Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
jaf klasörun içinde c windows sistem 32 at yazıyo onu nasıl yapıyoruz

bilgisayarıma gir oradan yerel disk c ye gir oradan windowsa gir orada system32 klasörünü bul o dosyaları system32 klasörüne at :oke:

hilal52

Üye
bir türlü navigasyonu ypamadım kardeş nasıl yapılıyo bu navigasyon gps falan gelmiş ovi haritalardan farklı?

capkino_42

Üye
tsk ettim bu cfw yi en çok benim kurduğuma sevincen heralde çok soruyorum k.bakma

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bir türlü navigasyonu ypamadım kardeş nasıl yapılıyo bu navigasyon gps falan gelmiş ovi haritalardan farklı?

mediabar dan navigasyona? :hmmm ovi haritalardan farklı bişey mi gelmiş yok öyle bişey :hmmm

----------Eklendi @ 19:08:54 ---------- Yazıldı @ 19:07:48 ----------

tsk ettim bu cfw yi en çok benim kurduğuma sevincen heralde çok soruyorum k.bakma

yok canım ne kusuru ben eğer cfwmi bu foruma koyduysam elbette sorun yaşayan üyelere yardım etmek zorundayım :)

hilal52

Üye
mediabar geldi kardeş şimdiki sorunum navigasyonu açamıyorum yani ayarlayamıyorum ve kapalı şarj edince telefonu ışıkları yanıyo sürekli hiç sönmüyo

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
mediabar geldi kardeş şimdiki sorunum navigasyonu açamıyorum yani ayarlayamıyorum ve kapalı şarj edince telefonu ışıkları yanıyo sürekli hiç sönmüyo

navigasyonda neyi ayarlayamıyosun bir söylesen :( bende ışıklar sönüyo :hmmm

hilal52

Üye
hiç kullanamadım navigasyonu kardeşim ya nasıl açılıyo bilmiyorum şarjı yine denedim tuş ışıkları normal ekran media tuş yeri sürekli yanıyo sönmüyo ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hiç kullanamadım navigasyonu kardeşim ya nasıl açılıyo bilmiyorum şarjı yine denedim tuş ışıkları normal ekran media tuş yeri sürekli yanıyo sönmüyo ?

:hmmm bilmiyorum yaa navigasyonu hiç denemediysen onu yazılım güncellemeden indireceksin çünkü sildim navigasyonu

greenbaby

Üye

bende ışıklar sönüyo telefonu kapalı şarj ederken :hmmm

ta7eR

ta7eR

Üye
bişey sormak istiyorum ..bu alfanumerik tuşları ofw için nerden bulabilirim ok tuşu yer değiştirmiş olanı ..

capkino_42

Üye
kardes cfw yi kurdum sonunda yanliz 3d fotoğraf görüntüleyi bunu açmıyor neden

ea55trwof

ea55trwof

Üye
öncelikle eline sağlık.cfw yi dün kurdum denedim.gayet güzel hoş fakat birkaç noktaya değineceğim.
1. mediabarda çevrimiçi paylaşım yerine sensör aç kapat yok.
2.ramblow sorunluydu burdan farklı bir versiyon kurdum.
3.ram değerini 48 mb tan yukarı göremedim.
Bu 3 sorunum dışında dediğim gibi eline sağlık çok hoş fw.bu sorunlarıma da çare bulursan çok memnun olacağım.

capkino_42

Üye
telefon uçuyo resmen eskisine göre çok çok iyi emeğine sağlık kardeşim

capkino_42

Üye
programı bulamadim

ea55trwof

ea55trwof

Üye
ha birde şu nokia int radyo ve musıc timer uygulamalarını nereden bulabilirim?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle eline sağlık.cfw yi dün kurdum denedim.gayet güzel hoş fakat birkaç noktaya değineceğim.
1. mediabarda çevrimiçi paylaşım yerine sensör aç kapat yok.
2.ramblow sorunluydu burdan farklı bir versiyon kurdum.
3.ram değerini 48 mb tan yukarı göremedim.
Bu 3 sorunum dışında dediğim gibi eline sağlık çok hoş fw.bu sorunlarıma da çare bulursan çok memnun olacağım.

1- medibara eklemdim çünkü gerekli ikonu bulamadım. aslında buldum da hoş durmuyodu bu yüzden eklemedim. ama yaklaşık 2-3 hafta sonra v2.1in yapımına başlayacağım ona uygun ikonu buldum onda olacak sensör aç kapa :oke:
2- ramblow sorunlu değil. bazı arkadaşlar register kod istediğini söyledi. bende kodu almaları için gerekli programı konuya ekledim. ilk sayfada veya bunda önceki aralardaki bir sayfada ekledim programı.
3-maksimum ram değeri 0 uygulama kuruluyken, widgetler kaldırldığı zaman, tema efektleri ve sensörler kapatıldığı zaman elde edilir onun dışında ram değerleri normal mesela ben tüm kullandığım uygulamaları kurduktan, widgetleri ekledikten ve tema efktlerini açtıktan sonra 60 mb gördüm tabi bu ilk açılışta daha sonra yani telefonu açıp belirli bir süre kullandıktan sonra bekledikten sonra falan 55 mb civarı gördüm. :oke:

umarım sorunlarına uygun cevabı verebilmişimdir. :)

----------Eklendi @ 20:39:18 ---------- Yazıldı @ 20:38:51 ----------

telefon uçuyo resmen eskisine göre çok çok iyi emeğine sağlık kardeşim

sağol kardeşim güle güle kullan :)

----------Eklendi @ 20:40:45 ---------- Yazıldı @ 20:39:18 ----------

ha birde şu nokia int radyo ve musıc timer uygulamalarını nereden bulabilirim?

forumda var azıcık araştırırsan bulabilirsin :oke:

----------Eklendi @ 20:42:19 ---------- Yazıldı @ 20:40:45 ----------

programı bulamadim

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ananda-olmasi-gereken-18-uygulama-568215.html burada var

----------Eklendi @ 20:43:29 ---------- Yazıldı @ 20:42:19 ----------

nightstand ve brightlight kurdum sorunsuz çalışıyor

mert bunu ne zaman söylemiş görmemişim ben :hmmm

ea55trwof

ea55trwof

Üye
teşekkürler cevap için.ram değerini telefona ilk cfwyi kurduğumda 33 görmüştüm.sonra format attım tkrar.47 falandı.şu sıralar 43-48 arası.ama şunu belirtmem lazım,eski kullandığım cfwde isim vermeyeceğim kimseyi karalamak istemem,55-60mb ram değeri görürken bile internette gezerken telefon ram yetersiz diye ağlıyordu,bunda 44-45mb ram görürken hem int dolaşıp hem müzik dinliyorum.nasıl yaptıysan helal olsun emeğine sağlık.

Üst Alt