hemen indirip deniyorum inşallah önceki gibi güzeldir ellerine sağlık![]()

cfw manyak olmuş ellerine sağlık . bu arada 69 gördümbu arada telefon açılır açılmaz ram blowu açtım , 92 mb olur olmaz reSTART
D

ben ofw kullanıyorum ve 69u hiç görmedim![]()

işte anchor'ın farkı![]()
kabız çok güzel olmuş kardeşim şimdi yükledim bu fotoğrafları 3d görüntüle çalışmıyo o nasıl açılacak birde şunu sorayım bu rompatcherin içinde bir sürü yama var hepsini aktifleştirmem lazım mı.?
rompatcher'da hepsini aktifleştirmene gerek yok kullanırsanız diye en çok kullanılan yamaları ekledim sadece 
sağol kardeşim 3d fotoğraflar için photobrowser programı gerekli rar dosyasında telefona yüklemeniz gereken programlar isimli bir klasör var orda photobrowser varrompatcher'da hepsini aktifleştirmene gerek yok kullanırsanız diye en çok kullanılan yamaları ekledim sadece
![]()

ellerine sağlık tekrardan kardeşim gercekten harika cfw notum 10 üzerinden 10 hadi kal sağlıcakla test ederim yazarım birşey çıkarsa![]()

kardeşim eline sağlık ama mağaza ve özelliklede harita çok büyük eksik sonradan yükleyince telefonun hafızada baya yer gidiyo ayrıca eklenen uygulamalardan 2 3 4 numaralı programları eklemesen daha iyi olurdu onlar sonradan karta kurulabilecek kolay programlar.. Neyse emeğine sağlık
sağol kardeşim onları sildim çünkü rofs2de çok yer kaplıyo modlama yapçak boş alan kalmıcaktı rofs2de o söylediklerin genelde kullanılan uygulamalar sonradan kurulabilir belki ama cfwde bulunması kolaylık oluyo herkese
burdan cfw kuran adamın mutlaka bi program arşivi vardır bence ayrıca senin eklemene gerek yok..bunlar sadece öneri cfwni kötülemek gibi bi niyetm yok kardeşim ᔞ