Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar hem bu görselliğe sahip olup hemde ovi mağaza gibi yararlı programların gitmediği bi cfw yokmu benim gibi sınırsız net olanlar biçok program indiriyodur eminim.O yüzden biraz eksiklik duyuyoruz.Yada onlar tekrar kendimiz ekleyemezmiyiz.?Ben bugün yükledim ve açıkçası çoğu şeyin eksik olduğunu gördüm mesela ana ekranda yansayfaya geçince hiçbirşey ekleyemiyoz orayada birkaç uygulama yada kısayol eklesek güzel olmazmıydı? Yardımcı olabilecek varmı?
eğer 2. Ev ekranına widget ekleebilen bir cfw bulursan ben bu cfw işini bırakırım daha da cfw yapmamarkadaşlar hem bu görselliğe sahip olup hemde ovi mağaza gibi yararlı programların gitmediği bi cfw yokmu benim gibi sınırsız net olanlar biçok program indiriyodur eminim.O yüzden biraz eksiklik duyuyoruz.Yada onlar tekrar kendimiz ekleyemezmiyiz.?Ben bugün yükledim ve açıkçası çoğu şeyin eksik olduğunu gördüm mesela ana ekranda yansayfaya geçince hiçbirşey ekleyemiyoz orayada birkaç uygulama yada kısayol eklesek güzel olmazmıydı? Yardımcı olabilecek varmı?
ovi mağazayı koymuyorum çünkü rofs2de yer kaplıyo rahat modlama yapabileceğim alan olması lazım rofs2de keyfimden kaldırmıyorum yani
---------- Eklendi @ 16:52:40 ---------- Yazıldı @ 16:50:23 ----------
eğer 2. Ev ekranına widget ekleebilen bir cfw bulursan ben bu cfw işini bırakırım daha da cfw yapmam
adamı sinir etmeyin hepinize dalarım!
bu cfw görsel açıdan müthiş çok beğendim özellikle ev ekranındaki widgetlere bayıldım ama bi sorunum var tuş kilidini kapatırken kapatır kapatmaz tekrar açılıyo kendi kendine bi kaç kez böyle oluyo sonra düzeliyo nasıl düzeltebiliriz? ve mağazayı nerden yükleyebiliriz ?
bu mesaj kimin peki
sarhoştum hatırlamıyorum
75 sayfayı kontrol ettim göremedim ama sormak istedim, mesajları Ovi Suite'le yedekledim, CFW kurduktan sonra yedeklediiğim dosyadan mesajları geri yükleyebilir miyim? ( olur mu yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?