bin kelime vart daha fazlada olabilir 3-3 bi aradaşla paylaşalım yada 2-2-2 2 arkadaşla farketmez
bunları tek harflere indiricez çünkü toplu biçimde almıyo telefon..harfleri teke indirince hepsini alıyo..harfleri teke indirip hepsini ekledikten sonra .dat dosyasını alcaz toplu bi şekilde NASIL OLUR SİZCE ? 
Sen hele bi upload etsene bakalım uyuyor mu uymuyor mu?

valla oğuzhan beklediğimize değdi gerçekten yine müthiş bir iş çıkarmışsın özellikle tema efektini değiştirmen çok iyi olmuş ve böyle bir tema efekti eklediğin halde o kadar hızlıki uzun süre bunu kullanacağım başarılarının devamını diliyorum![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburda sadece not defterinde şuan
Önemli olan bunları yazabilmektir. Hazır dosya olarak almak birşeyi değiştirmez.
))))))))) bence gerek yok isteyen sık kullandığı kelimeleri ekler mesela benim son klasöre eklediğim gibi
uüvyz klasörünün sonundakiler 
şuan harfler grup halinde o yüzden Nokia Dictionary kabul etmiyo ama denedim tek harfi atınca hepsini alıyo mesela sadece A hafri olunca hepsini aldı. bi kaç arkadaşla hepsini tek harf yapalım(notpad) olarak sonra bi kişi hepsini alcak tek tek Nokia Dictionary ile telefona kaydetcek bittikten sonra export list deyip bütün kelimelerin olduğu dat dosysını alcak![]()
anlayan yok mu ya sadece abcç olan notpadi 4e ayırıp kaydetceksinizsonrada mediafireye yükleyin ben hepsini toplayıp Nokia Dictionary ile telefona eklicem bittikten sonra en son Export List deyip hepsinin ekli olduğu dat dosyasını alcam ? zor değil yardımınız gerekiyo sadece
![]()

senin verdiğin dat dosyalarını amıştım onların üzerine abcç klasörünü attım hepsini aldıdiğerlerini deniyorum alır heralde hepsini ayırmaya gerek kalmadı sanırım
![]()
dene bakalım ne olacak .ayrıca ram hatasını bi seferde çok yüklersen veriyo ben bu 100binliği tek seferde attım olmadı mesela ama şimdi parça parça atıyorum oluyoo yüzden diyorum ya parçalara ayıralım diye ama az önce abcç klasörünün hepsini aldı
kusura kalma gardas konu kapandı zaten sonuncuyu yazmıştimarkadaşlar konuyu saptırıyosunuz bununla ilgili konu açmışsınız zaten orada konuşun bunları yoksa mesajlarınızı şikayet etmek zorunda kalacağım