Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

sem_sen

Üye
valla oğuzhan beklediğimize değdi gerçekten yine müthiş bir iş çıkarmışsın özellikle tema efektini değiştirmen çok iyi olmuş ve böyle bir tema efekti eklediğin halde o kadar hızlıki uzun süre bunu kullanacağım başarılarının devamını diliyorum :)

turkishield

turkishield

Üye
rambooo kaçırma bu adamı incelemeye al :d: :yuru

arkadaşlar hadi bi destek lütfen :) ne planladığımı anlatayım şu an elimde 6 part var yaklaşık 100bin kelime vart daha fazlada olabilir 3-3 bi aradaşla paylaşalım yada 2-2-2 2 arkadaşla farketmez :) bunları tek harflere indiricez çünkü toplu biçimde almıyo telefon..harfleri teke indirince hepsini alıyo..harfleri teke indirip hepsini ekledikten sonra .dat dosyasını alcaz toplu bi şekilde NASIL OLUR SİZCE ? :tşk:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sen hele bi upload etsene bakalım uyuyor mu uymuyor mu?

turkishield

turkishield

Üye
Fikir nasıl oabilir mi ? :naughty:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
valla oğuzhan beklediğimize değdi gerçekten yine müthiş bir iş çıkarmışsın özellikle tema efektini değiştirmen çok iyi olmuş ve böyle bir tema efekti eklediğin halde o kadar hızlıki uzun süre bunu kullanacağım başarılarının devamını diliyorum :)

sağol abi beğenmene sevindim güle güle kullan :)

turkishield

turkishield

Üye
burda sadece not defterinde şuan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Önemli olan bunları yazabilmektir. Hazır dosya olarak almak birşeyi değiştirmez.

turkishield

turkishield

Üye
şuan harfler grup halinde o yüzden Nokia Dictionary kabul etmiyo ama denedim tek harfi atınca hepsini alıyo mesela sadece A hafri olunca hepsini aldı. bi kaç arkadaşla hepsini tek harf yapalım(notpad) olarak sonra bi kişi hepsini alcak tek tek Nokia Dictionary ile telefona kaydetcek bittikten sonra export list deyip bütün kelimelerin olduğu dat dosysını alcak ;)

---------- Eklendi @ 17:33:36 ---------- Yazıldı @ 17:31:07 ----------

Önemli olan bunları yazabilmektir. Hazır dosya olarak almak birşeyi değiştirmez.

Elle yazmak mı :)))))))))) bence gerek yok isteyen sık kullandığı kelimeleri ekler mesela benim son klasöre eklediğim gibi :) uüvyz klasörünün sonundakiler :oke:
böyle daha mantıklı bence yoksa herkesin kullanabileceği bi t9 oluşturmak imkansız..

BaranASYA

BaranASYA

Üye
şuan harfler grup halinde o yüzden Nokia Dictionary kabul etmiyo ama denedim tek harfi atınca hepsini alıyo mesela sadece A hafri olunca hepsini aldı. bi kaç arkadaşla hepsini tek harf yapalım(notpad) olarak sonra bi kişi hepsini alcak tek tek Nokia Dictionary ile telefona kaydetcek bittikten sonra export list deyip bütün kelimelerin olduğu dat dosysını alcak ;)

Biliyorum o programı ama o dosyaları düzenleyemezsin içinde çok gereksiz kelime var yinede sen bilirsin.

turkishield

turkishield

Üye
anlayan yok mu ya sadece abcç olan notpadi 4e ayırıp kaydetceksiniz :) sonrada mediafireye yükleyin ben hepsini toplayıp Nokia Dictionary ile telefona eklicem bittikten sonra en son Export List deyip hepsinin ekli olduğu dat dosyasını alcam ? zor değil yardımınız gerekiyo sadece :bilmm

BaranASYA

BaranASYA

Üye
anlayan yok mu ya sadece abcç olan notpadi 4e ayırıp kaydetceksiniz :) sonrada mediafireye yükleyin ben hepsini toplayıp Nokia Dictionary ile telefona eklicem bittikten sonra en son Export List deyip hepsinin ekli olduğu dat dosyasını alcam ? zor değil yardımınız gerekiyo sadece :bilmm

Ben Anladım seni ama 100 kelimelik bi dosyayı programa atarsan yetersiz ram hatası alırsın denemistim :)

turkishield

turkishield

Üye
senin verdiğin dat dosyalarını amıştım onların üzerine abcç klasörünü attım hepsini aldı :) diğerlerini deniyorum alır heralde hepsini ayırmaya gerek kalmadı sanırım :hmmm

BaranASYA

BaranASYA

Üye
senin verdiğin dat dosyalarını amıştım onların üzerine abcç klasörünü attım hepsini aldı :) diğerlerini deniyorum alır heralde hepsini ayırmaya gerek kalmadı sanırım :hmmm

:hmmm dene bakalım ne olacak .

turkishield

turkishield

Üye
ayrıca ram hatasını bi seferde çok yüklersen veriyo ben bu 100binliği tek seferde attım olmadı mesela ama şimdi parça parça atıyorum oluyo :) o yüzden diyorum ya parçalara ayıralım diye ama az önce abcç klasörünün hepsini aldı

BaranASYA

BaranASYA

Üye
ayrıca ram hatasını bi seferde çok yüklersen veriyo ben bu 100binliği tek seferde attım olmadı mesela ama şimdi parça parça atıyorum oluyo :) o yüzden diyorum ya parçalara ayıralım diye ama az önce abcç klasörünün hepsini aldı

tmam sen yükle upload et bi bakalım ;)

turkishield

turkishield

Üye
toplu atınca alıyo ama hepsini değil..en sağlıklısı harfleri tek tek atmak :ah

sem_sen

Üye
arkadaşlar konuyu saptırıyosunuz bununla ilgili konu açmışsınız zaten orada konuşun bunları yoksa mesajlarınızı şikayet etmek zorunda kalacağım

turkishield

turkishield

Üye
arkadaşlar konuyu saptırıyosunuz bununla ilgili konu açmışsınız zaten orada konuşun bunları yoksa mesajlarınızı şikayet etmek zorunda kalacağım
kusura kalma gardas konu kapandı zaten sonuncuyu yazmıştim

Üst Alt