Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

nizam67

Üye
kabız civciv orası tamam başka bir sorun çıktı tam sonunda flaşa absıp gelen uayrıya evet dedikten sonra şöyle yazılar geliyor : POWER Detected P-: 90009699P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Searching for phone...Found NE OLUR YARDIM ET DE KURaYIM ÇOK MeRAK ETTİM OLURSA NE İSTERsEN İSTE :D

----------Eklendi @ 11:25:32 ---------- Yazıldı @ 11:24:05 ----------

İLK EVEt DİYOrUM İKİNCİE vEt GELMEDEN ÖYLE BİR SECeNEK GElMEDEN İŞTE BU YaIZLAR GeLİYOR TELeFON AÇILMIYOR HİÇ O YAZILAR GELİNEC KABLOYu ÇIKARINCa AÇILIYRO YARDIME T

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bak flasha basınca uyarı gelcek evet de bekle 2. Uyarıyı 2. Uyarı gelince ona da evet de sonra jafta searching for phone yazcak o yazıyı görnce telefonun açma kapama tuşuna bir kez bas ama uzun basma basıp çek sonra found yazcak yüklücek :oke:

nizam67

Üye
pc de nokia ovi suite ve pc suite yüklü ikisi de yardım et bana bazıları orda ini seçeneğini falan açıp tel model seç ve orda işaretli olan 358 onuda kaldırın diyorlar tam bir anlat bana bunu da yapayım çok hoş birşey tel berbat böyle benim

----------Eklendi @ 11:43:11 ---------- Yazıldı @ 11:42:04 ----------

tel kaç dakika sonra açılıyor peki fount yazdıktan sonra bekleyeyim mi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
pc de nokia ovi suite ve pc suite yüklü ikisi de yardım et bana bazıları orda ini seçeneğini falan açıp tel model seç ve orda işaretli olan 358 onuda kaldırın diyorlar tam bir anlat bana bunu da yapayım çok hoş birşey tel berbat böyle benim

----------Eklendi @ 11:43:11 ---------- Yazıldı @ 11:42:04 ----------

tel kaç dakika sonra açılıyor peki fount yazdıktan sonra bekleyeyim mi

sen ilk sayfadaki anlatıma göre yap sorun çıkmaz. :oke: found yazınca yüklücek ve telefon kendi kendine açılıp pin kodu sorana kadar telefona dokunma pin kodu sorma gelince usbyi çıkartabilirsin :oke:

nizam67

Üye
abi aynısını yapıyorum flaşa basınca seçenek seçenek geliyor evet diyorum ikinci geliyor evet diyorum tel açma kapama ya basıp çekiyorum pc ekranda yeni donanım diyor nokia usb rom diyor iptal diyorum sonra jafda şu yazı çıkıyor PRESS POWER ON NOW searching for phone not fount aynen bu anladığım kadarıyla bir yerde dosyaları bulamıyor indirdiklerimi bir yere atmam mi gerekiyor hepsi masaüstünde

----------Eklendi @ 12:01:16 ---------- Yazıldı @ 11:59:38 ----------

yani ekrana gelen usb rom yüklemesini soruyor bundan olabilirmi acaba nasıl yüklerim yada

----------Eklendi @ 12:02:06 ---------- Yazıldı @ 12:01:16 ----------

abi birde bu ovi suite değil de pc suite ile yüklenmezmi yada hangisini kaldırayim pc den onlardan olabilir mi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kaldırma ovi suitei falan birkaç kez daha dene çünkü bu ilk yükleyişin ve ilk yükleyişte bu hatayı verebilir bir daha dene olmazsa bir daha bir daha dene olacaktr :oke:

nizam67

Üye
ekrana gelen o nokia usb rom ne peki iptal edeyim demi onu gene

----------Eklendi @ 12:11:02 ---------- Yazıldı @ 12:09:28 ----------

eğer yaparsam ki benim umudum yok ne istersen işte :)

----------Eklendi @ 12:11:58 ---------- Yazıldı @ 12:11:02 ----------

görünüşü süper yalnız yükleyemezsem içimde kalır pc de başka program olmasına gerek yok demi laf ve ovi suite den başka

----------Eklendi @ 12:13:45 ---------- Yazıldı @ 12:11:58 ----------

cwf yüklemeden tele format atawim mi ondan da olabilir mi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bak dstum açma kapama tuşuna bas elleme bir daha usb rom yükleme falan bırak yüklesin

dready112

dready112

Üye
Yeni sürümde navibarlı görünüm yapmayı düşünüyor musun ? Anladığım kadarıyla seçenekler çıkış tarzındaki yazıları simgeye şekle falan dönüştürüyo, ben onu çok beğeniyorum mesela :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürümde navibarlı görünüm yapmayı düşünüyor musun ? Anladığım kadarıyla seçenekler çıkış tarzındaki yazıları simgeye şekle falan dönüştürüyo, ben onu çok beğeniyorum mesela :)

şimdilik düşünmüyorum :)

nizam67

Üye
Abi kızdın biliyorum ama 12 kere demedim olmadı not found yazıyor hep aynı dediğini yaptım olmadı başka türlü yapamazmiwim ya çok hoşuma gitti vallahi bu cwf

dready112

dready112

Üye
search yazarken telefonu açma tuşuna kısa basıyorsun ya, uzun bas, found yazana kadar. benim de bulmamıştı öyle yapmıştım oldu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Abi kızdın biliyorum ama 12 kere demedim olmadı not found yazıyor hep aynı dediğini yaptım olmadı başka türlü yapamazmiwim ya çok hoşuma gitti vallahi bu cwf
yöntem bu dostum en iyisi sen tüm jaf ovi suite vs. Sil yeniden yükle tekrar dene :oke:

----------Eklendi @ 13:02:22 ---------- Yazıldı @ 13:01:11 ----------

search yazarken telefonu açma tuşuna kısa basıyorsun ya, uzun bas, found yazana kadar. benim de bulmamıştı öyle yapmıştım oldu

uzun asmayla alaası yok uzun basınca açılıyo telefon

nizam67

Üye
Birde öyle deneyewim çok hoş ya yüklemek için can atıyorum olmayınca moral sıfır oluyor

nizam67

Üye
Evet uzun basınca açılıyor olmadı ya yapamadım sizinde başınızı ağrıttim k.bakmayın artık

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Evet uzun basınca açılıyor olmadı ya yapamadım sizinde başınızı ağrıttim k.bakmayın artık

yok dostum ne ağrıtması yahu ardım etmek görevimiz sen en iyisi dediğim gibi yap jaf ovi suite falan sil hepsini tekrar yükle :oke:

nizam67

Üye
Deneyewim bakalım olsun da artık bu uyumluluk diyorlar önceki yorumlarda bende baktım windows xp benim de o şerpak3 mu ne o yok bende olabilir mi bundan

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Deneyewim bakalım olsun da artık bu uyumluluk diyorlar önceki yorumlarda bende baktım windows xp benim de o şerpak3 mu ne o yok bende olabilir mi bundan

sen xp kullanıyon gerek yok o vista ve windows 7 kullananlar için ayrıca birşey soracağım masaüstü mü kullanıyosun dizüstümü?

nizam67

Üye
Masaüstü abi olmuyor çok denedim